ההריון שבדרך

sasa31

New member
ההריון שבדרך

אנחנו עובדים על הריון כבר שמונה חודשים בחודש שעבר היה לי איחור של 60 יום , אחרי בדיקות הסתבר שאין הריון . החודש יש לי איחור של שמונה ימים למרות שחזרתי לעשות ספינינג לא ירדתי במשקל פגשתי שני אנשים שונים שהסתכלו אלי ואמרו לי שאני בהריון היתכן ? זה קרה יום אחרי יום שוב אנשים שונים, אילו סימנים יכולים להופיע , כמו האם הבטן מקבלת צורה שונה או החזה ומה עוד ? לא רוצה לעשות בדיקות! עדין . שאלה נוספת מה בקשר לספורט שאני נןהגת לעשות האם להמשיך כרגיל , תרגילי בטן , ספיניג וכ"ו ?

תמרלה

New member
60 יום איחור ? שווה בדיקה!

רוצה להבין: 1.חודשיים לא קבלת ואז הגיע המחזור? את בטוחה שזה היה מחזור? 2. אילו בדיקות עשית ביתית או בטא -ומתי? 3. למה את לא רוצה לעשות עכשיו בדיקה? - ורצוי בדיקת דם!! אם יש לך ספק ואת לא בטוחה בקשר להריון -אז שווה בדיקה, כי לגבי ההתעמלות אז בהריון צריך להוריד הילוך - לא להעלות דופק מהיר, ובספיניג זה מעלה! יש כתבה שמסבירה מה מותר ומה אסור תחפשי למעלה או שבקרוב פונג תתן לך את הקישור-לשם. השאלה האם את חושבת שאולי את בהריון רק החודש הזה?- אז עוד לא רואים כלום ואולי סתם אנשים מדימנים להם! אבל אם יש ספק שהאיחורים של 60 יום בסימן שאלה - אז חמודתי אולי את כבר בחודש 3 - אם ספרתי נכון? האם היית בתקופה הזאת אצל רופא נשים? בקיצור שווה בדיקה רצינית בנושא, כי גם אם זה באמת איחורים אז מומלץ להסדיר את המחזור ולבדוק למה זה? מקווה שעניתי לך בנתיים עד שכולן ירגעו מהסקר פה ויגיבו! שיהייה בהצלחה

sasa31

New member
60 יום איחור היה לפני המחזור האחרון

קיבלתי מאז ובאותה תקופה עשיתי בדיקות דם ובדיקות ביתיות והרופא נתן לי כדורים לביוץ ורק אז קיבלתי מחזור , המחזור שלי לא סדיר ומבאס אותי כל פעם לעשות בדיקות שהתשובות שחוזרות אלייך הם שלילי = אין הריון ולכן אני נמנעת מלעשות בדיקות . עוד לא ראיתי את המאמר אני מקווה למצוא אותו תודה בנות

פּוֹנְג

New member
הכל יתכן. עד שלא תעשי בדיקה

לא תדעי. בנוגע לספורט, אם את בהריון אז אולי צריך להוריד את קצב הפעילות. כמו שאמרה תמר, יש מאמר בנושא. (ראי בשורה הכחולה למעלה 'מאמרים')

למעלה