ההצבעות לאולסטאר

סנטר שקולע 87% עונשין

ו53% מהזריקות שלו ובכל מסיים עם רק 20 נק' למשחק הוא גרוע. והוא עוד בשיא.

Orenseg

New member
דווקא לגבי זה אני לא מסכים

הסנטרים הבולטים האחרים בליגה (שאקיל, הווארד, ביינום, אוקפור, פרקינס, צ'נדלר, ביינדריש, דמפיר, בוגוט) נשלחים לקו יותר בגלל האחוזים שלהם. יותר משתלם לעשות עבירה על שחקן שקולע ב50-60% מאשר על שחקן שקולע ב88%. בפועל יאו קולע 8.6 נקודות מהעונשין בכל 48 דקות - כמות נקודות זהה לזו שקולע הווארד (אבל ב6.6 זריקות פחות!). אגב, יאו קולע זריקות בצבע באחוזים טובים משל הווארד (62.2% לעומת 60.4%). להווארד יש אחוזים טובים יותר בכללי בגלל שהוא ממעט לזרוק מחוץ לצבע (16% מהזריקות שלו, קולע 28.6% מהן) לעומת יאו (36% מהזריקות, קולע 40.3%).

תראה..

53% מהשדה לבנאדם שכל מה שהוא צריך לעשות זה להרים את היד ולהשליך את הכדור לסל זה..עלוב(משחק אחרון הוא קלע 8 מ23 נסיונות). ובנוסף הוא 230 ס"מ ובכל זאת לא מסיים כל משחק עם דאבל דאבל,אז להגיד שהוא יותר טוב משאק זאת בדיחה,אפילו במצב הנוכחי של שאק. ומי היית רוצה שיהיה בקבוצה שלך בפלייאוף? שאק או יאו?

rapgamer4ever

New member
הייתי מעדיף את יאו בלי להתלבט

יכול לשחק יותר דקות, יכול לשחק מול כל יריבה. אתה עוד תראה שכשפיניקס תתמודד מול יוטה או ניו אורלינס, ההגנה של שאקיל תהרוג אותם. הוא פשוט איטי בפיק אנד רול, פול ודרון יאכלו אותו. בנוסף, יאו יכול לשחק בקלאץ' בלי שתפחד שישלחו אותו לקו. זה שהוא גבוה יותר לא הופך אותו לשחקן פחות טוב, זה ממש לא קשור. באותה מידה אני יכול להגיד שכמות הנקודות של שאקיל היא עלובה יחסית למי ששוקל 25 קילו יותר מהשומרים שלו. או שכמות הנקודות של דוויט עלובה יחסית למי שקופץ עד השמיים. או שכמות הנקודות של אייברסון עלובה יחסית לאחד שיכול לעבור כל שומר. בקיצור, מקווה שהבנת את הנקודה. זה לא משנה איך יאו מגיע למה שמגיע (אם בעזרת גובה, כוח או זריזות), זה משנה לאן הוא מגיע. וזה שהוא קלע באחוזים לא טובים במשחק האחרון לא רלבנטי בדיוק באותה המידה. לא יודע אם זה חדש לך אבל יאו מגיע ליותר דאבל-דאבלים (נתון שאומר מעט מאוד) משאקיל וגם לוקח יותר ריבאונדים ממנו. שוב- זה לא משנה שהוא יותר גבוה, באותה מידה הגובה היה אמור לדפוק אותו במהירות ובקליעה ועובדה שהוא גם מהיר וגם קולע הרבה יותר טוב משאקיל. תאמר לי במה שאקיל טוב יותר מיאו השנה. במספרים לא, בחשיבות בקבוצה לא, בהצלחה הקבוצתית לא. במה כן? כי לדעתי הוא לא יותר טוב ממנו השנה בשום דבר. בקשר עקיף ביותר, די מדהים אותי איך אתה לא יכול להעריך שחקן בגובה התקרה שקולע ב-88% מהקו. אתה אומר שאחוזי הקליעה שלו עלובים ומתעלם מהעובדה שאין שחקן אחד בליגה שקולע באחוזים טובים ממנו, בשילוב של אחוזי שדה ועונשין. אפילו לא אחד. זה עלוב זה?

למעלה