ההשקה נדחתה!! :(

ד י ק ו ש

New member
ההשקה נדחתה!! :(

חבריהה מאיה לא מרגישה טובה... וכרגע ההשקה נדחתה..:( אני מקווה שכשיהיה תאריך חדש הוא יהיה טוב כמו הקודם =/ קיצור אני אעדכן אותכם.. אני מקווה לקבל מאייל תאריך חדש בהקדם... אבל הכי חשוב כרגע זה באמת שמאיה תרגיש טוב .. ותחזור אלינו בריאה ושלמה בהשקה... !! אז אני בטוחה שגם אתם מבואסים כמוני כי כולנו סופרים את הימים אחורה להשקה.. .אבל אין מה לעשות . .אז נקדיש את השרשור הזה לאיחולי החלמה מהירה למאיה.. אני בטוחה שהיא תשמח לראות את זה.. ;)

../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif אז ככה...

אחותי עכשיו בצרפת עם חבר שלה, ולפני שהם נסעו חבר שלה צילם אותי להראות לדודים שלו, אזזז דוד שלו נדלק עליי. רגע, עוד לא נגמר. אז היום אמא שלי דיברה איתם בטלפון וזה, אז היא עושה לדוד של חבר של אחותי- "תבוא לישראל"...אז הוא שאל אותה אם יש בחורות יפות, אז היא אמרה שכן ושהיא תכיר לו... אז הוא אמר לה-" אני רוצה רותם.." חחח הוא צרפתי מצחיק עם מבטא.... קיצר אפילו בארץ זרה אני מבוקשת זה לא ייאמן מה שהולך פה...אני לא יכולה יותר

ashton20041

New member
למאיה יש מחלה דיי רצינית..

יבלות במיתרי הקל(כך כתוב היום בעמוד האחרון של 24 שעות) והיא גם ביטלה הופעה ברמלה,והחליפו אותה הגיימבויז. יש תמונה גדולה שלה בעמוד. ולכן מאיה לא תופיעה בשבועות הקרובים.

מאיה מדהימה שלי .. נכנסתי רק כדי לה

להגיד* לך שתרגישי טוב , ושאני אוהבת אותך המון ומקווה שתבריאי כמה שיותר מהר, את הרבה יותר חשובה לנו מההשקה , העיקר שתיהי בסדר ! ותיהי בסדר בע"ה
חח כל מה שאת צריכה אני כאן [ גם את לא צריכה אותי , חח רק תדעי שאני פה באמת חח ] אוהבת אותך כ"כ , ומעריצה עד אין סוף - הודיוש .

urimz5

New member
כפרעלייך את ממש סלב

את מופיעה,וכמו מאיה נכנסת פעם בשבוע לפורום...חח

מאיה תרגישי טוב ותנוחי המון!!..

חבל שההשקה נדחתההה:(.. זה מבאס.. אבל לא נורא העיקר שתרגישי עכשיו טוב.. לא להתאמץ הרבה.. שיהיה לכולם המשך יום טוב(נקווה).. בלעע איזה ביאוס!!:(

מאיו'ש....../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif

תרגישי טוב מאמי, לא נורא אם ההשקה נדחתה, העיקר שתרגישי טוב ותצאי מזה הכי מהר שאפשר, בשבילך... אוהבת אותך...

urimz5

New member
ממאיההה

זה לא בסדר,אנחנו לא מרשים לך להיות חולה...זה לא בריא... ממממאיה- אני חולה (?)עלייך!!

מאיוששששש

חייםםם שליי תחזריי לעצמךך כמה שיותר מהרררר אני כבררר מתגעגעתת לקול שלך חחחחחחחחחחח אני מתה עלייךךךךךךךךךךך נשיקות וחיבוקים ענקייםםםם

nitzangro2

New member
../images/Emo15.gifואיי איזה באסה.. אבל לא נורא

העיקר שתרגיש טוב..!!! מאיה היית אתמול כ"כ מושלמת!!!!!!! אני מודה לך על כל היחס הטובה שנתת לי... ושמילאתי אותי באושר!!!!! אוהבת אותך הכי שבעולם ותרגישי טוב!!!!

למעלה