ההשתתפות חובה!!!

ההשתתפות חובה!!!

אני יודעת שהשאלות האלו נשאלו המון ובטח אין לכם כוח לעוד תשובות שחוזרות על עצמן אבל חברים הצתרפו אלינו אנשים שרוצים לספר על עצמן ולא יודעים מה או איך אז בוא נענה כולנו על מספר שאלות קטן <וציפור קטנה לחשה לי שהפורום לא זז אז קדימה לזיז מחשבים!!!>
בני כמה אתם?
היכן אתם גרים?
מה אומר הניק שלכם?
מה אומרת החתימה שלכם?
פעם אחרונה שידעתם אהבה היא..?
חיי רווקות מדהים או שנמאס כבר?
מה אתם עושים בחיים?
אני חושבת שזה מספיק ואגב.... מישהו מוכן לעלות שאלונים מידי פעם!? איפה התקופה של ספיידי....

יאללה תתפקדו עצלנים

בני כמה אתם? היכן אתם גרים? מה אומר הניק שלכם?שאני אוהב ארטיקים
מה אומרת החתימה שלכם?היא אומרת הרבה ומי שמכיר אותי יבין
פעם אחרונה שידעתם אהבה היא..?דלגי הלאה חיי רווקות מדהים או שנמאס כבר?נחמד לעיתים מה אתם עושים בחיים?כרגע בורחים מטילים..תכף מתחיל מכינה
איפה איפה השאלונים של ספיידי... היו ימים

exterior

New member
חזרתי הביתה, בול בזמן לשאלון ../images/Emo13.gif

בני כמה אתם? 25 היכן אתם גרים? נתניה (לבינתיים) מה אומר הניק שלכם? הרבה מה אומרת החתימה שלכם? תקראו ותראו בעצמכם
חיי רווקות מדהים או שנמאס כבר? נראה לי שכבר נמאס
.... מה אתם עושים בחיים? מתחילה תואר שני באוקטובר, עובדת- מדריכה שיקומית לנפגעי נפש, מורה פרטית ועוזרת הוראה. Is that all???

נרקי

New member
../images/Emo26.gif

בני כמה אתם? היכן אתם גרים? מה אומר הניק שלכם? נרקסיסטית. אוהבת את עצמי
מה אומרת החתימה שלכם? את האמת
פעם אחרונה שידעתם אהבה היא..? גיל 17
חיי רווקות מדהים או שנמאס כבר? לא נמאס
מה אתם עושים בחיים? עובדים ונהנים

עונה

בני כמה אתם? 23 היכן אתם גרים? ליד ראשון מה אומר הניק שלכם? קושקושית מתולתלת.. בדיוק כמו שזה נשמע!
מה אומרת החתימה שלכם? תרתי משמע... דבר שאסור לי <לכולם> לשכוח פעם אחרונה שידעתם אהבה היא..? נו באמת... חיי רווקות מדהים או שנמאס כבר?
זה נחמד אבל אני מתגעגעת.. מה אתם עושים בחיים? שורדת
נו עכשיו תורך..

../images/Emo26.gif

בני כמה אתם? 24 היכן אתם גרים? חולון מה אומר הניק שלכם? יש מדינה שקוראים לה בוסניה הרצגובינה, ובכל פעם כשאומרים את צמד המילים "בוא שניה" אני ישר נזכר במדינה הזאת. חוץ מזה, הכינוי שלי קשור לתחביב מאוד הזוי שלי. מה אומרת החתימה שלכם? שני שירים שאני מאוד אוהב פעם אחרונה שידעתם אהבה היא..? לונג לונג טיים אגו. חיי רווקות מדהים או שנמאס כבר? נמאס כבר. מה אתם עושים בחיים? סטודנט לרנטגנאות.

בשמחה אני ייענה

מעלים פה יותר מדי שאלונים מה זה בגרות או פסכומטרי אתה רוצה שמישהו אחר ייענה על מנת שיהיה לך יותר קל? אבל ת'אמת אני עונה בשביל הכייף בני כמה אתם? מה איכפת לך? 25 היכן אתם גרים? זה לא עניינך, ראשון לציון מה אומר הניק שלכם? המון מה אומרת החתימה שלכם? תקרא ותבין לבד פעם אחרונה שידעתם אהבה היא..?חצי שנה בערך חיי רווקות מדהים או שנמאס כבר? נמאס כבר אני מחפש כבר בת זוג לחיים יש לך מישהי להכיר לי? מה אתם עושים בחיים? מחסנאי בחנות צעצועים

מותר לי

New member
../images/Emo3.gif

בני כמה אתם?
אני בת 21
היכן אתם גרים?
בבקעת הירדן השקטה
מה אומר הניק שלכם?
ש..... מותר לי!
מה אומרת החתימה שלכם?
הרבה... מי שיודע יודע, ומי שלא- לא הפסיד
NEXT
חיי רווקות? אפשר לנהל חיי רווקות גם כזוג, אם כל אחד נותן לשני את החופש במינון המתאים... אבל זו רק דעתי
מה אתם עושים בחיים?
שוברים את השיניים באנגלית וערבית

