ההשוואה בין עונה 1 ל2

Vapory

New member
ההשוואה בין עונה 1 ל2

או קי את עונה 2 אני רואה לראשונה ואני פשוט מאוכזב! זה עונה ממש ממש עלובה! הרבה יותר גרועה מעונה 1! דבר ראשון: כל הדיג'יגליות האלה ממש לא מובנות!!! דיג'יגדילה על וכלל הבלה בלה לא ברור מי חזק יותר אקסדיוימיון(או מה שזה לא יהיה) או הצורה שגדלה בעקבות הביצה המוזהבת! דבר שני: דייויס, קודי ויולי פשוט דמויות מעצבנות!! ובכלל העונה הזאת לא מדגדגת את קצות האצבעות של עונה ראשונה!

Goggle Girl

New member
זה נכון שמהרבה בחינות העונה הזאת

פחות טובה, אבל אף אחד אי פעם לא אמר שהיא גרועה עד כדי כך ם_ם;;;; דייויס, קודי ויולי לא מעצבנים... קודי חסר אישיות מכדי לעצבן, ודייויס ויולי חמודים מדי. גוגל בוי וגירל. שנית כל, הגדילות מאוד מובנות ם_ם זה שאתה פשוט עצלן (אני לא אגיד מילים קשות יותר) מכדי לנסות ולהבין משהו שלא צריך אפילו להבין אותו כי אין מה להבין, זה כבר עסק שלך, אל תבוא להתלונן לנו ולהגיד שבגלל זה העונה גרועה. ואם אלה הסיבות שלך למה העונה השנייה זבל תסלח לי אם אני אצביע עליך ואצחק. מילא היית אומר שהעלילה חוזרת על עצמה או משהו, מילא היית אומר שכל הדמויות חסרות עומק ומשמעות (דמות מעצבנת היא לווא דווקא דמות שיטחית וחסרת חשיבות לעלילת הסדרה) מילא היית אומר מלא דברים אחרים. אבל סתם לבוא ולצעוק לא מביא לך הרבה קרדיט.

עם כל הכבוד לדיוויס, ויש כבוד, עונה

שנייה עלובה. הדיג'יגדילות דווקא בסדר, אבל היה משהו שנורא לא אהבתי בעונה הזו. לא הבנתי למה הדיג'יגורלים מהעונה הראשונה לא המשיכו גם לשנייה. הם מתו או משהו? וחוץ מזה, שהם דיג'יגורלים, אז זה לא אמור להיות הגורל שלהם? וגורל לא מחליפים סתם כך. גם כל הקטע עם הדיג'יגורלים מרחבי העולם לא הלהיב אותי. שוב: כאשר זה הגורל של מישהו, זה אמור להיות גורל שלו ולא של עוד מיליון ילדים מרחבי העולם. גורל זה גורל, וזהו.

star_female

New member
זה היה הגורל שלהם להציל את

העולם הדיגיטלי בעונה הראשונה, לא בשנייה. הם מימשו את הגורל שלהם, ובגלל זה יש דיג'יגורלים חדשים בעונה השנייה (חות מטיקיי וקארי, שכנראה חלק מהגורל שלהם היה להילחם גם בעונה השנייה). ובכלל, לדעתי המונח היותר נכון לומר (מן הסתם כי הוא מהגרסה המקורית) הוא "ילדים נבחרים", כלומר, ילדים שהעולם הדיגיטלי בחר שיצילו אותו. או משהו כזה. בלי קשר לגורל של החיים שלהם. ואני לא חושבת שיש מישהו שבאמת אהב את הרעיון של הדיג'יגורלים מרחבי העולם, אני חושבת שהם פשוט חיפשו דרך לסיים את העונה. למרות שזה כן קצת הגיוני (למה שהילדים הנבחרים יהיו דווקא יפנים? הדבר היחיד שלא מסתדר זה שלא ראו את כל הילדים האלה לפני כן במהלך העונה...) אני דווקא כן אהבתי את העונה השנייה, אבל אני לא הולכת להתווכח עם אלה שלא אהבו. הסיבה העיקרית שאהבתי אותה זה בגלל שממש נקשרתי לדמויות, כמו שלא קרה לי באף עונה אחרת. גם העלילה, אבל בעיקר הדמויות (ולמי שאומר שהן שטוחות, דבר ראשון כולן [אפילו קודי] כבר השתנו באופי שלהן, וחוץ מזה שיש עוד כמעט חצי עונה, אז תנו להם זמן...)

