ההשפעה של עיסקת לוויתן על רציו

alyaron

New member
ההשפעה של עיסקת לוויתן על רציו

ההשפעה היא קריטית ביותר הן לטווח קצר והן לטווח ארוך .

מה שקורה כרגע שסוחרים משחקים עם רציו אבל משקיע חכם קונה כרגע רציו והולך לישון איתה 3 שנים ומעלה , להלן הסיבות

1. העסקה אמורה להגדיל באופן משמעותי את ההון העצמי של רציו .
2 העסקה אמורה לתת את כל ההון הראשונה לפיתוח לוויתן על חשבון וודסייד .
3. העסקה מאפשרת לרציו להתחיל ולהאיץ את העניינים בגל שם להערכתי רציו תהיה בין 40 ל 50 אחוז אחזקה ויש סבירות לא רע שמגל גם אם ימצאו 5 tcf יהיה לרציו עוד 2,5 tcf כלומר עוד לוויתן .
4. וודסייד תהיה אחראית לכל נושא ההנזלה והיצוא , והיא תביא לקוחות מהמזרח הרחוק , להערכתי כבר בשנה שנתיים הקרובות יתחיל לחתום לוויתן על חוזי ענק שכל חוזה בשווי 20 מיליארד דולר ומעלה , החוזה של מאגר תמר יראה קטן ליד החוזים האלה . הרווחיות תהיה גדולה בהרבה ממאגר תמר .
5. נובל תהיה אחראית לשוק המקומי וגם כאן השוק הישראלי הולך להפתיע לטובה בביקושים .
6 . רציו , דלקד , אבנר זה מניות של לקנות ולשכוח , תנו לזמן לעשות את שלו ותנו ללווייתן להגיע לשווי של 25 מיליארד דולר נקי . השקעה קלאסית לטווח ארוך .
7. למרות שתיק הגז נפט שלי נמצא בשיא שלו , אנחנו רק בתחילת הדרך , אני אתן לי לעלות ואין שום דבר שיכול למנוע מרציו מלהגיע לשער 50 בטווח הבינוני .
רציו בטווח הארוך תעבור את ה 100 .
אני כבר במעל 50 אחוז רווח ברציו ובכלל לא חושב למכור .
למה להרוויח רק 55 אחוז שניתן להרוויח כמעט בוודאות 400 אחוז ?
8 . תודה לכל האנליסטים סוג ז שיאפשרו לי לקנות את רציו בשער 25 , אפסים הייתם ואפסים תישארו , בארצות הברית אתם יכולים להיות מקסימום נהגי מוניות .
9. כל זה משפיע לחיוב על הזדמנות ישראלית , כל מה שאנחנו צריכים זה הצלחה באפרודיטה 2 ומשם אנחנו עפים לשמים .
10 . וודסייד. אידסון , אסדת ההפקה של תמר , המפלצת של נובל שתגיע בסוף השנה למצוא את הנפט , מה אתם צריכים יותר מזה שאנחנו בסקטור מספר אחד ולא רק ב 2012 ו 2013 אלא עד 2020 .
מצב קלאסי למשקיעים לטווח ארוך .
לקנות ולשכוח .

alyaron

New member
המרוויחה הגדולה מעיסקת לוויתן היא וודסייד

הם קונים לפי 8.3 מיליארד דולר .
השווי בעתיד ש״ח ה 17 tcf לבד יהיה לפחות 25 מיליארד דולר .

כלומר ההפרש 17 מיליארד דולר כפול 30 אחוז , שזה 5 מיליארד דולר זה הסכום המינימלי שוודסייד תרוויח בעיסקה הזאת .

עכשיו אם יהיה נפט או עוד גז והרווח של וודסייד יכול בקלות להכפיל את עצמו .

עסקה מעולה לוודסייד .
הם יכולים להיות מאושרים שם .

alyaron

New member
מחזור 105 מיליון שקל ברציו מעיד על כניסה

מאסיבית של משקיעים לטווח ארוך .
לדעתי הכניסה המסיבית של המשקיעים האלה תמשך בתרופה הקרובה .

מעולם לא היתה השקעה טווח ארוך כלכך ברורה ואטרקטיבית .

airplain

New member
חחחח עוד פעם שלחת אותנו לישון? חח כמה אפשר

כשהיה את קידוח הליוויתן הראשון שהסתיים במפח נפש שלחו אותנו לישון עם תקווה שיחזרו לקדוח ושהכל יהיה בסדר

אחרי זה שחזרו לקדוח את קידוח האימות בליוויתן של הגז , ונובל הכולירות ,דיווחו על כמות פחות ממה
שכולם ציפו, שלחו אותנו גם לישון ואמרו שנובל שומרת על הקלפים קרוב לחזה והכל יהיה בסדר.

