ההר הוליד עכבר?

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
עמדנו כבר נימה וחצי מהחשכת איראן ושריפת בארות הנפט שלה.
דבר שהיה מוציא שוב את העם אל הרחובות.
אני אפילו הפסקתי להזמין באלי אקספרס שמא "המתקפה הגדולה על איראן" שוב תסגור את שדות התעופה.
כנראה שמישהו לחש על אזנו של טרמפ: "חלאססס טמבל, זה עולה לנו המון כסף, יאללה קפל ת'בסטה והחזר את החיילים הביתה".
אבל הכבוד...
הוווווו הכבוד...
איך הוא יצא מזה עכשיו?
ומה עם כל האמירות שהוא פיזר תוך כדי האולטימטומים?
זה לא הזיז לאיראנים.
הם לא "אכלו" את זה.
מסתבר שהם לא פחות חכמים ממנו.
אז מיסטר פרזידנט, ווי אולוואייז לאב יו, באט יו מייק ג'אס נאו א ביג קקי
סו מאץ' ביג דאט' ווי האב נוט דייפר פור XXXXL אס.
טראמפ בהודעה דרמטית: "מאריך את הפסקת האש"
כמה מאכזב.
הסופרמן הפך להיות קקה מייקה. |פנים|

ריקי זו אני

Well-known member
סבא לדעתי את נופל ברשת כמו לוקוס ברשת דיג של דיג חובב...
א. להגיד שארה"ב ממפסידה כסף מסגירת המיצר הפרסי, בזמן שחרטומם של 1,200 אוניות הופנו לנמליו של טראמפ, ישירות בגלל המצור??? נו באמת. החברות האמריקאיות (משלמות המס לדונלד) פשוט מעונגות מכמויות הנפט שהם מוכרים קצת יותר יקר מהמחיר הקודם לסגירה, ולא נזכיר את הדיל שטראמפ סגר עם נשיאת ונצואלה...
ב.כתבתי כאן ואני חוזרת...
המלחמה העיקרית היא בין ארה"ב לסין...
דונלד חייב לסין 37 אלף מיליאד דולר..., כשעודפי הכסף הסיני מושקעים בארה"ב...
לסעודיה ולשאר המדינות הסוניות במפרץ יש אלטרנטיבה יבשתית לנפט ים סוף, שלימים יפתח נתיב שטראמפ חולם עליו בלילות, תוך שהוא מלטף למלניה היפה שלו, נפט מהמפרץ לעזה, ושוק מהודו לאירופה דרך נמלי ישראל ועזה...
ולכן לוח הזמן מנותב ע"י והוא מבין במשאים ומתנים יותר מכל איראני ממוצע... כשהטובים שם כבר נושמים חדרי קרור ושורשי פרחים.

אז ס ב ל נ ו ת...

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
סבא לדעתי את נופל ברשת כמו לוקוס ברשת דיג של דיג חובב...
א. להגיד שארה"ב ממפסידה כסף מסגירת המיצר הפרסי, בזמן שחרטומם של 1,200 אוניות הופנו לנמליו של טראמפ, ישירות בגלל המצור??? נו באמת. החברות האמריקאיות (משלמות המס לדונלד) פשוט מעונגות מכמויות הנפט שהם מוכרים קצת יותר יקר מהמחיר הקודם לסגירה, ולא נזכיר את הדיל שטראמפ סגר עם נשיאת ונצואלה...
ב.כתבתי כאן ואני חוזרת...
המלחמה העיקרית היא בין ארה"ב לסין...
דונלד חייב לסין 37 אלף מיליאד דולר..., כשעודפי הכסף הסיני מושקעים בארה"ב...
לסעודיה ולשאר המדינות הסוניות במפרץ יש אלטרנטיבה יבשתית לנפט ים סוף, שלימים יפתח נתיב שטראמפ חולם עליו בלילות, תוך שהוא מלטף למלניה היפה שלו, נפט מהמפרץ לעזה, ושוק מהודו לאירופה דרך נמלי ישראל ועזה...
ולכן לוח הזמן מנותב ע"י והוא מבין במשאים ומתנים יותר מכל איראני ממוצע... כשהטובים שם כבר נושמים חדרי קרור ושורשי פרחים.

אז ס ב ל נ ו ת...
אזלה פקעה הסבלנות.
שלא יציב אולטימטומטמים.
שלא יגיד כלום.
נמאס כבר מהקשקשת האינסופית שלו.
בהתחלה זה היה נחמד.
אבל דיי, חלאססס, הוא יצא לי מכל החורים האפשריים.
איך אמרו חז"ל?
ראי בסרטון.

ריקי זו אני

Well-known member
אתה גר ליד הים ואותי לימדו שאוניה ענקית מסתובבת לאט לאט ואניה קטנה מסתובבת מהר... ואנחנו, מדינת ישראל לעומת ארה"ב... - חסקה

למעלה