ההתמודדות שלי

WaLtEr DiSnEy

New member
ההתמודדות שלי

אני בן 17 ,אני הומו,אני אוהב לצייר לשחק לשמוע שירים לדבר לחלום לאהוב לשנוא לטייל לישון ועוד כל מיני דברים אני בי"ב, קשה לי, אין לי כבר חברים כי אני לא רוצה, חברים הם דבר בוגדני ושקרן, אני לבד, אני מת להוציא נפשי בצבא כי אני יודע שאני יהרוג את עצמי שם { בקושי אני מחזיק את עצמי בחיים אז..} אני שונא את הבית ספר שלי והילדים והמורים שנמצאים בו טוב רשמתי קצת על תכונות האופי והמצב שלי,עכשיו אני רוצה לספר קצת יותר בפרטים...אוקי, אז נולדתי לפני 17 שנה בבאר שבע ועברתי לגור בעיר מטומטמת ששמה לא יצוין, יש לי 2 אחים מעצבנים שאני מקנא בהם עד עמקי נשמתי שהם נולדו : יפים , סטרייטים,הם מקובלים, יש להם חברים {ואני לא צריך להמשיך עוד נכון?} יש לי אמא טובה מאד ואבא מרגיזן שיושב לי על הווריד וחושב שהוא צודק בהכל ואני זה שלא מסתכל על הצד שלו,שהוא בעצם בחיים לא הסתכל על הצד של אחרים, יש לי כלבה שהיא היחידה ששמה עלי ואני שם עליה, המשפחה המורחבת שלי די גדולה ויש שם המון אנשים משכילים ומוכשרים,גן, רק אני נולדתי עם בעיות חמורות כל כך, כנראה רצו להתעלל בי... עד שקיבלתי את עצמי כהומו לקח הרבה זמן, בעיקר בגלל האנשים המזויפים סביבי שגרמו לי לגדול על שקרים וצביעות, כמעט התאבדתי אבל בסוף נלחמתי ויצאתי מזה וקיבלתי את עצמי, בגיל 16 יצאתי מהארון רק בפני ההורים, אמא קיבלה את זה בפתיחות ואמרה שהיא תומכת בי, אבא עשה צרות למשך תקופה ארוכה ומאז לא דיברנו על הנושא{ וזה גם לא מעניין אותי מה הוא חושב יותר, הוא גרם לי לבכות הרבה} הרבה ילדים התעללו בי לאורך השנים בבית ספר, ואני מאד הייתי רוצה שהם יסבלו, לא ימותו, יסבלו. היו לי כמה "חברים" טובים לאורך החיים והם עזבו אותי כי נגררו אחרי אלו שלא מצאתי חן בעיניהם. עברה שנה מאז שיצאתי מהארון, מאז שקיבלתי את עצמי נשבעתי שיותר לא אתכחש למי שאני ולכל דבר חדש שאגלה על עצמי, עברה תקופה לא קטנה מאז אבל הבעיות העיקריות לא הסתיימו לפני כמה חודשים גיליתי שיכול להיות שאני טרנסג'נדר כלומר, שהאישיות שלי היא בת יותר מאשר בן, קשה לי להסביר, אבל זאת האמת, אני כבר כמה חודשים מנסה להתמודד עם זה,ולקבל את עצמי, פשוט סבלתי כל כך הרבה בילדות, הייתי מופנם שקט, חייתי בשקרים גם שהחברה האכילה אותי ובניתי לעצמי דמות שהחברה עיצבה, לא אני, החברה ורק עכשיו, בתקופה האחרונה לחיי אני מגלה את הדברים שהטרידו אותי באמת, זה עצוב, זה קשה וזה כואב, אין לי מושג מאיפה לקבל את הכוח להתמודד עם הנושא הזה הבדידות, שאין כבר חברים אמיתיים החוסר ביטחון בעצמי ובמי שאני והפחד להתמודד עם מי שאני הם אלו שמנסים להפוך את החיים שלי לסיוט כתבתי המון, אבל עליי תמיד יהיה עוד מה לכתוב, עם כל הבעיות האלה חשבתי כבר מזמן למות אבל לא יודע למה, יש לי כוח להתמודד, בינתיים ואני מקווה שזה יספיק לי כדי לנצח ולהיות מאושר אתם לא יודעים איך אני מרגיש עכשיו ואיך אני מרגיש שאני צריך לעשות את עצמי שמח לפני המשפחה והעולם הצבוע אני לא מצפה שיבינו זה פורום של מאחורי התמודדות ואני חושב שההתמודדות שלי היא לא אנושית לילד בגילי, והיא הרסה לי הרבה מהחיים אין אף אחד שמבין אותי, שדיבר איתי, אני לבד, באמת לבד לבד אז למי שמתמודד נגד דברים קטנים יותר כדאי שיעריך כי אני הייתי נותן הכל להיות ילד נורמאלי ומאושר.

