ההצגה הכי טובה בעיר

ברור שהפן יותר חשוב

ניק מפורסם
הפאפרצי יצלמו
צריכה להיראות במיטבה ואם תרצי: ניק חרמן
שרון לא רוצה שיתדרדר לאזורים לא מוכרים בכלא
צריכה להיראות במיטבה ולהזכיר לו מה מחכה לו. ואפילו יש את: החוזה עומד להסתיים
השמועות אומרות ששוקלים לגייס שרון חדשה
חייבת פן דחוף!

kawa

New member
הם כל כך מעצבנים

בהעפה של שקחנים וגיוס חדשים, כאילו, למה בריאנה היפה התחלפה בסוסה-סנאית הג'נג'ית החדשה. למה היו 3 אשליות? למה ג'יל הקודמת התחלפה? זה פוגם באמינות של הסדרה. גם מקנזי, הרי עומדים להחליף אותה. מי יכול לעשות כמוהה פרצופים נעלבים שכאלו????. מי יכול לבטא בהבעות הפנים שלו כמות כזו של רחמים עצמיים, צדקנות, טוב לב, אומללות, מי עוד חוץ ממקנזי העכשבית יכול לאמר בפניו אני צודקת, בילי יגלה את זה

ענית על השאלה ששאלת

למה צריכים להחליף את מאק
די לדכאון!!
את יודעת שהפרק באמריקה היא שחתה בעירום עם ג'ייטי? זאת מאק הכיפית! לא רוצים דיכי, רוצים להשתגע!

kawa

New member
לא מסכימה

הלב שלי נכמר בתחושות של אמפטיה כל פעם שאני רואה את הפרצוף של מק. לא רוצה עוד בריטני. מק היא מק. בריט היא בריט!

אור2221

New member
שלום לכולם!

הייתם מאמינים שהיום ראיתי Y&R בפעם השניה בסך הכל מאז שהסדרה חזרה?! השעה כל כך דפוקה, אם אני לא רואה ביום שישי הלך עלי. אז פתחתי את הטלוויזיה היום רק כדי לראות פרק ויקטור נהדר! אוי, אני אוהבת אותו כשהוא קשוח :)

pumiki25

New member
אור! ../images/Emo24.gif

איזה כיף לראות אותך!
עוד לא צפיתי בפרק של אתמול - חוששתני שחרפתי לי יותר מדי. בכל אופן, הוא מוקלט, כך שמיד אלך לצפות בו

dvd3434

New member
ברוכה הבאה..../images/Emo24.gif

LONG TIME NO SEEN מה קרה- תקופת מבחנים עמוסה בסיום סימסטר? או שהמחשב טרם הסתדר?

אור2221

New member
המבחנים נגמרו

אבל הלפטופ עדיין מת, ולריב על מחשב עם ילד בן 10 זה די קרב אבוד.

Dawn12

New member
איזו אורחת ../images/Emo13.gif

אם הייתי יודע שהודעת נאצה שלי נגד ויקטור תחזיר אותך לפורום כבר מזמן הייתי מחפש דרכים מקוריות להשמיץ אותו.

אור2221

New member
תגיד לי

אתה חושב שחסרות לי השמצות על ויקטור בחיים? פשוט הופענו בעמוד הראשי של הפורומים :) חוץ מזה, גם יצא לי לראות אתמול. היום לעומת זאת... הדבר הכי מזעזע זה שהשידור החוזר ב8:45, האם אין גבול להתעללות?

dvd3434

New member
חחח שעהבעייתית

מפסידים את אודטה....סתם סתם אבל לפחות השעה הזו מכריחה לקום מוקדם בימים שלא צריך.

למעלה