ההצעה התקבלה:

ההצעה התקבלה:

נפתחה הספריה הוירטואלית של הפורום. כולם מוזמנים להכנס ל"מאמרים" ולקרוא. ותודה רבה לדורון. שבת שלום, אריק.

רוזן71

New member
הצעה נוספת...

בס"ד. אריק שלום. מידי יום שישי במדור עסקים של מעריב (עמ'5) מפרסם העיתונאי רפי מן בכתבתו "לו הייתי רוטשילד" סיפורים מעניינים על אוספים ואספנים וסיפורם של פריטים נדירים. כדאי ליצור קשר עם רפי מן ולבקש את רשותו לפרסם את דבריו במאמרים. בברכה, רוזן.

JAMES DEAN

New member
הצעה נוספת...

שמתי לב שמידי יום ראשון בעיתון ידיעות אחרונות יש את המוסף "שלך" אם אני לא טועה ושם מוצגים כל מיני אוספים ואספנים מהארץ. אז אם מישהו מכיר אותם או לפחות אחד מהם שיצור איתנו קשר ויביא אותו אלינו לפורום ויספר לנו על האוסף שלו.

astrok

New member
לפי התרשמות כללית הם בדרך-כלל

גימלאים, והאינטרנט לא ממש חדר לשכבת הגיל הזו, כך שזה יהיה טיפה קשה. תמיר.

rachelea

New member
הופה...... החלקת כאן

מה קרה תמיר? סבא או סבתא לא גולשים? יש לי הפתעה בשבילך. אני מכירה בני 65 ו-70+ שגולשים. ועוד איך גולשים. ודווקא בקרב אספנים המחפשים עוד פריט ועוד אספן אני מצפה שיהיו כאלה שגולשים. כמה פעמים שמעתי סבתות וסבים ההולכים לקורסי אינטרנט כדי "להראות לנכדים שגם אני גולשת"? כך שיש מקום לחזור בך מדבריך תמיר. בכל אופן, נכון, ישנו המדור ב"ידיעות אחרונות" וניתן לדעתי לנסות ולפנות אל המופיעים בו ולעניין אותם בקיום הפורום.

rachelea

New member
תיקון

הסבים אומרים כמובן שהם לומדים כדי להראות לנכדים שגם הם גולשים (בעוד הסבתות גולשות). כן, גם אני החלקתי בציטוט לעיל.

astrok

New member
קודם כל...

שני סבי נחים על משכבם בשלום, ולשני הסבתות שלי, יבדל"א, אין מחשב בביתן. אני לא שמעתי על יותר מדי זקנים (גימלאים היא לא מילה נכונה, כי כל איש קבע בן 45 מתחת לדרגת אלוף משנה או רב נגד, הופך אוטומטית ל... גימלאי ויש גם מקרי פרישה מוקדמת) אשר משתמשים במחשב, אך כנראה שיש דברים מסויימים שרק מבוגרים ממני יודעים, וכאן המקום להודות שהכללתי יותר מדי. אולי אפילו נעשה על זה סקר... שבת שלום, תמיר.

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifכנ"ל

שני הסבים שלי נפטרו, ולשתי הסבתות שלי אין מחשב בבית....אחת מהן טוענת שיש לה פחד מטכנולוגיה חדשה
ואנחנו מנסים לשכנע אותן כבר שנים לקנות מחשב. הן פשוט לא רוצות...

למעלה