ההצגה מתחילה-חלק א'..

kay la

New member
ההצגה מתחילה-חלק א'..

אתה מחנה את הרכבמול הביקתה,שנינו בוחנים אותה בשתיקה..השקט צורם לי באוזן ואני חייבת לצאת,אני סוגרת אחריי את הדלת של הרכב,בוחנת את הנוף,מתוך עירפול חושים אני שומעת את האזעקה מופעלת.. "שוב אתה משחק עם השלט",אני חושבת. אני ניגשת אל הדלת ומסיטה אותה,מחליקה לתוכה,מרגישה עירומה כל כך,דרוכה לכל צליל,אני מביטה פנימה,סורקת את הביקתה בעיניי,האח דולק,משרה אווירה של חמימות ורוגע,אני מחייכת ונותנת לשלווה לעטוף אותי.. אני חשה אותך מתקרב מאחורי ומסתובבת אליך,כורכת את ידיי סביבך,מרעיפה נשיקה חמה על צווארך תוך כדי לחישה.. -"מתחילים?" -"מתחילים" אתה עונה לי,אוחז אותי בעוצמה. אני שומעת אותך נושם בדריכות,מרגישה שאתה לחוץ,אני משתחררת מאחיזתך,מניחה את מעילי על הספה בסלון וממשיכה לתור אחר קו המיתאר של הבית,מעל האח נרות דולקים,אני ממשיכה וסורקת,שטיח לבן מונח לרגליי,ולידו הדום אשר עליו מונחים יין לבן ושתי כוסות.. אתה קורה את מחשבותיי ומוזג לנו,אני אוחזת את הכוס ביד..טועמת בריפרוף..מתענגת על הטעם,מתחילה להרגיש את הרטיבות המוכרת בין רגליי,מי שסידר בהחלט השקיע מחשבה באירגון..קאיי מרוצה. אני מסתובבת אליך שנית,מסיטה את שיערך לצדדים ומלטפת את הלחי שלך..פינוק קטן לפני המפץ הגדול,"תשתה מתוק,זה ירגיע אותך". אני חוזרת ומוודאה שהדלת נעולה,מניחה את הכוס על השולחן וסורקת את דלתות החדרים בעיניי,תוהה איזו מהן היא הדלת הנכונה. בצד ימין אני מבחינה בדלת פתוחה למחצה,אתה מביט אליי בדריכות ואני יכולה לשמוע אותך נושם עמוק,אני מתקרבת אליה,מוזיקה רכה בוקעת ממנה,שוב מחליקה פנימה. אני רואה אותך עומדת,מחפשת את עינייך,מחפשת את הכניעה,את השליטה,משהו שיסגיר את מעמדך,יורדת מטה במבטי,שדייך עומדים ניצב,מציצים מתוך מחוך עור שחור,חושפות יותר מהנסתר,מכנס עור קטן חושף את ישבנך,מוצק ויפה,ורגלייך,עטופות בגרביי רשת,מזמינות חיוך מצידי. את יודעת שאני בוחנת אותך,ואני מבחינה במבטך המנצח בזווית העין,מחזירה לך חיוך..ומעלה את מבטי שנית,ממגפייך השחורות לשיערך האדום.. "את נראית יותר טוב ממני" אני מסננת לעצמי..כועסת קצת..אולי מקנאה.. אני נדה בראשי,מסמנת לך שעברת,את מחזירה לי חצי חיוך ומצביעה על העבד השרוע לרגלייך.. אני בוחנת אותו,גבר בשל,גוף חטוב,מוצאת חן בעניי התמונה של העבד הכפות שלך,לבוש בקולר ותחתונים מעור בלבד.. אני יוצאת מהחדר,מסמנת לך להיכנס,אתה חולף לידי,"הם בסדר" אני לוחשת לך.. "אתה הולך להנות" מפטירה. אנחנו נכנסים,אתה אומר לי שאתה רוצה לבחון את העבד. "את מעבירה לי פיקוד?" אני שואלת,"כן",את אומרת בהחלטיות,מעבירה לי את הרצועה,"הוא שלכם". "קום עבד,האדון רוצה לבחון אותך,לראות עד כמה אתה מתאים לנו,עד כמה את צר",הוא נעמד בהיסוס,אתה מתקרב אליו..