ההקרנה החד פעמית, כל מה שרציתם לדעת

OB4ever

New member
או מי גוד...כנסו דחוף!!!

בעקבות ביקוש אדיר לכרטיסים מרתון שר הטבעות יתקיים גם בי-ם ותבחן האפשרות במקומות נוספים. אחרי שבוע בלבד מפרסום המרתון לכבוד יציאת הפרק השלישי והאחרון בטרילוגיה "שר הטבעות – שיבת המלך" אזלו כמעט כל הכרטיסים בקולנוע רב חן דיזינגוף תל אביב. לכן, הוחלט על הרחבת החגיגה למקומות נוספים, והעיר השנייה שנוספה לרשימה היא ירושלים. אצלנו כאמור החגיגה תיערך בקולנוע רב חן דיזנגוף תל אביב וקולנוע רב חן י-ם, המרתון יתחיל ביום רביעי 17 לדצמבר בשעה 17.00 עם הקרנת הפרק הראשון "שר הטבעות – אחוות הטבעת". בשעה 20.30 יוקרן " שר הטבעות – שני הצריחים". ובשעה 24.00 – חצות – הקרנת הבכורה הארצית של הפרק השלישי והאחרון " שר הטבעות – שיבת המלך". מחיר כרטיס לשלושת הסרטים יהיה 69 ₪ - כולל פופקורן גדול חינם. מכירת הכרטיסים המוקדמת היא לשלושת הסרטים בלבד. מכירת הכרטיסים למרתון החלה בקופת קולנוע רב חן דיזנגוף תל אביב ורב חן ירושלים או בקולנועפון שמספרו 2202 *

OB4ever

New member
היסטריה= היסטוריה

אפילו מפיצי סדרת סרטי "שר הטבעות" לא שיערו בנפשם כי יש כל כך הרבה אנשים שישקיעו יום שלם ויישבו לראות, במשך 9 שעות, את שלושת הסרטים. מבצע מרתון שלושת הסרטים, שהחל בקולנוע אחד בלבד, "רב-חן" בדיזנגוף, מתפשט לאור ההצלחה העצומה. כעת יתקיים המרתון ברב חן דיזינגוף ת"א, גת ת"א, רב חן ירושלים, רב חן ב"ש ורב חן מרכז הקונגרסים חיפה.

OB4ever

New member
יש!!!!!!!!!

השגתי כרטיסים ל17!!!! חבל שזה בגת ולא דיזינגוף (נגמרו שם הכרטיסים) אבל לא נורא העיקר אני הולכת...אוף אבל בגת גם לא נותנים פופקורן.... טוף דיי להתלונן דניאלה (חיחי) את הולכת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

karin byrne

New member
אוף....

למה אני לא גרה בת"א או בירושליים?זה לא פייר...גמני רוצה מרתון שר הטבעות.......

nowhere woman

New member
דווקא גת זה ממש אחלה! תהני! ו...

מאיפה הזמנת כרטיסים? (איזה טלפון חייגת?)

OB4ever

New member
הנה

2202* וכששואלים אותך איזה קולנוע תלחצי על גת תל אביב כי בדיזינגוף נגמרו.....אתמול היו ה2 האחרונים.....יכול להיות שיבתרו על כרטסים אבל בנתיים נגמרו

OB4ever

New member
אוי

אני מקווה שהתקשרת מהר כי התקשרתי עכשיו לגת לבדוק את מצב הכרטיסים והכל נגמר!!!!

nowhere woman

New member
זה לא לי, זה לידידים... אני הולכת ל

הקרנה ברב חן. אגב, גם בירושליים נגמרו הכרטיסים.

OB4ever

New member
לרב חן בדיזינגוף??

אוף הייתי מתה ללכת לשם.....טוף לא נורא

OB4ever

New member
איזה כיף לך!!!!!!

אבל את לא הולכת ללונדון??? או שזה בתאריכים אחרים?? לא הצלחתי להשיג לשם כרטיסים...אוף...אם את לא רוצה תכרטיסים שלך תגידי לי (חיחי)

•aniviel•

New member
חח..

למה עדיף ללכת לרב חן בכלל, בגלל הפופקורן? חח.. זה לא אותו דבר? אני טסה ביום רביעי הזה (ה10) בשביל הפרימיירה ביום חמישי.. וחוזרת ביום שבת, ככה שאני אהיה בארץ בזמן ליום רביעי ה17, חח

OB4ever

New member
דייי

אני כל כך מקנאה בכך!!! את לא יודעת כמה.......וואי.... אוף..... תהני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ותצלמי!!!! עדיף דיזינגוף בגגל הפופקורן ובגלל שבדיזינגוף יהיו מצלמות טלוויזיה!!! בדוק!

OB4ever

New member
ככה חיחי

מצלמות נגיד ערוץ 2 10 גיא פינס וכל אלה!! עיתונים וכו וכו וכו

•aniviel•

New member
איפה שמעת על זה? חח

ד"א ידוע לך אם יהיה עוד משהו חוץ מהסרטים? נגיד הרצאה וכאלה?

OB4ever

New member
לא..

לא שמעתי אם יהיה הרצאה..אני מאוד בספק שיהיה....מספיק האנשים צריכים לשבת שם 9 שעות חיחי...סתם לא..אין לי שמץ....אבל בטח יהיה שם חגיגה ענקית..אני על 100% אומרת לך שיהיו אנשים שיתחפשו לדמויות!!! ככה היה כשיצא שר הטבעות הראשון!!

למעלה