ההצבעות לאולסטאר

הכפפה

New member
ההצבעות לאולסטאר

http://www.nba.com/2008/news/12/25/1225allstarreturns/index.html - אצל הכוכבים אין יותר מדי חדש, הווארד, קובי ולברון מובילים את הרשימה. - בפינה הסינית: אפשר לשים לב למקומות המרשימים של כלל שחקני הרוקטס ולא רק של מינג - מקגריידי, ארטסט, באטייה, סקולה ואלסטון מופיעים במקומות גבוהים מאוד. - מישהו יודע מה יש במים של תושבי וושינגטון? או שאולי גם לעיר הזו מגויסת מדינה רבת-אוכלוסין? כי לארינאס יש יותר קולות מלקלדרון, דרק רוז, ג'ו ג'ונסון ואחרים; ולברנדן היווד הצביעו 30,000 איש, ואפילו אם הוא היה משחק השנה לא בטוח שזה מספר מוצדק. הזוי מאוד...

or121210

New member
שאלה

כמה פורוורדים/גארדים/סנטרים יש בכל קבוצה? יש הבדלים בבחירה בין SG ל-PG, או בין SF ל-PF?

or121210

New member
כמה גארדים, פורורדים וסנטרים יש בכל קבוצה?

תודה על התשובה הקודמת

לכל קבוצה יש חמישייה

שמורכבת מ2 גארדים, 2 פורוורדים וסנטר שהם נבחרים בידי המצביעים... בנוסף המאמנים בוחרים ספסל לכל קבוצה לפי ראות עיניהם...

King LBJ

New member
טימאק עקף את פול SS:

הסינים האלה זה משהו איום ונורא! והוא אפילו לא סיני!!! רק משחק עם יאו האידיוט באותה קבוצה! אני מקווה שפול יעקוף אותו חזרה, כי הרבה יותר מגיע לו והוא משחק הרבה יותר יפה (שנה שעברה הפציץ בכמה היילייטס באולסטאר). גם יי מוביל על שחקנים כמו בוש (!!!) ופירס, כאילו שמישהו בכלל רוצה לראות אותו! רק שלא יעקוף גם את גארנט ויכנס לחמישיה, כל עוד הוא ישאר בחוץ זה בסדר כי המאמנים לא יבחרו אותו לספסל. לדעתי צריך לאסור על הסינים להצביע, או לפחות להגביל להם את הקולות. אני יודע שזה לא הוגן אבל חייבים למצוא דרך להגביל אותם! הם הורסים את האולסטאר!

:/ זה ממש דפוק חייבים לעשות משהו עם השיטה

לדעתי צריך בכלל לוותר את כל כהקטע של הבחירות או להציב קריטריונים לבחירה כמו מעל 10 נקודות למשחק או לא יודע מה...

Orenseg

New member
אין טעם להציב קריטריונים של סטטיסטיקות.

בן וואלאס מעולם לא רשם ממוצע עונתי של נקודות בדאבל פיגרס ונבחר 4 פעמים ברצף לאולסטאר; דיקמבה מוטומבו נבחר 8 פעמים לאולסטאר ואני בטוח שלא קלע בכל 8 העונות בדאבל פיגרס. אם יי פותח לפני גארנט/פירס זו תהיה פשוט בדיחה.

SHITBREAK3

New member
אז עזוב סטטיסטיקות...שתהיה רשימת מועמדים

שתכלול נגיד 15 שחקנים בכל קטגוריה ורק מהשחקנים האלה יהיה אפשרי לבחור... יוכל למנוע כניסות של שחקנים הזויים לחמישיות.

זאת הייתה סתם דוגמא

אפשר לעשות או מעל 10 נקודות או מעל 3 בלוקים או מעל 10 רבאונדים או בPER של מעל ככה וככה או לא ידוע מה בטוח אפשר למצוא משהו שיאפשר לכל הראויים להיכנס ולא לכל מיני יייים

Orenseg

New member
אלסטון (משחק ברוקטס של יאו) עבר את ברנדון רוי

אם זה לא היה מצחיק, זה היה עצוב.

Or Amit

New member
יש לי הרגשה שVFTW נכנסו לעניין

(למי שמכיר VFTW - vote for the worst הוא אתר שמנסה לגרום לזה שהכי גרוע באמריקן איידול ייבחר) ברוס בואן עם כמעט 300 אלף קולות? העולם השתגע או מה? לפני אלדריג'? הווארד? גראנט היל? סאלמונס? מה נהיה?! אני מבין את ההתרעמות על אלסטון, אבל מי לעזאזל מצביע לג'ייסון טרי? איך לעזאזל דלמברט עבר את JO, בוגוט והורפורד? מה רידנאור עושה לפני ג'ו ג'ו? ובאיזה עולם אוקור מקדים את אל ג'ף?

rapgamer4ever

New member
האמריקאים האלה לפעמים מטומטמים שזה לא להאמין

מדהים מה שעמום יכול לגרום. אני מדבר על האתר שמצביע להכי גרוע.

Or Amit

New member
התגובה:

לפחות בארה"ב זה על תכניות ריאלטי וזה ע"מ לפגוע בתכנית. מצד שני בארץ יש לך 200 איש שמטריחים את עצמם לקלפי כדי לכתוב על פתק "ביל קלינטון" ולחשוב שזה מצחיק (היה במערכת הבחירות של 96 או 99, כבר לא זוכר) מעניין כמה קולות אובמה יקבל בפברואר. או בובליל.

King LBJ

New member
העולם השתגע

יש שם עוד כמה דברים שנראים מאוד הזויים. אבל הדברים האלה זה לא נורא כי כל עוד הם ישארו מחוץ חמישייה (והם ישארו, הם רחוקים בהרבה) אז זה כבר לא ישנה ולספסל יבחרו מי שבאמת מגיע להם ומי שהקהל רוצה לראות (אני מקווה). מה שכן מעצבן זה דברים כמו טימאק שעקף את פול שלא בצדק, רק כי הוא משחק ברוקטס עם יאו. לא שאני אומר שטימאק לא שחקן שכיף לראות, אבל כשהוא בא על חשבון פםול שגם כי לראות והרבה יותר מגיע לו זה מעצבן. כנ"ל יאו שנכנס רק כי הוא סיני, אני לא מאמין שיש מישהו חוץ מסינים ואוהדי רוקטס שרוצה לראות אותו באולסטאר ולא את שאק. ויש עוד כמה קטעים כאלה שרובם קשורים לסינים.

למעלה