ההצעה...

alonhu

New member
ההצעה...

השבוע הקשה בחיי ואני מניח שיהיו עוד אחריו. שבוע שעבר היה אמור להיות אחד השבועות המאושרים בחיי כשביום רביעי הצעתי נישואים לחברה שלי במקום הכי מדהים בעולם, בהרי הפרינאים בספרד(התשובה שלה הייתה "ברור" )עוצמת ההתרגשות הייתה גבוהה במיוחד לאור הנסיבות .החופש בספרד היה טוב ומרגיע אך אתמול לאחר שחזרנו לארץ המציאות הכתה ובכל עוצמתה.פתאום החוסר והחור מכים בי שוב. הבשורה של הצעת הנישואים למשפחתי התקבלה ברגשות מעורבים הורי בכו ואחי,אחי הקטן שעד עכשיו לא הצליח לבכות מאז השלושים בכה גם הוא. והדמעות שלי,הדמעות שלי לא הפסיקו לרדת שעות אחרי. ומאז התחלתי לשקוע,לשקוע עד שאני מרגיש שראשי מחזיק אותי מעל לפני המים. זאת הנפילה הכי קשה שהייתה לי מאז שהאסון נחת עלינו.אני לא מצליח לחשוב על כלום מלבד עלייך הדבר שהכי קורע אותי הוא העובדה שאת לא תהיי שם לשמוע את הבשורה ולמה ,למה אני צריך לבשר לך את הבשורה בבית הקברות בלי לדבר בקול אלה בדיבור פנימי של הלב "הנה אחותי למרות האסון אנחנו מנסים להמשיך לחיות. זה ברור שאם היית אתנו היית יודעת לפני כולם על ההצעה ומתרגשת בהודעה למשפחה כאילו שזאת הפעם הראשונה שאת שומעת אותה" ואני רואה את תמונות החתונה ואת לא שם וזה גומר אותי.איך ,איך אני אעבור את היום שאמור להיות היום הכי שמח בחיי? בנתיים אני עדיין נלחם,נלחם על חיי.זה לא פשוט להמשיך ... וכל יום קשה מקודמו.

solitaryshell

New member
../images/Emo24.gif

אלון, הצעת נישואין צריכה להיות משמחת, אהבה היא דבר מדהים שמחזיק אותך ברגעים הקשים, שנותן לך את הכח להמשיך לחיות... בחתונה אתה תהיה שמח וגם ההורים שלך ואחיך, אתם תיהיו שמחים עם עיקצוץ בלב. אחותך תיהיה שם איתך, היא נמצאת איתך בכל רגע, בזכרונות ובלב ומי יודע אולי גם רואה אותך וגאה ומאושרת בשבילך. לא פעם ציינת כאן, כמה אחותך אהבה את החיים, כמה שמחות כגון יום הולדת עשו לה טוב, כמה היא אהבה לחגוג. אז עכשיו תחגוג גם בשבילה, ותדע שהיא שמחה כשטוב לך. אחותי התחתנה אחרי שמוריה נפטרה, וגם לנו היו ספקות לגבי היום של החתונה (גם לה) אבל החתונה הייתה שמחה, היו קצת דמעות, וידענו שגם מוריה איתנו. אני רוצה לאחל לכם מזל טוב ומאחלת לכם שיום החתונה יהיה יום מאושר.

My Dragonfly

New member
../images/Emo24.gif

שמחה בשמחתך ומרגישה את כאבך מבינה את התחושה שהאושר לעולם לא יהיה שלם יותר זה הכי כואב כשברגעים שאמורים להיות הכי מאושרים דווקא אז הלב נקרע עוד יותר והכאב חד מתמיד. אבל אל תשכח שאחותך תמיד תהייה איתך בליבך ובתחושותייך ובכל הנוגע אלייך היא עדיין איתך, שותפה כתמיד. היא הייתה רוצה שתהייה מאושר ותבחר בחיים וכל עוד אתה בחיים ועד שתיפגשו אני מאמינה שהיא מלווה אותך ונותנת לך כוחות והיא תהיה שם, ברגע המאושר בחייך שותפה לשמחתך ושמחה באושרך. בכל שמחה יהיה מהול גם כאב וגעגוע אלו החיים שאנו מתמודדים איתם אבל אסור לשקוע זכית באהבה שהיא מתנה מדהימה תן לה לעזור לך לעלות למעלה מאחלת לך המון מזל טוב שהזוגיות שלך תצמח ותתעצם ותמלא אותך

בר03

New member
מבינה כל כך!

