ההרפתקאה שלי!

Guy24Gold

New member
ההרפתקאה שלי!

אני עושה הערב את ההרפתקאה שלי! אני אדווח לכם בזמן אמת מה קורה בהרפתקאה. יש לי גם מצלמה אז אני אולי אשלח תמונות שלנו משחקים.

Guy24Gold

New member
סיימנו להכין שתי דמויות!

עכשיו אנחנו עושים הפסקת פופקורן

Guy24Gold

New member
הגדלנו את ההפסקה

עכשיו אני וי' מכינים את הדמות שלו, ומ', ר', ות' משחקים ביליארד. תמונה של י'
הדמויות האחרות הן: מ' בתפקיד פינ(פ רפה)- בן-מחצית גנב כוח-12 זרז-16 חסנ-12 תבנ-10 חכם-10 כרז-11 ר' בתפקיד קרלונטר-חצי אורק ברברי כוח-20 זרז-14 חסנ-12 תבנ-6 חכמ-6 כרז-6 ת' עדיין לא הכין דמות

Guy24Gold

New member
המשך

שתי הדמויות האחרות: (כל התכונות כוללות בתוכן את הבונוסים של הגזע) י' בתפקיד ברוטר-גמד לוחם כוח-16 זרז-14 חסנ-14 תבנ-10 חכמ-10 כרז-7 ת' בתפקיד רייסטלין-אלף דרואיד כוח-9 זרז-12 חסנ-10 תבנ-12 חכמ-16 כרז-10

DDN

New member
יש סיפורים מאחורי הדמויות?

מספרים זה לא הכל!

Guy24Gold

New member
יש

אבל הוא כל כך ארוך שלא היה לי זמן לכתוב אותו.(השחקנים שלי רצו לשחק). רקע של הדמויות: פינ וקרלונטר: היו היה כפר שהותקף ע"י אורקים. האורקים אנסו את אחת מהנשים בכפר, וחטפו אותה. אחרי 9 חודשים בשבי, היא הולידה את קרלונטר. האורקים גידלו את קרלונדר, והיו חברים טובים שלו. הוא עשה איתם הכל- שתה 10 כדי שיכר ביום, התאבק עם הגדולים, שיחק איתם וקיבל שתי צלקות- אחת בלחי הימנית ושנייה על הזרוע. כשקרלונטר היה בן שלוש הוא הלך עם האורקים להתקיף כפר, והלך לאיבוד. פינ הבן מחצית היה הילד השובב בבית יתומים, הוא עשה פירסינג בפטמה כשהוא היה בן חמש, ובגיל 12 ברח מהבית יתומים הלך לחפש הרפתקאות. הוא גנב בשביל לחיות, וכל דבר שהיה לו הוא גנב. יום אחד הוא הלך להרי הצפון, ופגש שם חצי אורק שהלך לאיבוד(קרלונטר). פינ אימץ את קרלונטר, והתחיל ללמוד אורקית. קרלונטר התחיל להכיר את העולם האמיתי, והחל לעזור לפינ לגנוב. שיטתם היתה פשוטה- קרלונטר היה עושב בלאגן גדול ופינ היה גונב לאנשים את הכסף. הם אהבו בעיקר את עיירת החוף ויקינה, בה הם שדדו בארים. ההרפתקאה החלה ב"התקפה" כזאת.

למעלה