ההריון תקין?

kerenrot

New member
ההריון תקין?

שלום קרן. התייעצתי איתך לפני כמה חודשים, לפני ההריון,ואכן נקלטתי. אני כרגע בשבוע 7 עם חששות מטורפים. להזכירך, הריון קודם עברתי הפלה עקב שקיפות עורפית גרועה ביותר. רציתי לדעת מה את רואה לגבי ההריון הזה? האם תוצאת השקיפות תצא תקינה? האם יוולד בסופו שלו ילד/ה בריאים? ולנתונים : שמי קרן, ת. לידה 27/10/1972 מקוה לטוב, קרן

היי קרן

דבר ראשון , מזל טוב , האן נקלטת בחודשים שאמרתי לך ? אינני זוכרת ומעניין אותי לדעת. אני מאמינה שהכל יעבור תקין , הכי חשוב תהיי חיובית והאמיני בטוב . קשה לי לקבוע או לדעת האם יהיו בעיות עכשיו ועצם קשה לי כי אני לא ממש רואה בעיה
הכל יהי טוב , מזל טוב ובהצלחה, ואשמח אם תשתפי אותי אחרי הסקירה .

קנגרi

New member
כן. זה היהבחודשים שציינת

ינואר-פברואר. תודה על התשובה. אשתפך אחרי השקיפות( שממנה אני חוששת כל כך ...)

kerenrot

New member
עדכון../images/Emo10.gif

גם ההריון הזה נגמר לא טוב. באנו לשקיפות ולא היה דופק לעובר. ההפלה היתה כמובן בלתי נמנעת. אני יומיים אחרי. איך ממשיכים הלאה?

../images/Emo24.gif../images/Emo10.gif עם הרבה סבלנות

ולדעתי יש צורך לבדוק לעומק מה לא תקין גם בריאותית וגם מעשית בחייכם כי ברור שמשהו בהתנהלות לא תקין . שולחת לך חיבוקים ואני מקווה שתתאוששי מהר .

kerenrot

New member
דווקא לא חשבתי לבדוק..

כי אמרו לי שזה משהו מאוד נפוץ שקורה המון. את רואה שיש בעיה בריאותית? ומעשית? מה הכוונה משהו בהתנהלות לא תקין? אני אשמח לבדוק הכל רק תעזרי לי בכיוונים? אגב.. אני רוצה להתחיל לחפש עבודה, כי ניסיתי כיוון של להיות עצמאית וזה לא ממש מתקדם. את רואה אולי עבודה בזמן הקרוב?

למעלה