ההשקה נדחתה!! :(

למאיה...

תרגישי טוב נשמה שלי
, תחזרי אלינו מהר. היית מהממת בפספוסים. המון בריאות. כולנו מחכים שתשובי בריאה. אוהבת המון

sapiroooosh

New member
../images/Emo109.gif מה?!?!?!?!

אוףףףףףףףףףףףףףףף אני יודעת שעכשיו ההשקה תיהיה באיזה יום לפני אחת הבגרויות שלי ואז אני לא אוכל לבוא!!!!!!! טוב אבל האמת.. הכי חשוב שהיא תרגיש טוב... מאיו'ש תרגישי טוב בובה...

eladkalimi

New member
כל הפרטים לגבי מאיה

רק באתר EONLINE רשום על זה כמו שרשום במוסף 24 שעות של ידיעות אחרונות של היום מאיה ייתה צריכה להשתתף לתוכנית מיוחדת ליום ירושלים ביום שני הבא וזה היה מתוכנן להיות בטלוויזיה ביום רביעי הבא

../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifחחח זאת בכלל סיוןן

זאת תמונת ילדות של סיון.... ליטל למה את צוחקת עלייה??? ואם היית כמוה????? רק שתדעי לך שהילדה הזאת היא אחת מ-7 פלאי תבל...כן כן!!

אני צחקתי????????????????????

כולה אמרתי שזאת את!!!אולי את צוחקת עליה כי את לא רוצה להיות כמוה חחחחחחחחחח כפרות עלייך הכל בצחוק יפה שלייי

../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifאני לא צוחקת עלייה

וגם את אל תצחקי עלייה!!! חחחחחחחחחחח את בחיים לא יכולה לדעת מה ייצא לך....

אוףףףףףףףףףףףף

למה היא נסעה לטבריה מה היא נוטשת אותיייייי??????????????????? והיא השאירה אותי לבד איתך???????????????.אמאל'ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

אני עוד מפלצת??????

את הסתכלת על עצמך טוב איך את נראה בתמונננה?????חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif ליטל, בואי נגלה

להם את האמת.... ליאת מתביישת להודות שזאת תמונה שלה....ליאת אין לך מה להתבייש, לא כולם נולדים יפים כמונו...

למעלה