ההשתתפות חובה!!!

גם אני עונה

בני כמה אתם? 25 בקרוב
היכן אתם גרים? גבעתיים
מה אומר הניק שלכם? כל העניין שתנחשו לבד, לא?
מה אומרת החתימה שלכם? בדר"כ מציינת שם ושם משפחה
פעם אחרונה שידעתם אהבה? לפני כמה שנים טובות, אני חושבת ששברתי שיא בעניין הזה...
חיי רווקות מדהים או שנמאס כבר? אפשר ללמוד מהם המון אבל, אני חייבת לציין ש... נמאס לי!!!!
מה אתם עושים בחיים? כרגע, לומדים

מותר לי

New member
כמה שאלונים! ../images/Emo178.gif

נתחיל
בני כמה אתם? 21 היכן אתם גרים? בבקעת הירדן היפה (אבל אין על הצפון!
) מה אומר הניק שלכם? ממממ..... בואו נחשוב!
מה אומרת החתימה שלכם? עצוב
פעם אחרונה שידעתם אהבה היא..? היום בבוקר
החתולה שלי התכרבלה עלי בפינוקייי כמו שאני אוהבת
חיי רווקות מדהים או שנמאס כבר? תלוי בקריזה וברמת הפגיעה מהקשר האחרון... מה אתם עושים בחיים? מנסה להמציא ערבית מחודשת, אני רק לא מבינה למה הערבים מסרבים להכיר בה

מותר לי

New member
../images/Emo6.gif דייייי!!!!!! אני עייפה!!!!! ../images/Emo6.gif

שעה אני מנסה להבין איך יש שתי תגובות שלי באותו שירשור, ומי בדיוק פרץ לניק שלי עם התגובה הראשונה (ממממ.... אני?
), או איזה שאלון השתרבב לו לשירשור המקורי בלי שאשים לב (ממממ.... שום שאלון?
) עד שקראתי את התשובות ושמתי
שאלו הן אותן תשובות כמעט!

bali

New member
מנהל
התשובות שלי

אני יודעת שהשאלות האלו נשאלו המון ובטח אין לכם כוח לעוד תשובות שחוזרות על עצמן אבל חברים הצתרפו אלינו אנשים שרוצים לספר על עצמן ולא יודעים מה או איך אז בוא נענה כולנו על מספר שאלות קטן <וציפור קטנה לחשה לי שהפורום לא זז אז קדימה לזיז מחשבים!!!> בני כמה אתם? 27 היכן אתם גרים? בירושלים מה אומר הניק שלכם? ככה רוב החברים קוראים לי. השם האמיתי שלי הוא ענבל, אז הוא התגלגל לענבלי ומשם לבאלי. מה אומרת החתימה שלכם? ציטוט מהשיר המקסים של איה כורם "שיר אהבה פשוט". מביע בעיניי הרבה תקווה לאהבה. פעם אחרונה שידעתם אהבה היא..? לפני כמה חודשים, אבל לצערי זו היתה אהבה קצת חד צדדית ונשבר לי ה
... חיי רווקות מדהים או שנמאס כבר? האמת שנמאס לי כבר, אבל מנסה להוציא את המיטב ממה שיש. מחפשת באיזי את האהבה האמיתית של חיי. מה אתם עושים בחיים? כרגע בנקודת מפנה, כנראה אתחיל ללמוד משהו פרקטי יותר מהתואר הראשון שלי. אני חושבת שזה מספיק - גם אני חושבת שזה מספיק

העכביש2

New member
מוטב 2 ציפורים ביד מ3 על עדן החלון

בני כמה אתם?
23 היכן אתם גרים?
א"ע או במילים אחרות אי שם ליד קיסריה מה אומר הניק שלכם?
עכביש ...אם מכירים אותו הוא נותן לכם את הנשמה מה אומרת החתימה שלכם?
המשפט הראשון הינו לפירוש אישי! 3 המשפטים אחרי לקוחים מ-3 שירים ולמטה -- פורומי האהוב ביותר בתפוז (נו וגם זה בא הפרצופים) פעם אחרונה שידעתם אהבה היא..?
! חיי רווקות מדהים או שנמאס כבר?
לא נמאס אבל לא מדהים. מה אתם עושים בחיים?
עובדים אני חושבת שזה מספיק
זה לא!!

מוטב דג אחד בתנור מים בים

לא אוהבת דגים! אמרתי: <ואני מצטטת> "אני חושבת שזה מספיק" ואמרת: <שוב ציטוט> "זה לא" או שאני לא רואה טוב או שהמנהלת שלנו נתנה לך
בראש ממתי אתה מתמיד לענות של שאלונים?

למעלה