ההרשמה להישרדות-O

Optimus_Prime

New member
ההרשמה להישרדות-O

כה קוראים להישרדות הפורום שלנו ובכן... פה תרשמו תכתבו : שם, גיל , מקום מגורים , מעט רקע , וכמובן.. כמובן איך אפשר בלי חפץ מותרות (להיות רציניים!!) Boran רצה לבחור שמות לשבטים, אז בבקשה הכבוד לך
בינתיים אני חושב שיהיו 6 בשבט, אם יותר אז בכיף ההרשמה תסגר מתי שהמנהלת תחליט
חג שמח לכולם!

Boran

New member
Survivor: Japan (s. forum\s. O) ../images/Emo13.gif

המקום: האי אוקי, בשליטת יפן. סביבת האי: דיי כמו בעונה הראשונה. (האי אמיתי, הסביבה אני מניח, אין לי מושג
אבל עדיף להשאיר את זה ככה כי כך כולם ידעו איך נראה המקום עדיף מאשר להתחיל להמציא סביבה.) לפי מסורת הישרדות, שמות השבטים יהיו בשפת המקומיים- יפנית: 1) קיזונא : "Kizuna" is Japanease words means to come across, to fight along with, to each other, to be reliable on ourselves. 2) נאסאי- חבר, ידיד אני מוכן להתכבד ולהיות הראשון להירשם: ירון, בן 16 מראש-העין, ישראל (דהה), חפץ מותרות- פלאפון, לא סתם, שרשרת חרוזים, כתור לאקי-צ´ארם.

Boran

New member
שכחתי להוסיף:

קיזונא: בצבע ירוק. נאסאי: בצבע כתום. אגב, המילים הן באמת מילים ביפנית, אני אשמח לקבל תגובות על השמות.

Boran

New member
חיפשתי בגוגל מילים ביפנית ../images/Emo13.gif

השתיים האלו נראו לי הכי מתאימות לשמות שבטים

ירוןtv

New member
שאלה...

שלום לכולם, אני נרשמתי למשחק ההישראלי "הישרדות ברשת" של האתר http://www.survivor-tv.up.co.il, אבל אני רוצה לדעת האם זה אותו דבר, והאם תוכל לתת קצת יותר פרטים. דרך אגב,הפורום הזה מאוד נחמד... אז יאללה ביי

shira245

New member
גם אני נרשמת..

לדעתי זה אחלה רעיון.. וגם השמות אחלה.. אז אני יהיה הנרשמת השנייה- שירה זאכי בת 14 מושב בית יוסף עמק בית שאן פריט מותרות-אמממממ ספר כלשהו

HoNeY14

New member
גם אני../images/Emo118.gif

דנה, בת 14, הרצליה, אוהבת לקרוא ולגלוש ואת הים, ספר זה חפץ המותרות שלי כדי לברוח מחיי היומיום לפעמים. וזהו
דנה

survivor3africa

New member
היי,שלום לכולם...

היי, מה המצב?! הפורום הזה נראה מאוד נחמד, אבל יש לי שאלה, מה זה ההרשמה למשחק?! לא הבנתי כל-כך את המשחק,האם תוכלו להסביר קצת יותר?! חוץ מזה אני חולה על הסידרה הישרדות. והאם יש פה מישהו שגם נרשם למשחק הישרדות ברשת(כי אני נרשתי!) דרך האתר http://www.survivor-tv.up.co.il , טוב אז יאללה ביי...

Outlast

New member
אוקיי, עכשיו שירשרתי אותך/אתכם,

(survivor3africa ו- yaronTV או משהו כזה...) אבל נמאס לי... אין לי בעיה שתשתתפו בפורום, להפך- אני מאוד אשמח, אבל דָי לפרסם את האתר הזה פה כל הזמן! פעם אחת- קלטנו, אולי זה גם אתר מצויין, אבל מספיק... תודה מראש, אוסי.

survivor3africa

New member
למנהלת הפורום!

שלום, ראשית אני מתנצל על השירשור. דרך אגב את מכירה כבר את האתר הזה (surviv),כי מצאתי אותו רק היום!! וגם כתוב שהוא נפתח רק היום! חוץ מזה אני ממליץ לך להיכנס לאתר... http://www.survivor-tv.up.co.il דרך אגב,אחלה פורום!!! אז יאללה ביי

Outlast

New member
תראה, זה באמת לא משנה...

לפרסם אתר פעם אחת, לגיטימי, לא יותר, ולא בכל הודעה, קאפיש? יופי, שיהיה טוב.

survivor3africa

New member
למנהלת שלום רב...

היי, אני בכלל חדש פה,כך שבכלל לא ידעתי שמפרסמים פה את האתרים. אז סליחה, בכל אופן חשבתי שזה שאנשים יהנו לראות את האתר הזה, כי אני מעריץ את הסידרה "הישרדות" כבר הרבה זמן, וחיפשתי ברשת הרבה זמן אתרים ורק אתמול מצאתי אתר חדש ויפה!!! ביי

Outlast

New member
ואתה בטח לא שם לב...

שאתה ממשיך לפרסם ולהוסיף קישורים... אז בסדר, אין לי בעיה עם זה שאתה חדש, אני מאושרת בשבילך שמצאת אתר טוב ונחמד מצדך לחלוק איתנו- אבל אנחנו בד"כ קולטים די מהר, אז מספיק פעם אחת...

survivor3africa

New member
למנהלת...

טוב,אז סליחה! חוץ מזה תוכלי בבקשה לפרט קצת יותר על הפורום ועל המשחק...

Outlast

New member
אין בעיה-

הפורום הוא פורום רגיל (יודע מה זה פורום, כן?), מדברים בו על "הישרדות", ואתה יותר ממוזמן לקרוא את כללי הפורום, אני חושבת שהם יעזרו לך להבין. את המשחק אירגן אחד מחברי הפורום (Optimus_Prime ואל תהרוג אותי אם זה עם שגיאות
), אני חושבת שבהודעה הראשונה שלו על המשחק תמצא את כל הפרטים. זהו, אם יש לך עוד שאלות- אתה מוזמן...

canimal

New member
תגיד, אתה צוחק?? ואם כבר מדברים על

צחוק - מה שמצחיק זה חלב! חלב תנובה! יש בו קלסיום, והוא לבן, ויו איזה יופי! רוצו עכשיו לסופרמרקט! וקנו חלב! חלב, חלב חלב!

survivor3africa

New member
אתר להישרדות-לא הודעות הרגילות!!!

לאחר חיפוש ארוך ביותר,מצאתי סוף כל סוף אתר ישראלי יפה לסידרה הישרדות!! באתר יש כמובן מידע על כל הדמויות(המילים האחרונות שלהם,התחביבים שלהם, וכו´...),תקצירים מלאים!!(לאחר שפספסתי את פרק 6!), גם הורדות (מלא תמונות מכל הפרקים!!!),קטעי וידאו וכו´.... יש להם גם משחק ברשת!!!! כתובת האתר: Http://www.surviv.up.co.il אז יאללה,ביי

Outlast

New member
אני גם...?

אם כן, אז- אוסי, 15.5, עמק יזרעאל, רקע? לא יודעת, איזה רקע? וחפץ מותרות- לא בטוחה, אבל נראה לי שדגל (גו קולבי!) של מכבי חיפה, או מסנן קרינה...

למעלה