ההתנהלות בצבא

ההתנהלות בצבא

קיבלתי עצה להיחשף דווקא במהלך השבת. יודעי דבר רמזו לי שזה הזמן היותר טוב להגיע אליכם. ברצוני להציע את שרותי לכל מי שמתקשה בהתנהלותו בצבא. אין זו הזמנה לארגן פרוטקציות או לתפור קומבינות. פשוט להבין מצוקה ולגלות יחד את המוצא ממנה. ה E_MAIL שלי מפורסם בכרטיסי האישי בפורום ומספר הטלפון שלי ידוע למי שצריך. אני לרשותכם.

Le Fay

New member
אם מותר לי...

לתהות בתור מתבוננת מהצד: במערכת האקדמית כבר הגיעו למסקנה שתוצאות נמוכות במבחני הכניסה (שיקלול השכלה פורמאלית, בגרויות ו/או תוצאות בפסיכומטרי) לא בהכרח מייצגות את הפוטנציאל של הנרשמים ללימודים. לכן יש ועדת חריגים שמאפשרת לנרשמים עם הישגים נמוכים להתקבל ללימודים (בתנאי שישלימו בהמשך חלק מדרישות הקבלה). גם בין המתגייסים ישנם צעירים שאמצעי המיון המקובלים אינם יכולים להעריך נכונה את כישוריהם, משום שהם למשל דיסלקטים, או נסיבות החיים גרמו לכך שאינם שולטים בשפה העברית. האם בצה"ל בכלל מוכנים כיום להשקיע במיון אנשים עם קב"א נמוך כדי לנצל באופן מיטבי את הפוטנציאל שלהם? ומה מידת הנכונות לגייס אנשים שזקוקים להטבות ולהקלות כדי לפרנס את עצמם במהלך השירות הסדיר?

אבידדון מה זה הצחוק הגדול ?

בימים ההם שאנו יושבים בגולה , אסור עפ"י הלכה לצחוק בקול רם ,

Le Fay

New member
טוב נו. הצבא לא זקוק לגבר, רק לכאלה

שמ"כים בני גילם יכולים "לעשות מהם גברים" (ויסלח לי מר גרוס שאני נוטה לחלוק על תפישת הגבריות הצה"לית). ואני לתומי חשבתי שהגבר הולך על קיבתו (לא על האשה)!

../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

יפה שאתה מקדיש מזמנך

כל הכבוד.

מקפיץ, לפני שהשבת תסתיים

וכל החיילים יחזרו לצבא. אגב, לידיעתכם. ה.ל.ל היא כמו משפחה ליוצאים ולכן אנו נוהגים לשלוח חבילות לחיילים מס´ פעמים בשנה. שיהיה לכולכם שרות נעים והעיקר שתחזרו הביתה בשלום ילדים יקרים.

למעלה