נמ

בני כמה אתם? 22 היכן אתם גרים? ירושלים מה אומר הניק שלכם? יש שיר של הביטלס שאני מאוד אוהב בשם אלינור ריגבי, אז שילבתי את זה עם השם שלי
.. מה אומרת החתימה שלכם? נעה, על שם מישהי יפה ובלתי מושגת..:$, ומדינת התפוזים, על שם איזו קומונה שהקמתי לפני שנה +.. יש לינק לאתר גם. פעם אחרונה שידעתם אהבה היא..? חשבתי שידעתי אהבה לפני שנה. בקיצור, לא ידעתי. חיי רווקות מדהים או שנמאס כבר? מצד אחד מפחיד לעזוב את המצב הקיים והנצחי שלי, מצד שני אני מת לנסות כבר פעם להיות אוהב ונאהב כמו כל אדם נורמלי בעולם..(היום חשבתי על זה שאפילו חסן נסראללה נשוי!$#@%#@%@:S) מה אתם עושים בחיים? מנהלים מעבדת מחשבים באיזו חברת מחשבים.

../images/Emo19.gif:

בני כמה אתם? עוד מעט 23 היכן אתם גרים? בנתניה סיטי מה אומר הניק שלכם? זה עפ"י איזה קובץ מגניב שרץ ברשת- קובץ וורד שברגע שמקלידים בו איזשהו קוד ולוחצים על ENTER פתאום מופיע מאות פעמים המשפט "דג סקרן שט לו בים זך ולפתע פגש חבורה נחמדה"- אז משם הניק שלי, בשינויים קלים
מה אומרת החתימה שלכם? פשוט מאוד- דגה קטנה שטה בים ולפתע בפגשה חבורה נחמד פעם אחרונה שידעתם אהבה היא..? לפני כחודש, ועד עכשיו זה עוד לא עבר לי
חיי רווקות מדהים או שנמאס כבר? כרגע בגלל שאני עדיין תקועה על האהבה הישנה זה די נמאס מה אתם עושים בחיים? עובדת בשרות לקוחות

Barvazoom

New member
רוב הפרטים נמצאים בכרטיס...../images/Emo3.gif

אבל הנה אני עונה.... בני כמה אתם?
28 היכן אתם גרים?
ת"א מה אומר הניק שלכם?
ברווז בזום, מה, לא מכירים? (
מה אומרת החתימה שלכם?
שאני אוהבת סרטים מצויירים? פעם אחרונה שידעתם אהבה היא..?
Next...... חיי רווקות מדהים או שנמאס כבר?
חצי נמאס וחצי נהנית מזה לחלוטין מה אתם עושים בחיים?
הרבה וכלום

מר קו23

New member
איפה איפה ספיידי!!!!!!!!!!!!!

תשובותיי 23 ראשון לציון מי לא מכיר את מר קו שהוא חמוד ועצבני אבל תמיד אפשר לסלוח לו והגיל שלי 23 החתימה שלי מתוך שיר של היהודים שתמיד יש תקופה בחיים שאתה אומר לעצמך זה לא אני זה מישהו מלמעלה עושה הכל 22.04.06 אין לי ממש חיי רווקות עובד בהוט(עכשיו להשאלות הנפוצות, כן מי צריך טכנאי או מי צריך מבצע טוב או ממיר או יש לו תקלה 99 בVOD יש משהו ששכחתי...???) למה לעלות שאלונים אנחנו רוצים לעלות את ספיידי בחזרה נ.ב זה השאלון הראשון שאני עונה עליו אז קבלי ח"ח

נכון אייל ולכבוד הוא לי

אייל, אני חייבת לספר לך בתור אחד שהיה ממש רוצה מפגש פורום לפני שעה לערך עשינו מפגשון קטן במסנגר היה ממש כיף!!!

אייל: אף אחד לא אוהב אותי , אף אחד

לא קרא לי וגם אין לי מסנג'ר של אנשים בפורום!!!!!!!!!!
לא אוהבים אותי פה

משיייי

New member
הנני כאן

בני כמה אתם?
27 היכן אתם גרים?
רעננה מה אומר הניק שלכם?
זה שם לזיכרה של החברה הכי טובה שלי
ולא אני לא כלבה מה אומרת החתימה שלכם?
שאני מנהלת קומונה של חרוזים פעם אחרונה שידעתם אהבה היא..?
לפני שעה חחחחחחחחח אל תשאלו
תלוי בסיטואציה לפעמים כייף לי ולפעמים מתגעגעת למשהו מה אתם עושים בחיים?
פקידה במשרד אמרגנות-ומעצבת תכשיטים מישהו מוכן לעלות שאלונים מידי פעם!?
אני מוכנה רק תגידו

למעלה