אני לא מאמין בגורל, אבל אם כבר, אז

גורל זה לכל החיים. ברגע שהם הגשימו את ייעודם אין להם למה לחיות יותר. אם הגורל שלהם זה להגן על העולם הדיגיטלי, אז הגורל שלהם זה להגן על העולם הדיגיטלי, לא משנה מתי. ובכל-זאת, הרעיון של דיג'יגורלים מרחבי העולם עדיין לא הגיוני בעיניי. מצד אחד-למה שהנבחרים יהיו יפניים? מצד שני-למה שהם יהיו מכל ארץ אחרת? אין סיבה. כמו שאמרתי-גורל הוא גורל. הילדים היפניים נבחרו וזהו. אם היו נבחרים ילדים אמריקאיים, צרפתיים או אפילו ישראלים זה היה בדיוק אותו דבר. גם במקרה כזה לא הייתי מתחבר לרעיון של דיג'יגורלים מרחבי העולם. הדמויות בעונה השנייה לא שטוחות, הן דווקא בסדר. מה שאני לא אוהב זו העלילה.

star_female

New member
בגלל זה אמרתי שאני יותר אוהבת

את המונח של "ילדים נבחרים", כי אז הם נבחרו בשביל דבר מסויים שאחריו הם יכולים להמשיך לחיות כרגיל (כמובן שיש להרפתקאות שלהם השלכות על החיים שלהם אבל לא באופן מיידי, כלומר הם לא צריכים להמשיך להילחם אחרי שהם התמודדו מול האוייב שהם היו אמורים להתמודד מולו). לדעתי לא הסבירו מספיק את הרעיון של הדיג'יגורלים העולמיים (מתי הם קיבלו את הדיג'יכלים שלהם? אם זה היה מיד אחרי הקרב בסרט השני גם הדיג'יגורלים היפנים היו צריכים לקבל אותם... למה יש להם דיג'ימונים אם הם לא נלחמו באף אחד? ואיך יש להם דיג'ימונים הכלל אם הם לא היו בעולם הדיגיטלי? הדיג'יכלים שלהם לא מתאימים בשביל להיכנס אליו הרי...). אני אהבתי את העלילה... (
ים לעלילה בהמשך, למי שצריך אזהרה) אהבתי את זה שהעלילה הצליחה להפתיע אותי, למרות שהיא די שבלונית. זה שקן לא היה באמת רע, זה שארוקנימון ומומימון לא עבדו לבד, וזה שאויקאווה גם לא היה זה שרצה לפלוש לעולם הדיגיטלי. זה שהם הגיעו לעולם החלומות, וזה שמיוטיסמון היה האוייב הסופי, כי באמת לא ציפיתי לזה אחרי הסוף של 01. היו עוד דברים שאהבתי בעלילה, אבל בעיקרון זה היה ה-plot twists.

לדעתי דווקא זה קצת הרס בקטע של קן.

אם כבר רע, אז רע עד הסוף. הקטע עם הנבג האופל היה דפוק. יכלו לעשות שקן חוזר ומתחרט על המעשים שהוא עשה, לא היו חייבים לתקוע את נבג האופל הזה. ואז ארוקנימון ומומימון היו באים, כמו שקרה אחרי הקרב בדווימון. ומה שאמרתי על קן-אותו דבר לגבי אוקווה. אבל הקטע עם מאלו מיוטיסמון באמת היה טוב, כי אף-אחד לא ציפה לזה.

star_female

New member
אבל קן הוא לא בן אדם רע

הוא היה מלא אנגסט על אח שלו והכל, אבל בלי הנבג אני חושבת שהוא פשוט היה פוגע בעצמו ולא היה רעב לכוח ושליטה. או שהוא היה בורח לעולם הדיגיטלי בגלל הרגשי נחיתות שלו או משהו. אבל הוא לא היה מפתח את החרוטים והכל, אפילו אם רק בגלל שהנבג נתן לו את החוכמה והידע הזה. העלילה הזאת יותר מדי מורכבת בשביל שיהיה אפשר לחשוב "מה היה קורה אם", קן פשוט לא היה מנסה לכבוש את העולם הדיגיטלי בלי הנבג (שאיך הוא הגיע אליו זה בכלל סיפור בפני עצמו), וגם היה קשה להסביר את המעשים שלו ככה (מה הקשר שלו לעולם בלי הנבג? סתם דיג'יגורל שהשתגע? ואז איך היו משתמשים בחרוטי בקרה כדי לעשות דיג'ימונים? ואיזו תוכנית היתה לאויקאווה בשביל לפלוש לעולם הדיגיטלי?) .. אני קצת עייפה, מצטערת אם הדברים שלי לא הכי מובנים כרגע, אין לי כוח לחשוב על זה יותר מדי. ^^;

star_female

New member
דרך אגב, מילי,

אתה באמת מביא חיים לפורום. ^^;; אני לא זוכרת פה כזה דיון די ממזמן...

