ההתלבטות החודשית

ההתלבטות החודשית

אוקיי, כידוע, יום שלישי, ה6.3, יש ערב במה, ואין לי מושג, כרגיל, מה להקריא, לכן, חברי פורום יקרים, אני זקוקה לעזרתכם, שוב. אנא כנסו לעמוד יוצר שלי, ושימו דגש על שלושת הסיפורים הבאים: ``שוקו ג`ננה``, ``גלידה בשקל 90, במקדונלדס`` או ``חתול רחוב``. אלה הסיפורים שאני הכי חושקת להקריא, אז נא להתייחס, זה מאד חשוב. אם מישהו רוצה, אפשר גם לקרוא סיפורים אחרים ולהמליץ לי... תיינקס! think floyd מיכל נ.ב. זה ממש ממש ממש חשוב לי אז נא לא לזלזל!!!

kirk hammet

New member
סליחה על בורותי

סליחה על בורותי החוזרת שוב ושוב , אך במה הכוונה ערב במה ........ ואני חייב ללכת , סליחה על הודעת הצ`אט , אני מניח שהיא תימחק , אבל אני פשוט ממהר ואין לי ממש מושג מה זה ....

ערב במה

אתה מכיר באינימאניאקס את ``דוטס פואטרי קורנר``? טוב, אז זה לא הולך ככה. כמעט. אוקיי, תאטרון תמונע, 9 בערב, אחת לחודש, הרבה אנשים מתאספים להם שם. ב9 וחצי בערך מתחיל ה``ערב במה`` הזה שאתה כל-כך לא יודע מה זה. יוצרים שונים (ומשונים) עולים לבמה ומקריאים יצירה שהם כתבו, היצירה יכולה להיות סיפור קצר, שירה, מונולוג, תסריט, וואטאבר. הערב מחולק ל-2, ואני כבר הבנתי איך זה הולך בערך, אחרי כבר 3 ערבים שם. חלק א` - האנשים הידועים מופיעים, הפופולאריים ביותר. הפסקה, ואטרקציה מוסיקלית, להקה/אמן מתחיל שמופיע עם שניים או שלושה שירים שהם כתבו. חלק ב` - אנשים מתחילים ללכת הביתה, נשאר אולי חצי מהחבר`ה שהיו בהתחלה, ואז מתחילים להופיע האנשים הפחות ידועים (סופרייז סופרייז, אני ביניהם). אבל בסה``כ זה ממש פצצה. תבוא, בכיף :) 10 שח כניסה... think floyd מיכל

kirk hammet

New member
תודה רבה !

על ההסבר המפורט ! ולא נורא , אם תשקיעי תתקדמי בקריירה .....

lowealpine

New member
האמת היא שלפי דעתי

``גלידה בשקל תשעים במקדונלדס`` זה לא הסיפור הכי טוב בעולם. לא קראתי את השאר.

kirk hammet

New member
אממממ

אחריי לבטים רבים (טוב נו , לא כל כך ...) אני חושב , שהסיפור על החתול פשוט הרבה הרבה יותר חמוד מהסיפור על אורי ... את האדון שוקו הזה לא קראתי ... אבל החתול פשוט מקסים !

למעלה