ההתמכרות האחרת

היי עכבר כתומי חמוד - מה נשמע?

לונג טיים נו סי וקצת התאכזבתי כשפתחתי את הכותרת שלך דרלינג וראיתי רק לינק למקום אחר חשבתי שיש לך בשורות גדולות ונצורות מנפשך הקודחת ומוחך ההוזה והיוצר טוב לפי מיעוט הכניסות שלך לפה לאחרונה אני מבינה שמצבך טוב עם ההתמכרות והתחלת לחזור לשפיות בזמן שאני עלובת הנפש ממשיכה לגלוש עד צאת הנשמה כמאמר המשפט האלמותי שכתב בשעתו אי מג´ין האהוב שלנו אז קודם כל עכבריק כתומיק - מה מצב הסייבר סקס? מצליח לא להתפתות בכלל? הם מסתדרים שם החבריה בלעדיך? חחחחחחח סליחה שהזכרתי לך את המקום הזה מקווה שלא הערתי איזה דובון מרבצו... פתאום שמתי את צנצנת הדבש ככה ישר על השולחן... אז תגלה לי מותק מה קורה אצלך עם ההתמכרויות למיניהן כלומר עם ההתמכרות שעליה נסוב נושא הפורום הזה שלך בגעגועים החמאה המעופפת שקיבלה מצב צבירה נוזלי...

e-magine

New member
אני יכול לחיות בלי טלוויזיה.

במקרה שלי, האינטרנט פשוט העיף את הטלוויזיה החוצה מהתפריט של השעשועים. אני מודה שיש בטלוויזיה משדרי ספורט שאני רוצה לראות, ואת זה אני לא יכול עדיין לקבל באינטרנט. אבל בגדול, אין לי לא אהבה, לא משיכה ולא הרבה כבוד למדיה הזאת. מה איתכם?

גם אני כמעט ולא רואה

כי אני עסוק בדברים אחרים. גם כשאני נמנע מהרשת. אבל אם אני מסתכל על תקופות ההתמכרות היותר קשות, הטלויזיה פשוט שעממה אותי. חוץ מתוכניות טבע לא ממש היה לי מה לארות וגם תוכניות טבע לא תמיד מעניינות. עכבר

actress

New member
אני משלבת בין השניים,

אני רואה טלוזיה וגם משוטטת פה זה בהחלט מסתדר לי, ברגע שאין תוכנית מי יודע מה אני משוטטת ושיש תוכנית אני רואה טלוזיה ושמה פתק באיציק שאני רואה טלוזיה ועדיין חייבת לדעת מה קורה פה אז אני גם כותבת פה.

למעלה