ההצבעה הסתיימה

תוצאותה הצבעה:

לצערו כמות המצביעים לא היתה גדולה במיוחד, וחבל שכך. מצב זה גרר את זה ששני המנצחיםה גדולים בתיקו, עולים בשלושה קולות על המקום שאחריהם, שעולה בקול אחד בלבד על עוד איזה 8 הודעות אחרות... ובכל זאת: המנצחים!! במקום השלישי: מורה אלכוהוליסטית. ממליץ liorz1984. במקום השני והראשון, בתיקו: מספר 53, כללי הברזל של מיצו! ממליץ nayula. ומספר 55: "מה עושים כשבן הזוג נוחר" ממליצה: ליאן. אנחנו ניצור קשר עם הממליצים הזוכים על מנת שיקבלו את הפרסים. המאמר המרכז ישאר מפורסם, ותמיד תוכלו לבוא ולצחוק כשתרצו ו/או תזדקקו (מה שאנו מקווים שלא יקרה..) הצעות לאירועים דומים (לאו דווקא תחרות אלא סתם ריכוז, לדוגמא ההודעות הכי מרגשות בתפוז. ההודעות הכי מוזרות וכו´), יתקבלו בשמחה בתיבת המסרים. שמחים שהייתם איתנו
ומקווים שתישארו בסביבה לראות ולהראות המלצות אחרות. צוות מומלצים בתפוז

אושר מ

New member
שתי ההודעות במקומותה ראשונים קיבלו

6 קולות כל אחת. חבל שלא היו עוד מצביעים
..

nayula

New member
מה? אני בשוק... ../images/Emo12.gif

הייתם צריכים לפרסם בפורומים, ולא להסתפק בשורה אחת בשער "תפוז". נו, כל יום לומדים משהו חדש...

אושר מ

New member
זה לא כל כך קל לפרסם בפורומים

רוב האנשים לא אוהבים שמפרסמים אצם בפורום. וגם כשמפרסמיםה רוב לא טורח לקרוא. דווקא דרך שער תפוז מגיעים הלרבה יותר אנשים.

nayula

New member
"להרבה יותר אנשים" ?

את צוחקת, נכון? את ההודעה הזאת גיליתי במקרה. אני כמעט אף פעם לא מגיע לשער של תפוז. לעוצת זאת, אני תמיד קורא את ההודעות של "הנהלת הפורומים". טוב, מקווה שלהבא תהיה יותר הענות. בהצלחה

sjarjar

New member
על יד פורום מתכונים כולם מתגמדים

והרי לינקים למספר הודעות "סיכום שבועי", אשר כשמם הם, מסכמים את השבוע בפורום.

למעלה