ההריון של נגמר

תכלת 30

New member
ההריון של נגמר

אתמול בלילה תקפו אותי כאבים היסטריים. כשניגשתי לשירותים ראיתי את כל התקוות והחלומות שלי בתוך האסלה. ניגשנו למיון ושם אמרו לנו רשמית את מה שכבר ידעתי מאתמול. "מצטערים אין הריון יותר". עכשיו אני לא מרגישה כלום. מישהי יודעת מה הפרוצדורה אחרי הפלה? תוך כמה זמן אפשר להתחיל טיפול חדש. אני מהטיפוסים שחייבים להיות בעשייה מחודשת כדי לא ליפול. שבוע טוב לכולם, תכלת

ינית

New member
../images/Emo24.gifתכלת אין לי מילים

לא ממש מבינה בעניין של הפלות, אבל מוכנה לתת את הכתף.

תכלת קבלי../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

כ"כ מצטערת לשמוע - בע"ה בקרוב מאוד - מקווה שלא תספיקי להגיד ג'ק רובינסון וכבר תתנפחי מחדש. כואבת איתך, שוגה

טאניוש

New member
תכלת ../images/Emo14.gif

אין מילים. גם אני חייבת לעשות משהו כדי לא ליפול...צרי קשר עם הרופא שלך,חייבים לעשות א.ס. לפחות לראות שלא נשאר כלום ולא צריך גרידה.אם הכל בסדר תוכלי לחזור לטיפולים די מהר...

בולה101

New member
אוףףףףףףף../images/Emo24.gif

כל כך עצוב לי לשמוע. בוכה איתך יחד. לא יאומן איך הגבול בין ההצלחה לכשלון ממש דק. פעם צוחקים ופעם בוכים. פשוט מעצבן. כל כך קרובה להצלחה. מקווה שתתאוששי מהר ושהכל יעבור בקלות ובלי צורך להתערבות ואינשאאלה שיתחיל הטיפול המנצח. מחבקת אותך חזק חזק ואם תרצי גם כתף אז קיבלת.

Big Mama 1

New member
../images/Emo7.gifתכלת מתוקה../images/Emo7.gif

כל כך עצוב כשזה קורה, רגע אחד את בעננים מאושר ורגע אחרי כל התקוות באסלה. אין לי מילים לנחם אותך, אבל הלב פשוט נקרע מבפנים. מאחלת לך בכול ליבי שזאת תהיה האכזבה האחרונה. את תתגברי מתוקה, את חייבת!

פּוֹנְג

New member
../images/Emo24.gif תכלת ../images/Emo24.gif

אין לי מידע לתת לך רק תמיכה. אני מקווה שתחזרי מהר לתלם ובקרוב נעשה לך קולולולו מחודש.

nuli 25

New member
מצטערת לשמוע../images/Emo24.gif

שולחת לך הרבה
ומקווה שתזכי לבשורות משמחות במהרה

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifשבוע טוב תכלת

מצטערת מאוד בשבילך
טוב מאוד שאת צריכה להיות כל הזמן בעשייה ומחפשת כבר להתחיל מחדש את הפרוייקט כי את חותרת הלאה וכך לא יעברו ימים רבים ותודיעי על הריון, תתעברי יפה ויחלפו 9 חוד' ארוכים משעממים ותקינים המון אנרגיות חיוביות

כל כך עצוב וקשה ../images/Emo7.gif

צריך באמת לעשות אולטרא סאונד, לוודא שהכל יצא. לגבי ההמשך, אחרי שתקבלי מחזור בפעם הבאה, אפשר כבר להתחיל. מתפללת בשבילך

ססוני

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif אנסה לעזור ולעודד

תכלת יקרה, אני מאד מבינה אותך. אני נמצאת כשלושה שבועות לאחר הפלה ובהחלט מכירה היטב את הצורך הקיומי להמשיך, אז ראשית אני מחזקת את ידייך כיוון שזו גישה חשובה וטובה. או.קיי, כיוון שאני לא מכירה את ההסטוריה שלך (אילו טפולים עברת וכו), אז בהנחה שאת לא זקוקה לגרידה חשוב שתיבדקי בכל מקרה עוד מספר ימים רק לוודא שהרחם ריק. תקפידי על ההרגשה הפיסית ועל כל כאב, חום וכו' מייד תגשי לרופא. כחמישה ימים לאחר הגרידה שלי כבר התייצבתי אצל הרופא שלנו לברור על ההמשך. נתבקשתי לעשות הסטרוסקופיה לכשיבוא המחזור (בין שבועיים לששה שבועות) על מנת לשלול בעיות מבניות ברחם העשויות להסביר מדוע התרחשה הפלה. בד בבד, עם קבלת המחזור אני עתידה לקבל גלולות למשך עשרה ימים, ואז להתחיל שוב טפול (IVF במקרה שלי). עכשיו, מקריאה בפורום למדתי על חשיבתה של בדיקה לגילוי קרישיות יתר. אמנם אני לא עומדת בסטנדרטים המקובלים לבדיקה שכזו (רופאים ממליצים עליה לאחר 3 הפלות רצופות), אבל בקשתי הפניה לכל סוללת הבדיקות, קבלתי וכבר הספקתי לעשות. אני מקווה שעזרתי, את מוזמנת לפנות אלי במסרים אם את צריכה עוד אינפורמציה. אני מצטערת שנאלצת לעבור חוויה מפוקפקת שכזו, אני מקווה שלפחות מבחינה פיסית את מרגישה בסדר, ואני מבטיחה שעצם העשיה וההמשך לקראת ההריון הבא מחזקים מאד גם מבחינה אישית.

רחלה4

New member
הפלה טיבעית

לתכלת, כמה מוכר לי ועצוב..... אני כבר אחרי 3 שכאלה, ואת כולם בהפלה טבעית. חשוב! לבצע בדיקת בטא ולראות שאכן יורדת כפי שעלתה (ז"א חצי כל יומיים..) כמוכן, לכשנגמר הדימום (וזה יכול לקחת שבועיים ויותר..) חשוב לבצע US ובדיקות דם עד לירידת הבטא לפחות מ-10. אם הבטא לא יורד מספיק, חשוב לראות רופא בכדי לוודא שהכל ייצא. המון בהצלחה והתאוששות מהירה!!!!! רק אנחנו יודעות כמה זה קשה. אני תמיד מתנחמת על העובדה שהצלחתי להכנס להריון... זה עוזר קצת!

אלה 2

New member
אוי, זה ממש קשה../images/Emo7.gif

מאחלת לך שהציפיה והעשיה יתנו לך כח

Blue velvet

New member
חבל.../images/Emo10.gif

מצטערת שזה מה שקרה. מאחלת לך הרבה כוחות להמשיך הלאה.

../images/Emo10.gifמצטערת לשמוע

מקווה שתתאוששי מהר ותחזרי לעצמך. לי היה לפני חודשיים וחצי היריון שנפל ואני יודעת שאת צריכה קודם לקבל מחזור אחד אחרי ההפלה ורק במחזור אחריו אפשר להתחיל טיפול חדש.

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif תכלת ../images/Emo14.gif

הלב נקרע למשמע הבשורה הזאת. מחבקת חזק ומקווה שהכאב האיום יתחיל להתפוגג בקרוב. שהרחם תשתקם והעובר הבא שיקלט בה בקרוב יהיה מושלם ויבכה לך בלילה תשעה חודשים אחרי כן
. אין לי הרבה מילים יפות וחכמות ברגע שכזה, רק אהבה, תפילה ותקוה שעוד מעט הכל יהיה טוב יותר
.
נועם

למעלה