einatgross1

New member
אתה לא לבד

אנחנו איתך פה תמיד. תמשיך להוציא ולספר. נבכה יחד איתך, ובשבילך, וגם קצת בשבילנו. הסיפור של חייך הוא באמת נורא נורא כבד. חלק מהכבדות נובעת מהחברה שלא מאפשרת לכל אחד להיות באמת מי שהוא. אז אתה טרנג'נדר, הומו, או כל דבר יחיד ומיוחד שהוא שלך ואתה אתה. זה נפלא שאתה יכול לגלות את עצמך בתוך כל השקרים והתקנות. להיות אמיצ\ה להסתכל עמוק פנימה. להיבהל, אבל לא לסגת ולהתעקש לראות את עצמך כמו שאתה. באהבה ענקית, עינת

בוקר טוב
וברוך הבא

קודם כל, אני רוצה להגיד לך שנדהמתי מהפתיחות, ואני חושבת שהתכונה הזו עוד תעזור לך במהלך דרכך. עכשיו, לגבי התוכן
אני חושבת שאתה באמת מתמודד עם המון דברים על הראש,ובנוסף על זה - הכל מאד מוקצן בגלל הגיל (שזה בדיוק מתי שהדברים האלה עולים). אני מבינה שהתנתקת מהרבה חברים. אני גם יודעת שלקהילה ההומוסקסואלית ו/או לטראנס ג'נדרית יש קהילה מאד תומכת - ניסית לפנות אל מישהו מהם? אולי דרך תפוז. אני הכרתי המון אנשים נפלאים דרך תפוז. מה גם שלגבי זהות מינית, תוכל לקבל מענה לשאלותיך. לא נשמע לי שהחיים שלך נהרסו. ברור שאתה מתמודד עם משהו מאד גדול, אבל נאמר כאן בדיוק אתמול שקושי זו הזדמנות לצמיחה. תחשוב מה אתה מגלה בגיל הזה - אתה ממש מגלה את עצמך. את הזהות שלך. את ההעדפות שלך. מי חבר ומי לא. במקום לחיות בשקר ואשלייה, אתה כבר עכשיו בחרת באמת. זהו. בינתיים. אני מקווה שתישאר איתנו (וגם תפנה אל הפורומים שהצעתי). מצרפת קישורים (ובקישורים האלה מצאתי עוד ים קישורים נוספים) שיהיה לך יום נפלא

