ההתנחלויות

avsamuel

New member
ההתנחלויות

מספטמבר 2000 משתוללת במדינת ישראל מלחמה הפלשתינאים הכריזו עלינו מלחמה ,פיגועים, ירי והרג אזרחים וחיילים. על מנת לנסות למגר את הפלשתינאים, את המחבלים הבאים להורגנו, פתח ראש ממשלת ישראל מר אריאל שרון במבצע" חומת מגן". מבצע זה היה אמור לספק בטחון לעם. והאנשים אשר קצה נפשם בפיגועים שחררו אנחת רווחה, כעת חשבו כולם ניתן יהיה להביא את המצב הבלתי נסבל של פיגועים כמעט יומיומיים לסוף. נוכל להכניע את המחבלים, וזאת בכוח הזרוע. מבצע " חומת מגן" גרם לאשליה של מיגור הטרור. ברור הוא כי מבצע זה אינו יכול למגר את הטרור. ולא ניתן לעצור מחבל מתאבד המעונין לבצא את זממו. ולכן כאשליה שנייה מנסים למכור לנו את המושג" גדר ההפרדה" כמילת קסם. גדר שתחצוץ בינינו לבינם, ותמנע את הפיגוע הבא. לפי דעתי הפיתרון היחיד איננו " הפרדה" או מבצע צבאי, אלא אך ורק התנתקות פוליטית מוחלטת מהצד השני. המלחמה האמיתית המתנהלת כעת היא על חלוקת הארץ. יש צורך במנהיג חזק אשר יבוא ויגאל אותנו מכל אותם התנחלויות, מאחזים. ישנם מאחזים המכילים קראוון אחד או שלושה, על כל מאחז כזה שומרים חיילי צהל ולעתים אף משלמים בחייהם, וכל זאת על מנת להגן על האנשים המאכלסים את הקראוונים. אנשים אשר חלקם ברובם לא משרתים בצה"ל, ולא מקיימים את חובותיהם למדינת ישראל. מאחזים אלו אינם חוקיים, הם מוקמים כלאחר יד, בניגוד מוחלט לחוקי מדינת ישראל. ובכך יוצרים פרובוקציה מיותרת, המזיקה לעמדות ישראל בארץ ובעולם. אולם למרות שרובם הגדול של המאחזים הוקם בניגוד לחוק, לא מצא לנכון אף מנהיג להוריד אותם מהשטח. לא מהשמאל המתנגד להתנחלויות ולצבא השומר עליהם ולא מהימין. כיצד ניתן לבקש מחיילי צה"ל לשמור על אותם מאחזים כאשר, מאחזים אלו מוקמים בניגוד לחוק והאנשים , לא כולם כמובן אלא חלקם אינם אנשים המקיימים את חובם לחברה ולמדינת ישראל. כדי שגדר תהיה יעילה יש צורך בהפרדה פוליטית מיידית. יש צורך להוריד את כל ההתנחלויות וכל המאחזים הבלתי חוקיים הקיימים ולהביא את יושביהם אלינו אל מדינת ישראל. ואז באם נרצה ורק אז כאשר כל ההתנחלויות הורדו מהשטח, נוכל לגדר את גבול מדינת ישראל. ולדאוג כי תהיה הפרדה אמיתית בינינו לבין הפלשתינאים. במידה ולא נעשה כן נשארת "גדר ההפרדה" כמקסם שווא. והמתנחלים שימצאו עצמם מגודרים ישתמשו בגדר על מנת להעמיק את אחיזתם בקרקע, ולהרחיב התנחלויות קיימות. הפתרון היחיד הוא הפרדה אמיתית פוליטית מוחלטת. 1) יש להוריד את כל המאחזים 2) לגדר את גבול מדינת ישראל בשטחי 67 3) החלטה על מדינה פלשתינאית בפיסגה בינלאומית שראש ממשלת ישראל יזום את קיומה. במידה וננהג כך נוכל להפסיק את אלימות הפלשתינאים ולהביא אותה לקצה. במידה ולא ננהג כך אנו עלולים למצוא את עצמנו כבוסניה שנייה. ועד שלא נגיע לקטסטרופה ולשחיטה הדדית לא נפנים כי הפרדה מוחלטת היא הפרדה פוליטית

אין גבול לבושה- אתה מוביל לטרבלינקה

ביום שבו מובלים אלי קבר עוד ועוד יהודים ששילמו את מחיר העובדה ש"שמענו" לאנשי השמאל והלכנו לאוסלו, יש מי שהוא מספיק חצוף כדי להטיף לנו מוסר ולשכנע אותנו שאם ניסוג לגבולות 1967 הערבים יניחו לנו לנפשנו. זאת למרות שהם עצמם אומרים שלא יעשו זאת! (זכות השיבה, חמאס וכו´). אם ננהג כפי שאתה מציע, לא נהיה בוסניה שניה, אלא נהיה טרבלינקה שניה!!! בוש והיכלם.

BarBQ2002

New member
אני רוצה לחזק את דברי הבגיניסט../images/Emo104.gif

אני מסכים לחלוטין, השמאל לא למד. המנטליות הגלותית עודנה שולטת בכיפה. כשבאים עלינו להרגנו, לא נשיב מלחמה, לא ננסה לקום בעוז ולנצח, אלא עלינו להתקפל, להסתגר, לוותר, להתכנס בתוך עצמנו, למעשה, לתת לטרור את מבוקשו. משום מה, השמאל שרבים ממנו הם אנשים נבונים ומשכילים, אינו מסוגל להביט נכוחה אל מול המציאות. השמאל לא נותן למציאות ולעובדות לבלבל אותו. הוא עדיין שבוי במגיית הקסמים בה כושף לפני לא מעט שנים, ואינו מצליח להשתחרר ממנה. טיפול פסיכאטרי נדרש כאן- ויפה שעה אחת קודם.

pilovich shahaf

New member
אכן אין גבול לבושה, רק ערבי מסוגל../images/Emo93.gif

לכתוב ולדבר בצורה כזאת...

