איך שכחתי?! אין לך מושג איך התרגשתי לעשות אותו חח ולא, בכוונה רציתי לא ישר, זה יותר יפה עקום לדעתי! חח חחחחחחחח -> אני משועממת!! סורי על הכתב המכוער שלי
ישששש!! יש אז מרתון גם בחיפה?!!!?!?? ווווייייי, אני מבקשת כבר עכשיו שאבא שלי יקנה ליאיזה כרטיס ויביא אותי!! חיחיחי, דיייייי !!! אני רק מקווה שיהיה לי עם מי לבוא ואיך (ושיסכימו לי!!)!!!!!!!!!
אוףףףףףףף *סניף* *סניף* אני לא מאמינה!! זה יוצא ביום רביעי, ואני לא יכולה ביום רביעי כי יש לי קונצרט באותו היום...... *סניף* סניף* אין סיכוי שיעשו את זה גם ביום חמישי?
חחח אני הייתי אתמול בטיול של"ח(או כפי שצריך לקרוא לזה יום שדה)......נסענו לפקיעין...זה בגליל העליון והיה די סבבה....אני רק שונאת את הקטע שבו המורה מכריח אותנו לחבוש כובעים "בגלל שהשמש חזקה"(איזה שמש?אתמול בכלל לא הייתה שמש)......
פקיעין!!!!! אוי מי גוד איזה טראומה יש לי משם!!!! נסענו לשם טיול שנתי בכיתה ו ולקחו אותנו לשם בכוונה להראות לנו כפר דרוזי סוחר שלום!!! אוקי...זה בדיוק היה יום הקורבן!!! והדרוזים לא היו נחמדים בכלל וזרקו עלינו נפצים והרביצו מכות ליד אחד הם צחקו עליו ירקו עלינו....זה היה הדבר הכי מפחיד בחיים שלי!!!
אמאל'ה....למה הם עשו לכם את זה?איזה מגעילים......דווקא אלינו התייחסו יפה שם....בעצם לא פגשנו כ"כ הרבה דרוזים שם....אז ככה שאולי גם לנו זה היה קורה(חס וחלילה וחס!)אבל אני דווקא די נהניתי שם...יעני סבבה..חוץ מהקטע של ההליכה הארוכה בין עצים ושיחים סבוכים עד להחריד...
נמשך כל כך הרבה זמן? והלוואאאי ואני יוכל לבוא אבל גם נגמרים כל הכרטיסים וגם זה רחוק ממני ממש........ שיעשו בחיפה!!!!! פליזזזזז!! ו70 שקל לשלושה סרטים ופופקורן חינם, זה ממש זול לא?!!?!?
אפשר גם לעשות מרתון בבית, להביא ממכונת הוידאו הקרובה את שני החלקים הראשונים ואז באותו יום או אפילו יום למחרת לצפות בשובו של המלך בקולנוע, זה אמנם לא אותו הדבר אבל גם זה משהו ןמשהו טוב.