ההרכב המשוער להיום

zubumafu

New member
ההרכב המשוער להיום

סטויקוביץ'; דגני ופאס; גבאי וטוואטחה; קמארה ומיצ'ל; בניון ועזרא; שכטר ועטר.

למעט בניון, לדעתי זה ההרכב החזק ביותר שבלבול יכול להעמיד כרגע. אבל גם ב-10 שחקנים וללא מאמן אפשר לנצח את עכו.

zubumafu

New member
בוקולי במקום מיצ'ל, תורג'מן במקום שכטר

שיהיה לנו בהצלחה

DRORIKO8

New member
בניון הוא פגע רע

כל כך רע שאני פתאום מתחיל להתגעגע לקטן. אם הוא היה כובש רק חצי מההחמצות הנוראיות שלו העונה היינו כבר מבטיחים פליאוף עליון. ועוד מנהל מקצועי הוא רוצה להיות,יענו שניתן לו פרס על זה שהוא חירבש לנו את כל העונה.

DRORIKO8

New member
חן עזרא

יצא לי בשם הנוסטלגיה לצפות ביוטיוב בדרבי שלנו מלפני אלוהים יודע כמה שנים. היה לנו שחקן שקראו לו ג'ובאני רוסו,לא יודע כמה מכם זכו לראות אותו. זה היה שחקן שכשהוא היה בזון הוא היה יכול לעשות דריבל על 3 שחקנים,ופעם אחת ראיתי אותו עושה דריבל על 4. שחקן עצום. ועדיין עם כל הוירטואוזיות שלו,כשהוא ראה נתיב מסירה טוב הוא העדיף אותו על ניסיון לדריבל. חן עזרא זה שחקן שפעם בשנה מצליח לעשות דריבל על שחקן אחד,לא על שלושה על אחד,וולמרות זאת הוא ינסה לעשות את זה פעם אחרי פעם כאילו אין עוד שחקנים סביבו.

אבראא

New member
הוא לא חירבש

ולא כלום.
תרדו ממנו כבר.
חיפה כולה נכשלה, כקבוצה! אפילו קשה לציין יותר משם אחד שבאמת מגיע לו להיות פה (סטוייקוביץ')
ואם כבר מדברים על פגע רע-חן עזרא.

בניוןם מחמיץ בלי סוף נכון, אבל הוא היחיד שמראה כל משחק מחדש כמה הוא מת לנצח. אפילו הבעיטה הכושלת שלו בתחילת המשחק- הייתה לא מדוייקת אבל כל כך חזקה. הוא מת לקרוע כבר את הרשת. הפרצוף המחמיץ שהוא הביע אחר כך... כל זה חסר לכל 9 הדחלילים האחרים....

DRORIKO8

New member
הוא מת לנצח נכון

הבעיה שהוא ממית את הקבוצה שלנו ביחד איתו

ויודעת מה? נניח שהוא לא האשם היחיד, נניח שיש עוד כמה שהם גרועים כמוהו "אבל לא עושים מספיק פרצופים חמוצים כמוהו", למה אני צריך למנות למנג'ר מישהו שגנב ממני 500 אלף דולר שהייתי יכול להוציא על 2 שחקנים שהיו מועילים לי יותר. הרי אתה יודע טוב מאד שגמרת את הסוס לפני 5 שנים,אז באיזה חוצפה אתה דורש כזה סכום מקבוצה שאתה קורא לה משפחה? את היית שודדת את אחיך? את אימך? את אביך? בניון היה סמל בעברו,תרם לא מעט למועדון(למרות שכמו שאת זוכרת הצלחנו גם אחרי שהוא עזב) העונה הוא איבד את כל טיפת הכבוד שהיתה לי אליו. בכלל אני לא יודע אם כבר קיים דבר כזה סמל בכלל, עד כדי כך שורמוט עובר למכבי מהפועל וזה לא מפתיע אף אחד. עטר עבר מאיתנו להבועל בשביל הכסף, וכולנו יודעים שבניון היה עושה אותו דבר אם רובי היה מציע לו מספיק כסף.