גם אני מתחתנת עוד שנה, ואני מוצאת את עצמי חושבת שוב ושוב איך אני יעשה את זה? איך אני יתחתן בלי שאח שלי יהיה שם? אני יודעת בוודאות שיום החתונה שלי לא יהיה היום השמח בחיי,ממש לא , אבל אני יודעת שאני חייבת לוותר לעצמי , אחרת מתחילת החתונה ועד סופה אני פשוט יבכה . תן לעצב ולאובדן להיות חלק בלתי נפרד מהחתונה אבל תשמח ותרקוד ותהנה ותרשה לעצמך להיות מאושר - בלי יסורי מצפון . היא איתך - תמיד איתך .

shantittt

New member
מכירה את ההרגשה הזו מניסיון של אחות

כידוע אין עצב ללא שמחה ואין שמחה ללא עצב...אלה הם חוקי הטבע! מניסיון של אחותי היקרה,היא התחתנה לפני שנה ו3 חודשים כולם ידעו וציפו שהחתונה תהיה חתונה שונה,בלי האח ובלי האחות(אני)לא היית לי אפשרות להגיע לארץ מאוסטרליה מנסיבות כלשהם,לכן אחותי הייתה נורא מאוכזבת,כי זהו היום שהיא אמורה להיות הכי מאושרת בעולם ושני האחים שלה לא יחלקו איתה את יום שמחתה! אך לפי הקלטת שראיתי החתונה הייתה יפה מאד ומרגשת ובאמצע הערב אחד מהאנשים קראו במיקרופון את ההקדשה שרשמתי לכבוד אחותי ובעלה היקר,ובחלק האמצעי של ההקדשה הזכרתי את אחי וכולם היתרגשו והורידו דמעות,בסיום ההקדשה התקליטן שם שיר שמח וכולם המשיכו בחגיגה. ובסיום החתונה התקליטן השמיע את "שיר המעלות"השיר הכי אהוב על אחי ז"ל,כולם קמו עשו מעגל ושרו את השיר ביחד בהיתרגשות . רציתי להראות לך דוגמא שאתה יכול לעבור את החתונה שלך בשלום,כי האנשים שאוהבים אותך יקיפו אותך באהבה ובאנרגיות טובות ובאיזה שהוא שלב בחתונה תקדיש לאחותך ז"ל שיר שאהבה ואני בטוחה שאחותך היקרה תחלוק איתך את שמחתך באותו הערב,אתה תרגיש את זה. מאחלת לכם מזל טוב ושתדעו זוגיות נאמנה ונפלאה!

המון מזל טוב ובטוחה כי למרות הכל זה

יהיה יום מאושר, אני מדברת מניסיוני כי התחתנתי לפני כמעט שנתיים וחצי, היו לי ספקות רבות על איך אתחתן ללא אחותי ואפילו באותו יום אמרתי כי אני לא מסוגלת לעשות זאת אך אמי אמרה לי כי אחותי דווקא לא היתה מוכנה שאני אוותר על היום הזה כי היא לא פה ואכן התחתנתי ושעמדתי מתחת לחופה הרגשתי את אחותי לידי מלטפת אותי ושמעתי את הצחוק שלה והבנתי שהיא עומדת איתי מתחת לחופה ושהיא הכי שמחה שרק אפשר, בריקודים היו שירים שהיא אהבה אך לא ציינו שזה מוקדש לה מי שידע זה רק אני , בעלי והמשפחה שלי והיה שמח, היא לא היתה חסרה כי היא היתה איתי לאורך כל החתונה, מה שיכול להיות נחמד הוא כאשר אתם עושים הזמנות תוכל לקחת לה הזמנה אני שמתי הזמנה לאחותי ולסבתא שלי כמו שהייתי מביאה להן אם הן היו בחיים וסיפרתי לחברה על כך היא מאוד התרגשה. אז שיהיה המון הצלחה והכי חשוב המון מזל טוב לך ולמשפחתך

alonhu

New member
תודה...

תודה לכולם על התגובות החמות... עודדתם אותי, מהדוגמאות והנסיון שלכם קיבלתי את הרושם שאפשר לחגוג חתונה למרות הכאב העצב והגעגועים...

הי אלון

לא רק שאפשר גם צריך ולא רק בשבילך ובשביל המשפחה אלא גם בשביל אחותך ז"ל. שיהיה המון מזל טוב. חג שמח ושהשנה הזאת תהיה קצת יותר טובה לכולנו.

אני כל הזמן חושבת על זה

על החתונה שלי.. שתהיה לי ושהוא לא יהיה בה על הבעל שיהיה לי ושהוא לא יכיר על הילדים שיולדו לי ולא יכירו דוד מקסים.. כואב., ועם זאת, חייבים להמשיך מזל טוב

למעלה