ההצעה

ההצעה

ההצעה

הוא שמע את הבשורה האיומה והחליט לבוא ולהפתיע שלוש שנים הכיר אותה היכרות אחרת. והיום... מרוחקים הם מרחק פיזי רב ברגע זה בחר הוא לפרוץ כמו סופה אל חייה הוא ידע - זה לא הזמן - אך אמר לה יקירה... אני מבין עד כמה כואב, אך יש לי דבר מה לומר לך... דבר מה חשוב אך, ידיד טוב ונפלא אתה, תודה, תודה שבאת ! המרחק... ואני... והוא מביט בפניה, רואה את האי-שקט, אוחז בידה ומבין שהיא רועדת גלגלה היא הדודבן לפיו והביטה בעיניו במבט של כאב הוא אסף את כל הכוחות שעוד נותרו - האוירה הלילה היתה בה תחושה עמוקה של כבדות - ולחש לה ממי את פוחדת כן, הוא לחש, כקובע עובדה, ולא שאל... היה חשוב לו שתדע היא שהוא מרגיש אותה, חש את קצב פעימות ליבה בעיניו היתה אהבה ובידיו היתה היא - אהובה... אסף אותה וחיבק חזק נשא אותה למזח, החשכה שלטה שם... רק כמה פנסים בודדים ודייגים הגלים שברו שם בסלעים... ליטף אותה רועדת מצינת הלילה ושאל האם לשבת חפצה היא אך לא, רצתה היא להיראות גיבורה הביטה בפניו העייפות, האוהבות - גיבור שלה שעשה דרך ארוכה רק בשבילה ולפניו עוד עומדת הדרך אל ליבה... את הבעת פניה מבקש הוא לשנות... למצוא חיוך, את האור... ממש כמו שהיתה בעבר, כפי שהכיר, כפי שזכר... ידידה יקרה שלי - חייב אני לומר לך דבר מה... והביטה בפניו... עיניו מתרגשות ידיד נפשי - החש אתה בטוב ? למה עיניך מחפשות הן מאחז בעיני ? הסיטה מבטה, חשה עירומה בפניו... יקירתי - יש לי הצעה... אני מודע לכך שאת הכל שוקלת ברצינות יתרה אני גם מודע לכך שהמילים מקבלות ערך רב אצלך והביזבוז האיום כפי שאת מגדירה כאשר אני מקדיש לך מילים מסויימות, שלא לדבר על שירים כי את... נפלאה שלי - מילים אלה הם אינם לחינם בעבורי אנא הקשיבי נא לי כעת היא שוב נושאת מבטה... חושבת - מה המילמולים... רוצה לפנות ללכת ? העייף הינך ? אולי נעלה לרכב... גם ככה הצינה אוחז הוא בפניה... הקשיבי נא לי !!! הביטי לעיני... ידיו החמות הציפו גלים גלים בליבה... והגלים התנפצו על הסלעים ובכל זאת הסיטה מבטה - אינני יכולה, כואב לי מידי ! עיניך... אני אוהב אותך ! הצליח לבטא את המילים שכה יקרות הן לו, שכה חשובות אני אוהב אותך יותר מידידה יותר מחברה, יותר מאחות אני אוהב אותך ! אני רוצה אותך לצידי, בחיי, להכניסך עמוק לנשמתי להפוך אותך שלי ! אני אוהב אותך ! האם... האם תינשאי לי ? ענבל

תום .

New member
:-() (פעורת פה)

איך?! איך קרה שפספסתי את זה?! לאות נזיפה שולחת את עצמי עכשיו לפינה לפחות לשעה ...:)

למעלה