~~~~~~~~ההתחייבות השבועית~~~~~~~~~

יעל י

New member
~~~~~~~~ההתחייבות השבועית~~~~~~~~~

בנות...מי מתחייבת לפתוח את הפינה פעם ב שבוע כל שבוע??? יאללה להתחייב

יעל י

New member
ואני...

מתחייבת לשתות מים מתחייבת לכתוב מתחייבת ליום אחד לפחות ללא מתוק וללא קשר לדיאטה מתחייבת לסיים לסרוג את הצעיף לבן שלי מתחייבת לגשת השבוע לביטוח לאומי

IAM20072007

New member
היי יעל, גם אני קצת סורגת

אני מקווה לסיים תיק שסרגתי והדביק תמונה שלו. בהצלחה בהתחיביות

יעל י

New member
אחלה.תודה.סגור.

פינת ההתחייבות עוברת ליום שישי... חייבת לשאול (את יכולה לענות במסר) - איפה את גרה?

אני מתחייבת בסגנון של יעלי ומוסיפה

מתחייבת לשתות כל יום 2 ליטר נוזלים מתחייבת ללכת חצי שעה לפחות מתחייבת להדק חגורה ולא לקנות צמר חדש לפני שמסיימת פרוייקטים ששוכבים במגירה "שנים" מתחייבת לנסות לסיים את הצעיף לחמותי מתחייבת להמשיך להיות כאן בפורום כל יום גם אם סמויה לפעמים מתחייבת לנסות למצוא עבודה נורמלית מעבר לזו שאני עושה מתחייבת להמשיך להכין אוכל טעים ודל קלוריות לכל המשפחה כמו שאני עושה בחודשיים האחרונים מספיק לא?! שמתן לב שזו גם התחייבות לכל השנה לא רק לשבוע הבא.

לילית462

New member
גם אני מתחייבת

מתחייבת לשתות לפחות 2 ליטר מים ביום (לא כולל קפה) מתחייבת להמשיך בחזרה למוטב מתחייבת לסגור היום יום שלישי בלי מתוק ובלי חטאים. מחר מרשה לעצמי חטא אחד, וחוזרת לעוד שלושה ימים ללא חטאים. מתחייבת לא להתבאס שהמשקל לא מראה ירידה למרות ששומרת כל כך יפה (אבל רק יומים) ולזכור שאני מבייצת ובגלל זה אני עצבנית ונפוחה ולא בגלל שאני לא שומרת על התזונה.

למעלה