אחרי זה כולנו חיכינו לקבל היתר גל, איפשהו באוגוסט 2011 , המניה באותו יום חמישי צללה 7 אחוזים כי משרד
התשתיות עצר את כל קידוחי ליוויתן....ואז לא הבנו מה הקשר וחששנו שאולי גל לא שלנו... שלחו אותנו לישון ואמרו שהכל יהיה בסדר חחחח

ואז חזרו לקדוח לנפט, התברר ככישלון... שלחו אותנו עוד פעם לישון ושהכל יהיה בסדר

ואחר כך חיכינו לרישיון גל, אמרנו ששם תבוא הקפיצה ובלה בלה בלה בלה

בקיצור, חיכינו לשותף.

חשבנו שרציו תפציץ ומסתבר שלא קרה כלום.

המניה נמצאת כרגע פחות מהשער שהייתה לפני שנה (41)

בושה

ועכשיו אלירון, הבטחתי שב 41 אעוף מרציו?

עפתי כבר הבוקר ברווח של 4 אחוזים

נשאר רק עם הזדמנת

MuffleR

New member
כל אירוע

שהיה בשותפות היה יכול להטיס אותה, בסופו של דבר אין מנוס מסבלנות. כמו שאומרים שכסף בא מעבודה קשה ולאורך זמן, לזכות בלוטו הסיכוי נמוך.
מי שיהיה סבלני ויחכה כמה שנים עד תחילת ההפקה מלויתן ירוויח יופי תאמין לי. רק לשים ולשכוח, שיהיה עוד 3 שנים עוד 5 שנים או 10 שנים.
כנ''ל הזדמנות אחרי אפרודיטה אם יהיה מוצלח. אז תהיה כורסא נוחה לשבת עליה ולראות את כל המתרחש בסקטור מ3D של גל, 3D של עוז וקידוח נפט. ממש לראות הכל ואח''כ לחקות את נובל ולקדוח גם בפלאג'יק לנפט אם יש. נובל עושה לנו את כל העבודה.

airplain

New member
תקשיב לי טוב

אני אכנס לרציו שוב והפעם עם מרבית הכסף שיש לי! אבל לא בשער 39!

רציו הייתה כבר 68 וצללה ל 22

אחר כך עלתה מ 22 ל 41

צללה שוב מ 41 ל 24

ואז שוב מ 24 ל 40

וכל המחזור הזה היה בשנה וחצי.

אני מסכים איתך שרציו זה לטווח ארוך... אבל אם תהיה לי אפשרות להיכנס בשער של אלירון ....שער 24
למה שאכנס כבר עכשיו ואכבול את כל הרכבת הרים הזו?

אני לא נכנס ב 20,000 או 30,000 שקל.

אני נכנס בסכומים אסטרונומיים , אז חשוב שהשער פתיחה יהיה שער אטרקטיבי!

alyaron

New member
הלו , קונילמל ? ההיסטוריה לא חשובה

זה שרציו היתה פעם בשער 22 לא אומר שהיא תחזור לשם .

גם אפל לפני כמה שנים היו ב 50 דולר , אז מה זה אומר שאפל תחזור ל 50 דולר .

יא טמבל הסברתי לך כבר 100 פעם , כמו שהשווי של מאגר תמר עולה מחודש לחודש .
גם השווי של לוויתן הולך לעלות רק ביותר מהר .

רק לפני שנה אנליסטים אפסים העריכו את לוויתן ב 3 מיליארד דולר והנה הופ אנחנו כבר ב 8.3 מיליארד דולר ועוד כמה שנים נהיה גם ב 25 מיליארד דולר .

וודסייד מביאה לא רק כסף , היא מביאה גם יכולת מקצועית מהשורה הראשונה והיא מביאה גם לקוחות , כנראה היפנים יהיו הלקוחות של לוויתן .

airplain

New member
זה לא היה פעם.... תסתכל על המחזוריות

אגב, בעודינו מדברים הזדמנות שלנו מוסיפה עוד 1.8

תענוג

מוליק10

New member
מטוס,קשה לתפוס את הרכבת בדהירה

אני מכרתי ב-200000 ש"ח מזור לאחר רווח של 30%
מכרתי בסביבות שער 570
ועכשיו היא 880 שאין מצב "שאדביק אותה" שוב
זה נקרא להפסיד את הרכבת

alyaron

New member
עזוב אין לך את זה , אתה ממש טיפש

אבל אני מכיר הרבה אנשים טיפשים אבל לפחות יש להם אופי טוב והם יודעים אחרי מי ללכת .
אני מכיר מיליונרים טיפשים , הם פשוט ידעו לחבור לאנשים הנכונים שסידרו אותם .

אתה גם טיפש וגם יש לך אופי חרא , אתה ממש מכה .

אני ברווח עצום על רציו ואני לא מוכר אותה כי אני מסביר שאפשר לקחת פה מאות אחוזים עם סבלנות .

ואתה ממש נעל , מסיק מסקנות מכל שעה של מסחר .
בחיים לו תגיע לשום מקום .

למעלה