ההריון של נגמר

חבובי

New member
כ"כ מצטערת בשבילך....../images/Emo10.gif

מאחלת לך שתתגברי ותתחזקי למרות הקושי הרב... ובע"ה תתבשרי בקרוב (!!) בהריון חדש, בריא ושלם!!!!

hyb

New member
תכלת יקרה../images/Emo24.gif

מצטערת בשבילך ושולחת אלפי
ים. מקווה שמחר תזרח לך ה-
והכל יתבהר, ושוב יגיע לו ההריון המיוחל.

poli4

New member
תכלת יקרה

עברתי חויה דומה לפני חודש. זה היה קשה אבל אני משתדלת להיסתכל על החלק האופטימי של זה. הוכחת יכולת להרות וזה באמת חשוב. בהצלחה מתוקה ובקרוב.

סנונית 1

New member
../images/Emo14.gif תכלת ../images/Emo7.gif

הלב נשבר ובא לצעוק למה? מחבקת אותך חזק חזק ומאחלת לך הריון ארוך לתשעה חודשים, תהיי חזקה מתוקה.

יש לך את הכוחות ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עם כל הכאב הגדול על האובדן (...ויש הרבה כאב
) יש בך גם את האופטימיות הנדרשת כדי להמשיך ולעשות...עד הטיפול המנצח! שרון

fkere

New member
תכלת יקרה

כאב לי נורא לשמוע על ההפלה. שולחת לך חיבוק גדול (ללא אייקון) והמון כוח לפעם הבאה שתהיה הפעם המנצחת. לפחות נקלטת וסיכוי הוא שהפעם הבאה תהיה קלה יותר.

נרי כ

New member
מאוד עצוב לשמוע ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מאוד מאוד. אבל אני כן שמחה לשמוע שאת בדרך קדימה. כל התלאות האיומות האלה הן חלק (מחורבן ומגעיל, לכל הפחות) מהדרך. אבל לדרך הזאת יש תמיד סוף טוב. מחזקת את ידייך וירטואלית ומחכה לך (ולכולכן, יקרות) בדלת השניה.

עצוב מאוד

נצבט הלב לשמע בשורות כאלו. הלוואי וזה יהיה הצער האחרון שלך. מחבקת ומחזקת אותך. סיגל.

טאיה1

New member
מצטערת נורא ../images/Emo24.gif

מאחלת לך שתתחילי טיפול חדש ומוצלח בקרוב

תכלת../images/Emo24.gif

מצטערת לשמוע, אני רק יכולה לנסות ולעודד אותך כמו שהרופא המקסים שלי אמר לי: לפחות אנחנו יודעים שאת יודעת לעשות את זה!!! ועוד הוא אמר לי שצריך לחכות למחזור ואפשר להתחיל שוב. ואני כבר באמצע החודש נגשתי אליו לקבל פרוטוקול חדש.

Otisco 12

New member
תכלת יקרה

כל כך עצוב לקרוא. זה לא פייר אחרי כל כאבי הלב והתקוות והחלומות גם לעבור הפלה. פשוט לא צודק. קבלי המון
ים ותני לעצמך זמן להתאבל או שתפשילי שרוולים לניסיון חדש, ובמה שלא תיבחרי אני מאחלת לך את כל הטוב שאפשר.

חיבוקי1

New member
מחזיקה לך אצבעות

תכלת מצטערת כל כך לשמוע מה שעבר עלייך. רק תזכרי שחלומות טיבם להתחדש. מאחלת לך המון הגשמות מאושרות.

רוית ב

New member
כמה את חזקה!!!!!../images/Emo24.gif

הצער נורא וגם הכאב אבל הפנים שלך קדימה!!!אסור לשקוע בחוסר עשייה כלהכבוד כל מה שאני יכולה להגיד לך זה שביום שתחבקי את התינוק שלך בחדר לידה תשכחי את הכל. מבטיחה. תחזיקי מעמד אנחנו פה

למעלה