ההתנתקות עברה,

angelwarth

New member
דרך אגב,

אהבתי את הקירקס קופים שביבי ולבנת ושאר הירקות עשו בהצבעה.. נקרעתי מצחוק.. :p

עידו דו

New member
עכשיו...

לבנת וביבי יודיעו שתוך 14 יום משאל עם או שהם מתפטרים יחד עם 3 שרים אחרים, שרון לא יסכים וילך לבחירות בינואר\פברואר... הליכוד יתפצל לשתי מפלגות (אחת בראשות שרון, אחת בראשות ביבי). צריכים למצוא מנהיג שיוכל להיבחר אחרי פיצול הימין... אני לא רואה מישהו שהימין המתון יצביע לו... אגב: המפלגות הערביות עשו בשכל שהם נמנעו, אחמד טיבי נימק יפה למה לא להצביע בעד ונגד... צחוקים עם לבנת וביבי (ראיתם את הפרצוף שלו?)

croovy

New member
קשה לי להאמין שהליכוד יתפצל

פשוט חלק מהם לא ייבחרו בפריימריס (אה, זה הליכוד, אז לא בדיוק פריימריס...) ואצלנו אנחנו לדעתי צריכים להחליף את היו"ר, כי כמו שאנשים לא בחרו בנו בגלל יוסי שריד, הם לא יבחרו בנו בגלל יוסי ביילין. אפילו פחות יצביעו. אבא שלי, למשל, לא רוצה להצביע ליחד בגללו, אבל כנראה שלא תהיה לו אלטרנטיבה אחרת אז הוא בכ"ז יצביע. (אני בעד מיכאל מלכיאור
)

עידו דו

New member
....

ביבי ושרון לא יהיו ביחד באותה מפלגה, הם אויבים. אם יהיו בחירות, נראה לך שהם ימשיכו להיות ליכוד אחד? או שביבי לא ייבחר ב"פריימריס"? הליכוד יתפצל או שביבי יתקפל... וכשהליכוד יתפצל זאת תהיה הזדמנות פז לשמאל לעלות לשילטון למרות שאני בספק אם יש היום מנהיג בשמאל שיכול להיבחר אפילו אחרי פיצול.

angelwarth

New member
קשה לי להאמין הליכוד לא יתפצל

כמו היום ביבי יתקפל שוב, הוא יחכה ששרון ימות מזקנה..

croovy

New member
זה קרה כבר הרבה פעמים

ביבי ושרון כבר עכשיו היו יריבים פוליטיים. מקרים אחרים - הנצים עם היונים בעבודה; אפי איתם עם זבולון אורלב; ואני בטוח שהיו עוד.

עידו דו

New member
כן?

קרה פעם שהליכוד התפצל לשניים, וחצי מהח"כים שלהם הצביעו נגד ראש הממשלה שלהם? ושבעצם כפו על חלק להצביע בעד... קרה פעם שהיה כל כך חוסר אמון במפלגה מסוימת בראש שלה? כבר עכשיו יש דיבורים על פילוג (שמעת עת אולמרט?) ועכשיו ביבי ושרון יריבים באופן מוצהר, לפני זה היו חיכוכים ובעיות אבל אף אחד לא עשה ממש מעשה והכריז אני אויבך... במעשה המטומטם של ביבי ולבנת הם מכריזים מלחמה... וכבר עכשיו יש פיצול וביבי לא יהיה מוכן לשבת תחת שרון ושבנתיים שרון יפנה את היישובים (אני עדיין חושב שהוא לא יפנה)

למעלה