מעביר יד על חזהו,צובט לו את הפיטמה בכוח,בלי רחמים,אני שומעת אותו נאנק מכאב ונרטבת.. אני לוקחת את המפתח מהשידה ומשחררת לו את הידיים,"תפתח לו את המכנס" אני מצווה.. אני רואה אותך נע באי נוחות,מלטפת לך את הלחי..יודעת שתיכף תהנה. העבד עושה כדבריי,המכנס יורד,ואיברך הזקור מציץ מהתחתון..הוא מנסה לגעת בו. הצלפה. "קיבלת רשות?" אני שואלת? אתה מתנצל מעמקי נישמתך ומתחנן למחילה.. אני מסתכלת עליך במבט שואל,תוהה אם לסלוח או לא.. אתה מוציא את החגורה ממכנסך ומעמיד אותו על ארבע,מתחיל להאדים את ישבנו,פרץ כה עז של אנרגיה נובע ממך,ואני מוקסמת.. אני מורידה את מכנסיי ומתיישבת מול פניו של העבד,רוצה להרגיש את הלשון שלו בתוכי,הסיטואציה כל כך מגרה אותי,אני מסיטה את תחתוניי הצידה,מצווה עליו להסניף אותי כל כך טוב שהריח ישאר עליו לפחות חודש,"תתחיל ללקק..ביסודיות,כדאי שאני אהיה מרוצה עבד",אני אומרת בנחישות. הוא מתחיל להחדיר את הלשון שלו,ללקק את קירות הנרתיק שלי,את השפתיים,אני נאנקת מהנאה והוא ממשיך להחדיר אותה עמוק,לזיין אותי איתה,אני רואה אותך מתגרה,מתפתל,נותן לתחתונים ליפול ממך,אתה מחדיר את האצבע שלך לתוך פי,נותן לי להרטיב אותה, אני יונקת אותה אליי בהנאה,מתמוגגת,מביטה עליך נע בתנועות חתוליות פנימה והחוצה..והלשון שלי מסרבת להרפות.. אתה מתקרב לישבנו של העבד,שבבת אחת הפסיק כל תנועה עם הלשון ונדרך,דנה,המלכה שלו,אוחזת בראשו ודוחפת אותו פנימה לתוך החום שלי,מצווה עליו להמשיך ולא להפסיק לשניה,תוך איומים שונים,הוא ממשיך,אני רואה אותך מחדיר את האצבע בחדות,בלי רחמים,פוער אותו לחלוטין,והלשון שלי,נעה בטרוף בתוכי,חודרת לעומקים שלא הכרתי,אני מרגישהאת זה בא,ונותנת לעצמי להתפרץ בצעקה אדירה.. נשארת לרעוד עוד כמה שניות.. אני אומרת לו להפסיק כי עכשיו אני רוצה להסתכל,"הוא צר לחלוטין" אתה אומר בחיוך.."יהיה צפוף שם",אני יכולה לחוש את החיוך על פניך מתפשט.. אני לוקחת את היין ולוגמת,עוברת לשבת בשורה ראשונה..לצפות מקרוב.. ההצגה מתחילה..

kay la

New member
שאני אבין..מישהו קרא את זה בכלל?

ישבתי.. השקעתי.. הרטבתי.. וחוסר יחס :( קאיי עושה פרצוף כלבלב :)

Sefy

New member
../images/Emo24.gif

I Read it, but it's just not something that I personaly like

ran77th

New member
הדולפין

קרא, מתגעגע לקאי מאוד אבל לא ממש מצליח להתחבר לספור. }{ קאי שלי.

למעלה