Goggle Girl

New member
אני אכניס כאן תיאוריה קטנה שלי

שמתייחסת יותר למונח היפני (ולכן הנכון) "ילדים נבחרים", אבל מתאימה גם לדיג'יגורלים. העולם הדיגיטלי בחר את הילדים שיצילו אותו לפי מי שהם היו אז, או לפי איזה פוטנציאל שהיה להם להפוך למישהו מסויים. ברגע שהם הפכו למי שהם בעונה השנייה, אז או שהם לא הפכו למי שהעולם הדיגיטלי רצה שהם יהפכו, או שכמו שטלי אמרה, הם סיימו את הגורל שלהם, מה שאומר לפי זה שהם הפכו למי שהם היו אמורים להפוך ולכן אין לעולם הדיגיטלי מה לעשות איתם עוד. לכן יש ילדים נבחרים חדשים (העולם הדיגיטלי = יועץ גלובלי לילדים מכל העולם)

אני לא אהבתי בעונה השניה

את זה שיש דיג'יגורלים מכל העולם. עם זה שהיו לפניהם דיג'יגורלים אחרים אני מסכימה, אבל למה כל העולם נדחף פתאום?? ובכלל מה הקטע הזה שאבא של קודי בנה את העולם הדיגיטלי? הוא נוצר מעצמו. ואם איזה יצר אותו הייתי מעדיפה שזה יהיה אבא של מאט וטיקיי. הדבר השני הוא שהילדים של הדיג'יגורלים נהפכו להיות דיג'יגורלים בעצמם. כלומר להיות דיג'יגורל זה לא משהו שעובר בירושה כמו צבע שיער או סכרת. טיפשי לגמרי. אבל בכלליות מאוד אהבתי את העונה. זה גם יפה לראות את הדיג'יגורלים האחרים כשהם נערים בתיכון, וסתם מגניב כזה. גם לא אהבתי שמאט אסטרונאוט!! הרי מתי שמראים אותם כשהם מבוגרים, זה נגיד בסביבות גיל 30. בן אדם בן 30 לא יכול להיות אסטרונאוט!! הוא צריך להיות הרבה יותר מבוגר ולהיות בצבא הרבה שנים וכו' וכו'...

מתי אמרו שהילדים של הדיג'יגורלים הם

גם דיג'יגורלים? וההפך, אני חושב שזה כן עובר בירושה. ואבא של קודי לא בנה את העולם הדיגיטלי, הוא גילה אותו.

מממ...

זכור לי שדווקא כן אבא של קודי והחבר המוזר הזה שלו יצרו אותו. שהם סיפרו איך בתהחלה היו יצורים כאלו מצוירים, טוב הרבה דברים בעונה הזאת לא זכרתי, אז יכול להיות שאתה צודק. וזה מה שאני אומרת. זה כאילו עובר בירושה, אבל זה נשמע לי דבילי שדבר כזה עובר בירושה.

WoLfN

New member
יש תמונה מגניבה של הילדים שלהם...

חביב כזה. והחבר של אבא של קודי הוא זה שמיוטיסמון [על צורותיו...><] ניצל כדי שייצור את ארוקנימון ומומימון, כדי שיישתלו את נבג האופל בקן, שייבנה את חרוטי הבקרה, בייצרו את גריימון מתחמתי שחור, שייהרוס חצי עולם דיגיטלי. המ... חביב, לא?

Digi Lista

New member
אותי מעניין משהו נוסף...

תיכף אני אגיב לעומק,אני אקרא הכול פעם שנייה אגיב בוורד ואם ירוחם לא יעצבן אני אשלח את זה בחצי שעה הקרובה,יש לי הרבה מה להגיד אבל בינתיים... אותי תמיד עניין מי היו הדיג'יגורלים הראשונים שמראים בסוף העונה הראשונה?יכול להיות שאבא של מאט וטי.קיי היה אחד מהם?הסיבה לשאלה לגביו היא שהוא קיבל מאוד בטבעיות את גאבומון בעונה הראשונה ונתן רושם שהוא יודע משהו ולא מספר... אני אלך לקרוא ולהגיב כמו שצריך
(כגם על שאר השרשורים)

WoLfN

New member
ליסטה!|סוגד|

נתת לי/לנו אחלה רעיון לפיק! גאוני גאוני גאוני! |סוגד|

למעלה