האנשים הולכים אחרי מנהיג יצירתי. אני מניח שאני לא צריך לשכנע אותך בזה.
U Umang New member 12/8/05 #28 האנשים הולכים אחרי מנהיג יצירתי. אני מניח שאני לא צריך לשכנע אותך בזה.
U Umang New member 12/8/05 #29 האנשים הולכים אחרי מנהיג יצירתי. אני מניח שאני לא צריך לשכנע אותך בזה.
U Umang New member 12/8/05 #32 ../images/Emo45.gifמתכון מושלם להצלחה, ואם אנחנו רוצים ליצור פוליטיקאי כדאי גם להוסיף קורט שחיטות וצביעות, בשביל הטעם הטוב. ואני מקווה שאני לא מעליב פה אף אחד
../images/Emo45.gifמתכון מושלם להצלחה, ואם אנחנו רוצים ליצור פוליטיקאי כדאי גם להוסיף קורט שחיטות וצביעות, בשביל הטעם הטוב. ואני מקווה שאני לא מעליב פה אף אחד
D dark side of the niv New member 12/8/05 #34 גם אני מצביע לשירה ../images/Emo3.gif הגעיון שלה ניראה לי הכי טוב.... קצת פחות מרשים מהאחרים, אבל לפי מה שאני חושב.... כל השאר נדושים...
גם אני מצביע לשירה ../images/Emo3.gif הגעיון שלה ניראה לי הכי טוב.... קצת פחות מרשים מהאחרים, אבל לפי מה שאני חושב.... כל השאר נדושים...
D dark side of the niv New member 13/8/05 #40 אבל כל השאר נדושים כאלה....../images/Emo4.gif כמו איזה פרסומות בערוץ 2...
ל לימונדה New member 13/8/05 #39 tefer!!! ../images/Emo99.gif כמו הפרסומות של סלקום אבל מקסים.. אין ספק שהבחירה קשה