ההשבעה

ההשבעה

הי חברים כרגע חזרנו מההשבעה. החזקתם אצבעות נהדר וזה ממש עזר כי השמיים התאפקו עד סוף הטקס. מדי פעם טיפה נשרה אבל שום דבר רציני. היה נעים ולא קר בכלל. המעמד היה נ ו ר א מרגש. האזור היה מסודר, לא הייתה צפיפות וכולם הצליחו לראות את הממתקים נשבעים בצעקב כל אחד לחוד, מקבלים ספר תורה ונשק ,מצדיעים זקופים וגאים, וחוזרים למקום. בכיתי , בטח שבכיתי, כמו תמיד.
אז תודה לכולכם על התמיכה על ההכוונה הישר לאל גאוצ'ו ,על ההכוונה למקום החנייה ועל כל העצות הטובות. בדרך חזרה בעלי שאל איך אני מכירה כל כך טוב את ירושליים, אז השווצתי בכם...
אותכם!

עוד חייל נשבע. ../images/Emo49.gif

שיגעון. הקרה התחשבה בכם. יש אלהים! שבעלך לא יחשוד מה את עושה בזמנך הפנוי בירושלים
עוד כשבוע תסתכלי באתר ואולי תראי את הגוזל.

paulika

New member
../images/Emo49.gif. ניצלתי את ההזדמנות לנגב

דמעת התרגשות יחד איתך.

oshiko

New member
../images/Emo49.gif

עברתי אחה"צ ליד העתיקה בדרך חזרה מהעבודה. אולי ראיתי אתכם ולא ידעתי ... שמח שהטקס היה מסודר והצליח לרגש באופן חיובי. תמיד ברוכים הבאים לירושלים.

סמדר בנ

New member
מזל טוב ../images/Emo39.gif

הצפיפות היא כנראה פונקציה של כמות המושבעים. זה שאפשר לראות כל אחד נשבע זו פריבלגיה ובודאי שבכית....אני כמעט בוכה רק מהספור.... ומה עם תמונות? מרוב השבעות בשבוע האחרון לא ראינו בכלל תמונות

Rainbow100

New member
איזה יופי ! שמחה בשבילך.

במשך יום אתמול הצצתי בשמים רק כדי לוודא שמזג האוויר כנידרש
. השבעה בכותל,- רק לחשוב על המעמד מעביר בי רטט. אין כמו ירושלים. המון הצלחה

אממאא

New member
איזה יופי - שמחה שגם לך הטקס

בכותל "הצליח", אחד אחד להישבע, ישר נפתח אצלי ברז ה
.... מזל טוב

עכשיו אני מבינה אממאאא, אתמול

דיווחו בחדשות על הצפה בירושלים באזור הכותל, ולא ידעו מה הגורם. אמרו שבבת אחת גל הציף את אזור הכותל, וזה אחרי שהמשפט "אני נשבע" הדהד בכל רחבי ירושלים הבירה. עכשיו הכל ברור.

חזרתי לפני חצי שעה

וישר שאלתי את המתבגר שחי איתנו אם הוא הכין שיעורים. אז הוא אמר:"אמא לכי לפורום". כאילו די לבלבל את המוח בשעה כזאת... אז באתי ונדהמתי- כל כך הרבה איחולים ותגובות מחממות. אתם משהוא מיוחד!!!

עידן64

New member
מזל טוב לאמא של נמ../images/Emo49.gif../images/Emo141.gif

גם אני מתרגשת רק מהמחשבה על הטקס הזה,לפני שבוע בדיוק הזלתי דמעות בצאלים...

חוויות את רוצה?

אז אלה מההשבעה כתובות בתחילת השירשור , אבל כבר יש לי חדשות. אתמול בלילה הסתבר לי שהנמ נתן לי בגדים לכביסה ושכח בתוכם את החגורה ב'. (חייבת לציין שמדי הב' במידה 46 והוא במידה 38 קצת קשה בלי חגורה...)שלחתי סמס והלכתי לישון. באחת בלילה הוא מתקשר ואומר תודה שהודעתי לו ושלא אדאג הוא כבר "יסתדר". מכיוון שאני לומדת בבאר שבע היום לקחתי איתי את החגורה וחשבתי אולי שאוכל להעביר אותה לשער, ואכן חברה ללימודים שגרה במשאבי שדה הסכימה ברצון למסור את החגורה לש.ג. ניסיתי להשיג את הנ"מ אבל הפלאפון מנותק, אז התקשרתי למשקית הורים,ושאלתי אם זה בסדר שהחגורה תחכה בשער (אחרי שהרעפתי המון תשבוחות על טקס ההשבעה המרגש). היא אמרה שאם החגורה תגיע לפני שהחברה יוצאים לאבטש (מיד אחרי ארוחת צהריים) היא תימסר לו. שמעה החברה שיש בעיית זמן, הזעיקה את בעלה (ללא ידיעתי) שאץ רץ לשער מהר.והוא בכלל לא מכיר אותי! איפה ישנם עוד אנשים כאלה?...עד עכשיו אני מחכה לטלפון שלו. מתה לדעת אם החגורה הגיעה, האם חטף עונש על האבדה או סתם הגזמתי.בעלי בכל אופן שמע ואמר: "הצבא עוד לא הבין עם מי יש לו עסק, הא?" ואני שואלת אם עציון יכל לסוע עד לחיזבללה עם הדיסקים אז אני לא בסדר??? ?

אויש, לא שמתי לב שכבר הספקת

בכל מקרה, אל תתני לאף אחד, גם לא לבעלך, לדכא את האינסטינקטים שלך. הוא יכול להרשות לעצמו לשחק את הקשוח - רק בגלל שאת תפסת לו כבר את המשבצת הזאת. בכל מקרה - את 10

למעלה