ההרגשה מוכרת למישהו?

ניטו

New member
ההרגשה מוכרת למישהו?

לפעמים כשאני הולך לישון, לפני שאני נרדם, אני מרגיש שמשהו יוצא מתוך הגוף שלי החוצה, זה כאילו גוף שלם שלי יוצא ממני החוצה, ואז יש 2 מצבים: או שאני נרדם בכלל ואני לא מודע לתופעה הזו, או שאני מרגיש אותה וזה מעיר אותי מיד. מישהו מכיר את ההרגשה הזו?

S m e l l y Cat

New member
איך אתה מרגיש את זה יוצא?

לפעמים יש לי הרגשה ממש מהירה כזאת כאילו אני נופלת אבל לא ממש ואני ישר מתעוררת מזה אולי זה מה שאתה מרגיש? התיאור שנתת לא מוסבר כלכך טוב
הסבר שנית ביתר פירוט

ניטו

New member
כן בדיוק

זאת ההרגשה שיש לי, כאילו אני נופל- מה שאמרת, אבל אני חושב שזה אחרי שמתעוררים מהמצב שמשהו יוצא מהגוף.

silverhawk

New member
אה, זה כבר יותר ברור

זה בד"כ נובע מהתעוררות מחלום בו נפלת.

ניטו

New member
לא

אני עוד לא התחלתי לחלום אני רק בשלבי הרדמות כשזה קורה. אני מרגיש שמשהו יוצא ממני ואז כשאני ממש ער לזה, זה נופל אליי לגוף בחזרה. מישהו מרגיש כך?

mirandi

New member
מה לא שמעתם

על משהו שנקרא "נשמה",אמנם לא כולם מאמינים בזה, אבל שמעתי שאומרים שכשהולכים לישון בלילה הנשמה יוצאת מהגוף,וכשמתעוררים היא חוזרת לגוף!! אין לי דעה אישית בנושא.

נכון מאוד ../images/Emo6.gif- יש לי הוכחה ../images/Emo13.gif

אומרים שהנשמה יוצאת מהגוף בזמן שישנים.. קרה לכם פעם שחלמת שאתם נופלים ונופלים ופתאום מתעוררים.. מזל טוב
.. זה אומר שהנשמה שלכם רק חזרה לגוף שלכם..

כן האמתי

זה קרה לי פעם אחת.. לא ידעתי האמתי מה זה... גם אני רוב הזמן ערה כזה שאני נרדמת אבל לא ישנה לגמרי... אז לא יודעת הרגשתי משהו פשוט משהו יוצא.. מהגוף שלי..

למעלה