ההתנסות הראשונה שלי

ההתנסות הראשונה שלי

הייתי בת 18 ושירתתי בבסיס אי שם בדרום. היה לי כבר חבר או שניים, אבל עדיין הייתי בתולה. הם היו ילדותיים למדי, ביישנים, ולא הגענו ליותר מאשר כמה לטיפות מרומזות, נשיקות, אבל לא יותר מזה. גם אני לא הרגשתי עדיין מוכנה, והידע המיני שלי היה עדיין די בסיסי ומוגבל. מאז הגיוס גם לא היה לי הרבה קשר עם בני המין השני. היינו ארבע בנות בחדר. שתיים יצאו הביתה, ואני ביחד עם אורלי, חברתי הרביעית לחדר נשארנו שבת. היתה שעת צהרים כששתינו נחנו בחדר, מנסות להפיג את השעמום של צוהרי השבת. דיברנו על כל מיני דברים, העברנו צחוקים, עד שהשיחה הגיעה לענייני יחסים ואהבות. אורלי סיפרה לי על בנים שהיא שכבה איתם, אבל אמרה שהיא לא ממש מרגישה מסופקת איתם, והפנטזיה האמיתית שלה היא להיות עם מישהי. אמרתי לה שהיא לא נורמלית (בתקופה ההיא היתה פחות פתיחות לנושא) ושכדאי שהיא תחפש את הגבר המתאים לה. אבל היא אמרה שהיא בטוחה שהיא רוצה קודם להתנסות עם אשה כדי להיות בטוחה בנטיותיה. "בואי ננסה", היא אמרה לי. עניתי לה שאני לא בקטע וההתנסות הראשונה שלי עדיף שתהיה עם גבר. היא התחילה להתבדח על הנושא, ואמרה לי דברים כמו "גברים אף פעם לא ידעו לספק אותך כמו שאני יודעת". הגבתי בביטול, אבל התחלנו להתלוצץ ביחד על הנושא. פתאום בלי הודעה מוקדמת היא שלחה לי יד לכיוון הרוכסן של המכנסיים, פתחה לי את הכפתור ואמרה לי "בואי נראה את מה שיש לך". הזזתי לה את היד, ואמרתי לה "שלא תחשבי על זה אפילו". לא אמרתי את זה בכעס אלא בחיוך. לא חשבתי בכלל שהיא רצינית. היא אמרה "אני עכשיו חמה עליך ולא יעזור לך". היא ניסתה לפתוח לי את הרוכסן. אני נאבקתי איתה, אבל לא כמו מישהי שמנסה להתנגד ליחסים בכוח. אני תפסתי את הידיים שלה ואמרתי לה "חסר לך...", והתפקעתי מצחוק. היא אמרה בבדיחות: "בואי נראה", וניצלה את העובדה שהיא קצת יותר בריאת בשר וחזקה ממני. היא הצליחה להשכיב אותי על הבטן, והתיישבה על הגב שלי, כך שלא יכולתי לזוז. היא התחילה להוריד לי את המכנסיים מאחורה. הרגשתי לאט לאט את המכנסיים יורדות ואת הטוסיק שלי נחשף. כשהרגשתי את המכנסיים שלי יורדות, הרגשתי תחושה שלא הכרתי קודם. זו היתה הפעם הראשונה שהרגשתי רטיבות למטה, סף הגירוי שלי היה גבוהה מאוד. כשכל הטוסיק שלי נחשף לפניה, היא אמרה לי "עכשיו אני נהנית, ואני מקווה שאת גם נהנית". לא רציתי להגיד לה שאני למעשה מאוד הייתי מגורה. ואז היא אמרה: "וזה בשביל זה שלא הסכמת ונלחמת איתי...", והרגשתי את היד שלה נוחתת על הטוסיק שלי במכה לא חזקה, אבל מספיקה כדי להרגיש כאב קל. היא צחקה ואמרה: "אל תבכי...", וליטפה לי את הטוסיק. זו היתה הפעם הראשונה שהרגשתי כמה זה מענג, אבל הסתרתי את ההרגשה הזאת מבושה. היא ניסתה להפוך אותי מלפנים, ואני התנגדתי בכל הכוח, כאילו שלא רציתי שתעשה את זה, אבל האמת היא שקודם כל התביישתי שהיא תבחין ברטיבות. כשהיא לא הצליחה, היא כופפה לי את היד, ואז כבר לא היתה לי ברירה והיא הצליחה לסובב אותי, והורידה את מכנסי גם מלפנים. כשמכנסי מגיעות כבר עד הברכיים, היא העבירה את אצבעותיה על ערוותי, מלטפת לי קלילות את הדגדגן. פה כבר הבנתי שאיני רוצה להתנגד יותר, חשתי עונג כמו שלא חשתי מעולם. כשהיא הבחינה שאני נהנית מהקטע, היא הרחיקה את ידה ושאלה אותי בחיוך: "להמשיך או להפסיק?" "תמשיכי" אמרתי לה. "טוב", היא ענתה "אבל קודם תתפשטי לגמרי". הורדתי את החולצה והחזייה, כשהיא מורידה לגמרי את מכנסי ותחתוני. כשאני שוכבת כך עירומה כביום היוולדי, היא העבירה את ידיה על בטני וליטפה את שדי. אצבעותיה שיחקו לי בקצות הפטמות והרגשתי ברקיע השביעי. הרטיבות שלי היתה חזקה, וחיכיתי שתחזור לשם למטה. היא העבירה את שפתיה על פטמותיי, כשכף ידה יורדת שוב אל הכוס שלי. היא שיחקה לי קלות בדגדגן, אבל הקפידה על נגיעות קלות משהו, שלא אגמור עדיין. היא הסירה את חולצתה, חזייה לא היתה לה. היא חיככה את פטמותיה בפטמותיי, ועברה עם שדיה לאורך בטני. לאחר מכן היא עלתה שוב לעבר שדי, ואז היא הצמידה את שפתותיה לשפתותיי. לשונותינו התחככו, והרגשתי כי עכשיו אני כבר מוכנה לכל. היא החליקה עם גופה במורד גופי, ופיה הגיע אל בין רגלי. עם שתי אצבעותיה היא פתחה את שפתי ערוותי, ולשונה החלה לשחק בדגדגני. לאחר פחות מדקה הגעתי לאורגזמה מטריפה, לראשונה בחיי הנגרמת על ידי מגע עם אשה. לאחר מכן היא פשטה את יתר בגדיה והמשכנו, אבל את זה אשאיר לסיפור ההמשך...