Benedictus3

New member
מעט מגוחך להאשים שחקן זה או אחר

הקבוצה לא בנויה נכון. שחקן כזה או אחר יכול להגיע ליותר בקבוצה אחרת או בתפקוד אחר, אבל כקבוצה אנחנו נראים כרגע הקבוצה העלובה ביותר בליגה (אפילו יותר מעכו).אפשר להביא סקוררים מכל העולם, אפשר להאשים שחקנים עלובים (והם אכן עלובים) במשחק הנרפה אבל הקבוצה פשוט לא בנוי כקבוצה. היא לא מאומנת ואין לי פרומיל של משמעת טקטית. המצב הזה היה לפני בלבול ובלבול הוא האחרון שמסוגל לשנות את זה. אין לקבוצה אף שחקן במרכז המגרש שמסוגל להכניס כדורים פנימה. בעצם יש אחד כזה אבל הביטחון שלו בקבר - ראיוס. מכיוון ששכטר ועטר לא יכולים לייצר לעצמם מצבים מכדורים ארוכים בלבד - אלא אם יפול פה ושם איזה כדור מקרי - אני לא רואה את מכבי מגיעה למצבי הבקעה כאשר עושה המשחק הוא קמרה.
יוסי בניון מסתובב על המגרש חסר מעש ובאמת מפריע; בוקולי לא יכול לשחק כדורגל יותר, לצערי הרב, ועל כל השאר חבל להרחיב את הדיבור. בקיצור - רק ירידת ליגה יכולה לגרום לשחר לוותר על המועדון ולהעביר אותו למישהו שיכול להרים אותו מהקרשים.

baythedog

New member
אמרתי ואני אחזור על זה כמה שרק אפשר

לבעיה שלנו קוראים חן עזרא. לא יוסי בניון, לא רובן ראיוס, לא מיצ'ל ולא קאמארה. לבעיה הכי גדולה על המגרש קוראים חן עזרא. פשוט שחקן שלא מבין מה זה כדורגל קבוצתי. אם היה לנו מאמן אמיתי, עוד הייתי קורא לספסל אותו עד סוף העונה, אבל מה שיש לנו על הקוים לא קרוב אפילו למאמן אמיתי.

כי שום מאמן נורמלי בחיים לא יפתח במערך שכולו אגפים. אחרי בוקולי (?!) וקאמארה היה לנו אגף ימין ואגף שמאל. וזאת בדיחה. בדיחה לא מצחיקה על חשבון האוהדים, אבל בדיחה. כדי להוסיף חטא על פשע הוא עוד מוציא את בוקולי ובניון ומעלה במקומם את תורג'מן ואביחי ידין... אם לא הייתי בהלם אולי עוד הייתי צוחק... אבל זה לא מצחיק.

איכס...

tapuzoed

New member
הבעיות של חיפה הן איתור, ניהול, קפטן, כימיה ורעב לנצח

וכל אחת מהן כשהיא חמורה (איתור לא נכון, ניהול לא יציב, קפטן לא מתפקד) מספיקה לדפוק עונה,
אבל כשכולן באות יחד אז מקבלים זבנג קשה כמו העונה הנוכחית..

אבראא

New member
נמאס לי להסכים איתך

עם כל הודעה שאתה כותב, והנה הגיע הרגע המיוחל.
אתה באמת רצית שבוקולי ישאר על המגרש?
השחקן הזה פשוט גמור.

baythedog

New member
אני? בוקולי?

הדבר היחידי שרציתי מבוקולי זה שיעבור למחלקת הנוער ויאמן ילדים לשחק כדורגל. זה בזיון שהוא בכלל פתח. אם כבר להוציא אותו - אז להכניס מישהו לאמצע...

אבראא

New member
נשמתי לרווחה

וכן, בוקולי זה שחקן עייף מת.
כולי הערכה לכל התרומה שהוא הביא לחיפה במשך כל השנים, אבל הגיע הזמן להגיד די. מפה הוא רק הורס...

DRORIKO8

New member
אמרתי את זה פה כששחררו את עטאא

אבל לבולבול היה כנראה דחוף יותר להביא את אברהם פס...

tapuzoed

New member
שכטר: "בקרוב חיפה תחזור לצמרת". שיתכונן למאבק השארות בליגה..

וואלה כנראה שבאמת לא מזיז להם כל עוד שחר משלם והצ'ק נכנס בזמן.
השארות, ירידה. עוד חצי שנה במילא יבקשו מהסוכנים לחפש קבוצות אחרות כנראה.

DRORIKO8

New member
איציק זוהר עכשיו בשער השבת:

"קבוצה רכישה שמתכוונת לקנות את הפועל פ"ת פנתה אלי כדי שאהיה המנהל המקצועי". עכשיו אני לא יודע מה האמינות של הידיעה,אבל אם זה נכון אנחנו האוהדים צריכים להרים קמפיין שישכנע את זוהר לקחת את התפקיד, כי זה הסיכוי היחיד שלנו להישאר ליגה....

DRORIKO8

New member
לגבי הקמפיין?כן

לגבי זה שהוא אמר את זה? ממש לא
&nbsp
בכל אופן מטרת ההודעה היתה להכניס קצת הומור במצב העכור שלנו

למעלה