ההצבעה

מרי לי

New member
ההצבעה

כן, אני יודעת שלא רצינו להצביע אבל פשוט ראיתי פה כמה דברים ממש מעניינים ונראה לי שראוי לציין לשבח כמה בחירות שכ"כ מתאימות אני רוצה לערוך הצבעה קטנה לא רשמית לפי דעתי הכי בלטה הבחירה של SWEET MISERY שרצתה לשיר את WALל AWAY של כריסטינה והוא כ"כ מתאים לה גם לפי השם שלה וגם כי זה פשוט שיר ענק... מה אתם חושבים? מסכימים או לא? אם לא, מי הכי הרגשתם שהיתה לו בחירה מושלמת למי שהוא כמו שהוא מוכר בפורום (אני חושבת שרובינו כבר מכירים מספיק חברי מפתח של הפורום שאפשר יהיה להתאים את הבחירה לאישיות שלו) אגב מקום שני לדעתי FAIRYWITCH בלי קשר לזה שהיא המנהלת... פשוט אני רואה את הלהקה אוונסנס כלהקה שמשדרת איזשהו מן משהו מכושף כזה וסוחף וכך גם השם FAIRYWITCH THAT'S IT מקווה שלא הייתי יותר מדיי סיימון אבל גם לא יותר מדיי שטחית כמו פולה וקצת יותר איך אומרים.....יודעת להתבטא מרנדי.... יו יו יו דוגס מה קורה??? זה היה AAAIGHT FOR ME בחירות מגניבות לכולכם אגב לא השתעממתי והתמלאתי נוסטלגיה כשקראתי אותן וזכרו שזו לא הצבעה רשמית וכמו ב WHOOSE LINE POINTS DON'T MATTER

Fairywitch

New member
השאלה היא אם הייתי מצליחה לשיר את

זה, או עושה בושות כמו שליסה עשתה עם השיר של קלי... טוב, זה סיכון שצריך לקחת
ואז סיימון עוד היה אומר לי: It was very safe

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo45.gif

הלוואי והיה לי את הקול כדי לשיר את Walk Away.
אני עוד עובדת על זה.

מרי לי

New member
כן, אבל בגלל שפה

אנחנו מכירים רק את הסגנון והשם משתמש יש לכם את הזכות רק לבחור שיר שמאפיין אתכם בלי לשיר...וזה כל הקטע

מרי לי

New member
IT WASN'T SAFE

סייף זה אם אחרי שאמרתי שמתאים לך לשיר את השיר הזה היית לוקחת שיר נוסף שלהם ומבצעת אותו לא היתה לך דרך לדעת אם זה סייף או לא וחוץ מזה בחירה היא גם כן סיכון לפעמים

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אני לא יודעת אם באמת אפשר

לקבוע רק על סמך זה, כיוון שזה באמת תלוי ביצוע, ואתם עדיין לא מכירים אותי עד כדי כך כדי לקבוע אם זה מתאים לי אופיית או לא, או איך אני אציג אותו וזה. למשל, חנה לפי הפורום נראית לי בחורה כל כך עדינה וטובה, שמוזר לי לשמוע את הבחירה שלה באוונסנס, אבל אולי לראות אותה נותנת בראש עם זה היה משנה את דעתי.
קשה לבחור רק על סמך זה. (אה, וקוראים לי הדר.^^)

מרי לי

New member
הכל מבוסס על מה שאתם משדרים לנו

בהודעות בשרשורים ובנצל"שים אחרת לא הייתי שמה לב ופה פשוט קפצו אליי הבחירות האלה כי זה מה שאתן משדרות לי

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif מגניב. XD

אבל עדיין אני לא חושבת שזו עילה לשפוט, בגלל זה לא נראה לי שמתאים לעשות לפי זה תחרות. =\ אחרי הכל, מה שאנחנו משדרות זה לא כל מה שאנחנו.

מרי לי

New member
תפסיקי להתווכח ניצחת../images/Emo70.gif

את חייבת להתווכח על הכל לא משנה מה יקרה
זה לא הצבעה רשמית זה מה שאני הכי אהבתי ורציתי לציין

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אני לא מתווכחת,

אני מביעה את דעתי מנגד. בשביל זה נועדו פורומים, כדי לקיים דיונים. ואני "מתווכחת" רק כשאומרים משהו שיש לי דעה להביע כלפיו. זו זכותי במסגרת חופש הביטוי, לא?

מרי לי

New member
חחחחחחח

----------------- ----------- ------------------ ------------ פשוט את כן דנה על הההככככללללל אז אני לא אגיד כבר כלום

למעלה