מהמם

לא יודע ממה נהניתי יותר, מהקורה בסיפור או מיכולת התיאור והסגנון היפה שלך. בכל מקרה מאוד נהניתי. תמשיכי כך.

bugbuster

New member
המממ.. סיפורים כביכול אותנטיים,

כבר מלכתחילה מעלים שאלה - והיכן הפנטזיה? ובנוסף, הייתה כאן פעם גולשת בשם ענת הסערה, כך שאני מניח שזו את, ונכון שאני מעט רפה שכל, אבל אם זוכר נכון, ההתרשמות שלי הייתה ממפגש ראשוני שחוותה עם אותו המין של הגולשת שכמובן היה מסעיר או רק שפריץ מים באמבטיה? ואירע בשלב מאוחר בהרבה משרותה הצבאי. אולי אפילו בטיול לחו"ל? כך ש... אם... אם אמנם לפני משחקי הפיג'מה והתצלומים במקלחת היה כבר מיפגש נשי, מדוע לא היתקיים ונישנה? באוירה הנחמדה שמה בחדר המלון? והאמבטיה? אם לא היה כזה בבסיס, אז מה קראתי כאן? פנטזיה? כלומר, הנה אני חוזר לסורי, באגבאסטר המרוששע הלא קטן, גברת אם זו פנטזיה, אנא צייני. אם זה סיפור אוטנטי.. לחזור על עצמי עכשיו?

סליחה..לא ידעתי...