WaLtEr DiSnEy

New member
ההתמודדות

היא מאד קשה עכשיו, את מאד צודקת ,שעכשיו אני בעצם מתחיל לגלות את הזהות שלי, מי אני, תאמיני לי, הייתי מעדיף לגלות שאני מאומץ או משהו אבל כנראה שהגעתי לשפל המדרגה...אני לא יודע מי אני, אני מרגיש שהאושר שלי תלוי באחרים, וזה ממש בושה בשבילי, הגעתי למצב שכבר נמאס לי לשקר ולהרגיש רגשי אשמה בגלל מי שאני, מה החברה "המתוקנת" עיוותה את האישיות שלי,דחפה לי הרבה זבל לראש שאני יאמין שככה הכל צריך להיות, מה שיוצא זה שאני לא יודע מי אני ושרציתי {וא1לי עדיין רוצה} להפסיק לחיות, אין יותר גרוע מלדעת שבעצם כל מה שגדלת עליו לא קיים ומזויף.שמי שסמכת עליו בעצם שקרן שקרה לי, מה שהייתי רוצה הכי הרבה מהחיים אחרי שגרמו הרבה נזק זה קצת מזל, שאני לא אפגע בעצמי, שאני אהיה מאושר כי יש לי כל כך הרבה חלומות, אבל העצב הפחד הוא חודר לכל אחד מתוכנו, ולחלק הוא מצליח להכנס, אני מפחד שזה ישתק לי את היצר של החיים ולא יאפשר לנו לצמוח, אבל אולי עכשיו, אם יהיה לי מזה, זו תיהיה באמת תקופה של פריחה ולא של עוד דכדוך.. יחד עם כל הלחץ שמסביב בגילי זה הופך את הנושא לפי 4 יותר קשה ומעיק. אני רק רוצה כבר פיתרון, אפילו אם קיימת בי עוד טיפת כוח להתמודד, אני צריך לסלול לי דרך, וכרגע זה נראה שכולם חסומות.. תודה על הדתגובות המעודדות :) הפורום שלכם נפלא..

boolee

New member
אתה צודק...

התמודדות עם כ"כ הרבה דברים בבת-אחת בהחלט מרגישה כאילו כל הדרכים חסומות ואין לאן לברוח... אבל, בסופו של דבר האושר הוא משהו שרק אתה יכול לגרום לעצמך לחוות. נכון, זו נשמעת כמו עוד קלישאה. אבל מה שבטוח הוא שכל עוד אתה מאמין שמגיע לך להיות מאושר - אתה תהיה מאושר. אולי לא היום, אולי לא עכשיו, אבל בקרוב, וזו כבר סיבה טובה לקוות ולהמשיך הלאה על אף ולמרות הקשיים. קשה לי אפילו להתחיל ולדמיין אילו קשיים אתה חווה. בחברה כמו שלנו שכל דבר שהוא מעט "אחר" או "מיוחד" נתפס כ"חריג" קשה מאד לקחת את השליטה על החיים שלנו ולא לתת לאחרים להשפיע על מה שאנחנו חשים. קשה מאד. אבל עדיין, אסור לתת לאחרים את הכח הזה, פשוט אסור. החיים שלך, הדרכים בהן תבחר, בסופו של דבר הם שלך ורק שלך. אל תיתן לאף אחד לגרום לך להרגיש פחות ראוי, כי אתה לא! רק מלקרוא את מה שכתבת אני מוצאת בך בחור רגיש, בעל כושר ביטוי ופתיחות מדהימה. אל תיתן לאף אחד אחר לקלקל לך את התכונות הנפלאות האלה. הפוסל במומו פוסל. אני מאמינה בכך באמת ובתמים מנסיוני האישי. כל אותם אלו שלא מקבלים אותך כפי שאתה עושים זאת מתוך איזשהו חשש או מתוך כך שבעצם הקירבה אליך אתה חושף את אותן נקודות רגישות וכואבות בחייהם. תן לזמן לעשות את שלו ואל תוותר, אני משוכנעת שיהיה טוב. חייב להיות!!! תהיה חזק ותחזיק מעמד בהצלחה

לא יכולה לענות כרגע בהרחבה

אבל כתבת שהאושר שלך תלוי באחרים, ובולי כתבה שהאושר בא מבפנים, מתוכנו -ואת זה אני חושבת שכדאי שתחזק - ואז יהיה גם יותר קל להתמודד (כי יהיה לך מן יסוד פנימי כזה להישען עליו), וגם משהו שייתן אושר מבפנים, ולא תהיה תלוי רק בסביבה ובהישתנות שלה.

למעלה