ההצגה מאמי!!

souless

New member
ההצגה מאמי!!

אתמול הייתי בהצגה, רק אורית עלתה לבמה ופתחה את הפה הרגשתי צמרמורת... יש לה קול מדהים! יש בו עצמה כזאת, קשה להסביר... ההצגה או אופרת הרוק מתרחשת על הבמה בלי החלפת תפאורה או משהו, רק כלי הנגינה על הבמה וטלויזיות. השירים ממש יפים העלילה פחות. לא הבנתי ממש את הפואנטה של הסיפור למרות שקניתי את התוכניה. בקיצור ישבתי איזה עשר דקות אחרי שחזרתי הביתה על המחשב ועשיתי את הטפט שמצורף מתוך תמונות מהתכניה.

גם אני הייתי..../images/Emo26.gif

לא היה כ'כ יפה השתעממתי אפילו,כי לא הכרתי את השירים רק אח"כ שמאחורי הקלעים, ראיתי את תום ואורית, התעוררתי

אממממ ../images/Emo26.gif

זה היה הבכורה של מאמי, אז בגלל שזה יענו חשוב- אז גם הוא היההההה
איזה חמוד. אבל אח"כ
מאחורי הקלעים כזה, איפה שהיה שתייה כזה ואוכל, כולם שיבחו את אורית ובלה בלה..והוא היה בצד.. לא רצה לגנוב לה את ההצגהההה
חמוטטטטט

גם אני הייתי אמורה

להיות שם!!! אבל לא נסעתי:( אבל חברה שלי נסעה! אוח ואני כ''כ מקנא בה.. היא נגעה באורית!!!! היא הצטלמה איתה!!! והמצלמה הייתה שלי!!! המצלמה שלי קדושה... קיצררררררר אני יביא את התמונה שחברה שלי הצטלמה עם אורית!!! >>>>>>>הופפפפ<<<<<<<

יצאו תמונות יפות...

ולצערי נשרפו כמה... וואי עד עכשיו אני מתלהבת יווווו אורית כזאת מדהימה וכוסית... אורית אני חולה עלייך......וגם עלייך ננוש!!!!!!!!!! ואיגי דיין...רק ראיתי אותו וגמרתי..... בקיצור תלכו לראות...

למעלה