Roobie

New member
הבגיניסט, אני מכתיר אותך בזאת

למכחיש השואה החדש של הפורום. אם אתה משווה את המדינה השקטה שלנו בגבולות 67 לטרבלינקה, אתה כל כך ממעיט בתיאור של מה שקרה שם, אתה בעצם מכחיש את כל התהליך של השמדת העם היהודי. אתה מכחיש שואה.

"לא נקנה את השלום..."

לא נקנה את השלום במחיר הויתור על מולדתנו. רק שלום אחד נקנה במחיר הזה: שלום של בית קברות, שלום של טרבלינקה חדשה" (מנחם בגין). "גבולות 67 הם גבולות אאושוויץ" (אבא אבן). גם הם מכחישי שואה? תן לערבים פצצה גרעינית, ותראה איך הם הורגים לנו 6 מליון בלחיצת כפתור. ההבדל ביני לין השמאל: אני למדתי את לקחי השואה. לא אלך כצאן לטבח.

Roobie

New member
כן, גם הם מכחישי שואה במידה מסויימת

אבל אפשר להגיד על בגין שהוא היה דמגוג נפלא, ולכן אני יודע שהוא לא מאמין בזה שהוא אמר את זה. לגבי אבא אבן אין הוכחה שהוא אמר את זה, עד היום יש ויכוח על כך.

pilovich shahaf

New member
בגין דמגוג , לגבי אבן אין הוכחה...../images/Emo79.gif

אתה פשוט ממשיך את המנגינה של כל אלה שמעוותים את המציאות, בקשר להתישבויות, למתישבים, למי אמר מה, למי ואיפה, אתם חושבים שהציבור מטומטם, Roobie לך לישון תשתה כוס
תעשה שיעורי בית ןתחזור, זה מה שיש לי להגיד לך אם אתה כותב ככה...
דרך אגב, תבדוק בארכיון הכנסת בטוח שתמצא, ואם תהיה לך בעיה תחזור לפורום ותבקש עזרה אם תצטרך...אבא אבן אמר את זה והוא צדק

תמשיך להכפיש את בגין

האיש הזה היה האדם הכי ישר בפוליטיקה הישראלית מאז ומעולם. עד כדי כך, שכשנאלץ פעם לשקר לעיתונאי בנוגע לביקור המתוכנן של סאדאת שלח לו מכתב התנצלות! לך זה לא מפריע להכפיש אדם מת. מתאים מאוד לשמאל. כמובן שכל צליל של ביקורת על רבין יתקל מיד במטח של נאצות. כי מותר להכפיש רק את מתי הימין. לגבי אבא אבן, הוא אמר זאת ועוד איך. יש עוד פן של הכחשת השואה: להכחיש את השואה זה לא ללמוד מהשואה את הלקח. אם זה הקריטריון, השמאל הישראלי הוא מכחיש השואה הגדול בעולם, כי הוא לא למד מהשואה דבר, והפקיר את חיי היהודים בידי מרצחי ערפאת.

Roobie

New member
ממש לא

השמאל לא הפקיר את חיי היהודים, השמאל ממשיך ללכת לצבא ולהגן על חיי אזרחי המדינה. זה נראה להפקיר? כמו שאמרתי, אתה טוב בדמגוגיה.

DrorArie

New member
גם לפני קום מדינת ישראל

היו כאלה שלא הסכימו (כמה ממושאי הערצתך, אני מניח) לתכנית החלוקה התעקשו על א"י השלמה - בדיוק כמו החמאס. אפילו עשו פיגועים אם אתה לא זוכר (ואפילו קיבלנו ראש ממשלה אחד כזה) קברים מגיעים ממלחמות. מלחמת עצמאות לא מפסידים. הפתרון כאן, רק צריך לקבל אותו. אני לא חושב שאם נסוג לגבולות 67´ הפלסטינאים יניחו לנו לנפשינו אבל אם ניסוג מתוך הסכם לגבולות 67´, זה יהיה מעולה לשני העמים ולשתי המדינות. אנחנו מרחק הליכה מאפרטהייד. אל תתנו לזה לקרות.

pilovich shahaf

New member
על יוספל´´ה טבנקין שמעת...../images/Emo63.gif

DrorArie את זה אתה כתבת...:- היו כאלה שלא הסכימו (כמה ממושאי הערצתך, אני מניח) לתכנית החלוקה התעקשו על א"י השלמה - בדיוק כמו החמאס..." {ציטוט מתוך הודעתך} ובכן אם כך כל קבוצת כנרת הם החמס של מדינת ישראל..."טוב לדעת"
המשך יבוא בינתיים תעשה שיעורי בית....

אתה משקר

האצ"ל בירך על הכרזת המדינה, ויתכן מאוד שהיה ניתן להשלים את שחרור הארץ, אילו בן גוריון לא היה מפציץ ושולח למצולות את כמויות הנשק העצומות שהיו על אלטלנה. גבולות אאושוויץ (את זה אמר שמאלני) זה מעולה לישראל? וממתי השמאל, שהפלה כאן במשך דורות את הימנים והספרדים בצורה גיזענית יכול להרשות לעצמו לדבר על אפרטהייד? אתם המצאתם את הגיזענות והאפליה במדינת ישראל!

pilovich shahaf

New member
משקר במצח נחושה ועם ישראל/צ.ה.ל../images/Emo104.gif

התחיל אתמול בלפנות בוקר את "מבצע דרך נחושה"....תנו ל-צ.ה.ל לנצח....

למעלה