אני מאוד מתנצלת, אבל באמת לא ידעתי שיש כאן חובה לציין מה אמיתי ומה פנטזיה... אולי טעיתי, אבל חשבתי שמהות השם "פנטזיות" מדבר על מה שעובר בראשינו, מבוסס על רצונות ודמיונות, ולא על משהו שמוגבל בזמן ומקום. הבה נצא מהמקובעות. כל מה שנכתב כאן הוא סיפורים לגופו של עניין, הבאים לבטא מעצמנו, בין אם מבוססים על מקרים אמיתיים, שילוב של אמת עם פנטזיה, או פנטזיות נטו. השאלה אם מדובר בסיפור אמיתי אינה רלוונטית, ומה שיש – לראייתי – להתמקד בו הוא הסיפור עצמו. אני רואה במה שאני כותבת כיצירה, שילוב בין דברים שקרו לאיך שהייתי רוצה שייקרו. קישור בין שני סיפורים הוא רלוונטי אך ורק אם סיפור אחד הוא המשך של אחר, ומעבר לכך כל סיפור הוא סיפור בפני עצמו. אז את כל הסיפורים שלי אתה יכול לקחת כפנטזיות. בתור שכאלה יכול סיפור אחד לסתור סיפור אחר. אם זה חשוב לך, אז רוב סיפורי מבוססים על דברים שקרו בחלקם ואת היתר עשה הדמיון. אחרים מבוססים על מקרים שלא קרו מעשית, אבל היה לי רצון סמוי בדמיון שיקרו. ואחרים הם בדיות שאני מדמיינת שקוראות לי. רק לשם דוגמא, הסיפור הזה משלב שני מקרים בחיים שלי, ששילבתי אותם לסיפור אחד. המקרה של החברה שהפשיטה אותי היה מקרה שבכלל קרה לי בגיל 15, ולא קרה כלום מעבר לכך, אבל מצאתי לנכון שזה גיל צעיר מדי לכתוב עליו פנטזיה, והמקרה עם החברה החיילת, האמת היחידה בו הוא שנשארתי איתה שבת, והיו לנו כל מיני דיבורים, אבל זה שמשהו קרה ביננו זה הכל בדמיון שלי. זו תהיה הפעם היחידה שאני מציינת מה היה במציאות, את יתר הסיפורים שלי אשאיר לדמיונכם. אודה לך ולכולם אם בעתיד תתמקדו באופן כתיבתו של הסיפור ובעניין שבו, ואת שאלת הרלוונטיות והאותנטיות תשאירו למדורי החדשות. ראו בבקשה כל סיפור כסיפור בפני עצמו ללא קשר עם סיפורים קודמים. הכיף בפורום הזה הוא שניתן פה לתת לדמיוננו להשתולל, וליצור מציאות לפי רצוננו. בואו נשאיר את זה כך. באהבה, ענת. (וכן... אותה ענת מהסיפור בקופנהגן...)

bugbuster

New member
בטח בסדר,

אבל אם לא הייתי עוקץ כמו עקרב, מה היו אומרים? הא?

*g99

New member
באגי,

מה אני יעשה איתך הא???

bugbuster

New member
רק תני לי צפרדעים לעקוץ במרכז הברכה

ואגב, אני לא עקרב במזל, וחבל, וכן, היום יש לי יומלדת!

*g99

New member
עכשיו אני צריכה לתת לך צפרדע??

באגי,יש לך דרישות לאחרונה
יום הולדת היום?? מה אתה עושה בבית? צא לחגוג ושלא תעיז לחזור לבד..מינימום שתיים,ברור??

bugbuster

New member
פחחחח... שתיים? אחת תדחוף ת'כיסא

גלגלים, והשניה ת'חזיק? תקביים? פחחחחחחחחחח מה עושה בבית? עובדים מחר. אז פשוטינג אז וואט!

*g99

New member
נו באמת.

עבודה במקומה מונחת..אבל יום הולדת??...... נו באמת,מי מתרץ תרוצים פה,אני מבקשת ממך לשלוט בתרוצים ולהתחיל להזיז את הגלגלים.. במקומך הייתי עכשיו באיזה צימר,זרוקה בג'קוזי במנוחת סקס פרוע ובהכנה לעוד סקס מטורף עם.. (די ברור עם מי לא?) קיצר,צא לחגוג ומחר תרוץ לח'ברה לכתוב חחחח

מזל טוב באג

לי היה יום הולדת שבוע שעבר, אנחנו שתי שוורים אז עכשיו הכל ברור

זודי

New member
מזל טוב

קצת באיחור אבל זה מה יש )היומולדת זו מציאות או פנטזיה

אחת... שתיים...

רגע נספור עוד פעם... אחת... שתיים... רגע אולי התבלבלתי... אחת... שתיים... שלוש פעמים ספרתי ולא מצאתי שלישית...

avi46

New member
באגיל'ה....... ../images/Emo49.gif

אומנם פיספסתי ביום, אבל מה זה לאומת הנצח...... מזלטוף יקירי..... אז מה, חגגת עם דנהל'ה?

bugbuster

New member
תודה אבי.. במת מהו יום עוד שנתיים

אם לוקח כפשוטו את המביטוי עכש מאה ועשרים? כשאתה בן אה ושמונה עשרה, יותר פחות יום, קטן עלי!
אשר למיספרים, פעם "מיספרים." היו מילה נרדפת ל.. אהמממ. טוב גם היו סוכריות מציצה, וסיום עבודה הייתה לגמור, 'כול'ופן, למי שספרה והיתבלבלה, אז ככה.. את, זו אחת. הצעירה והתווססת יוניקורן, לכמה הגענו? אה, שתייים, יפה, והשלישית, זו הג'י תשע תשע כוכבית, אה' לכמה הגענו?

bugbuster

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo9.gif אני לא מציין את

המובן מאליו!
ככה?

למעלה