ההפתעה...

Rinattt

New member
ההפתעה... ../images/Emo13.gif

אז... לאבא שלי היה אתמול יום הולדת (בן 55 הגבר גבר הזה
) אחרי העבודה טסתי למישהי שמכינה עוגות משגעות, קניתי 2 אהובות ויצאתי לקנות פרחים, בלונים, חטיפים וכו'... הגעתי הבייתה עייפה, החלטתי... הולכת לנוח, הבית גם ככה נקי, שטפתי אתמול, כביסות תליתי, בישולים אין צורך אוכלים אצל אמא... ביקשתי מהבנות יפה שיניחו לי לישון ואח"כ אקום ונכין את הבית למסיבה. קמתי... משינה מתוקה, לא שמעתי צעקה או בכי, לא מריבה ולא מכה. אני רואה אותן, 3 בנות מ ד ה י מ ו ת (תנו לי להשתווץ קצת חחח ככה הקטנה שלי אומרת במקום המילה להשוויץ). יושבות בסלון, הבית לא הפוך, בלונים תלויים, הפרחים בשולחן בסלון, צלחות מוכנות, החטיפים ליד, העוגות במקרר... הכל מסודר רק להגיש בערב... אהההההה כן... הן כבר התקלחו לבד... קראו לשכנה (בת 13) שתעזור להן, בחרו בגדים בלי להפוך לי את הארון (חחח עברתי על כל הבית לחפש טיפת בלגן... הופתעתי). על המקרר ברכה... סבא היקר מזל טוב ליום הולדתך, הכי הכי חשוב בריאות, אושר ושמחה, ואל תשכח אתה סבא יחיד ומיוחד, נאהב אותך תמיד ולעד, כל המשפחה. ועוד כל מיני קישוטים על פלקטים שתלויים לי בסלון ובמטבח... וזו אמורה להיות מסיבת הפתעה! אז הקטנה שלי (כמעט בת 4) אמרה לו שיש מסיבה ושלא יגלה! אז הוא "הופתע" כדי לא לבאס את הגדולות שכל כך טרחו גם כן... היה מהנה... ישבנו כל הדודים והדודות והחברים שלו אצלי... אמא שלי אפילו שתתה אבסולוט עם רד בול והתחילה להעלות זכרונות מפעם כשהיו ילדים ואיך הכירו... (סופי הפסדת חחחח) שבת משפחתית וחמה... לחשוב שפעם ויתרתי עליה, כשהייתי נשואה חל עלי איסור להתקרב אליה, רחוקה ממנה, מושפעת משטיפות מוח לשנוא אותם... אז היום, מודה, מודה, ושוב מודה... על שחזרתי לחיק המשפחה... גרושה, לא חלמתי להיות, תמיד רציתי משפחה, חמה ואוהבת, חלום ילדות, ותמיד גידלתי את הבנות לבד, צחקו אפילו ללדת הלכתי לבד, עברתי ניתוח לבד, עשיתי הכל הכל לבד! היום אני לא לבד... היום יש לי את המשפחה הכי אוהבת ותומכת שיש... בעל זה ממש לא הכל... זה לא מה שעושה משפחה שלמה... מה שעושה משפחה שלמה זה רק האהבה והאור, האמת והכנות, העזרה והרצון תמיד להיות אחד בשביל השני... נזכרתי שראיתי בדרך למסיבה במודיעין משפחות מטיילות, ואני בדרך לרקוד ולהנות, לא צבט לי בלב, לא כאב לי אפילו, נכון שזה מה שחלמתי תמיד, אבל היום אני במקום ובעמדה של האני שלי ומה שטוב בשבילי! מחליטה על החיים שלי, סוף סוף בשליטה... שנה שעברה למשל, זה צבט לי בלב, כל כך רציתי להיות "נורמלית" היום אני מבינה שאני הכי נורמלית שיש, כי להיות נורמלי זה לאהוב את עצמך, להאמין במה שאני עושה, לחיות כפי שאני רוצה, להחליט בעצמי כל מה שקשור בי. וכמובן, כשאני אומרת - עצמי, בי, אני - הווה אומר גם הבנות שלי. כי הן בעצם זו אני ואני זה בעצם הן. צוחקת, כשאומרים לי שאני צעירה והחיים לפניי ומתי אתחתן... אני צעירה! יש לי זמן עד לחתונה
(נניח ואתחתן שוב, כן? חחחח רק נניח) אההההההההה וגם קיבלתי מייל מאחי שבהודו, עושה חיים, אחי צייר מדהים, לומד לצייר שם עכשיו על בדים, מכין לי הפתעה רשם,
אחלה ערב שבת...

איזה אושר ../images/Emo99.gif

לשבת בחיק המשפחה, לזכות ולחגוג יום הולדת לאחד ההורים, ככה בחברותא עם הדודים והדודות. "רואה" איך לינור אברג'ל מתקתקת ת'ענינים בזמן שאת ישנה (כפרות על הילדה הזאת
"רואה" את הבלונים והשולחן המסודר לפעמים הגורל מזמן לנו מן אושר כזה, שהפנים מחייכות מעצמן. ומה שבאמת הייתי רוצה לראות, זה את אמא שלך אחרי כוסית וודקה עם רדבול חחחחחחחחחחחחח רינת יקירתי, תתחילי לספור מעכשיו עד עוד 9 חודשים לאמא שלך, נראה לי שאבא שלך שר עכשיו "יש חגיגה, אומרים בעיר מסיבה".............
יום הולדת שמח לאבא שלך
(לא היה פח, אז שמתי גיטרה חחחחח)

Rinattt

New member
../images/Emo6.gif

אולי סוף סוף תהיה לי אחות??? לכי תדעי... חחח ההורים שלי צעירים ויפים, בטוח הם עדיין נהנים. בצד שני חושבת, אולי טוב שלא היית... היית נחנקת מצחוק... מדברים מעלים זכרונות צוחקים וסבתא שלי שתזכה לחיים ארוכים שלא הכי שומעת טוב עונה על דברים בכלל ללא קשר חחחחחחחחחחחחחחח נחנקנו מצחוק... היה כיףףףףףף מאוד...

יעלילה1

New member
גם את הסיפור שלך אוהבת.

וואי, אני נהנית היום לפרגן, ללמוד ולספוג מאחרים גם לעצמי שנאבקת עדיין. שתהיה לכולכן שבת שלום ושבוע נהדר...

Rinattt

New member
../images/Emo13.gif

לפרגן זה דבר כ"כ חיובי... במיוחד אם זה בא מהלב... כי בעזרת פירגון את עושה לאנשים טוב ב
וזה חוזר אלייך כבומרנג כשאת תצטרכי...

יעלילה1

New member
תודה. וחוץ מזה, גם אם לא

יחזור אלי, יש בעולם מספיק אנשים טובים בשביל שיעשו את זה הם

Netta79

New member
../images/Emo24.gif תענוג לקרוא!!!!!!

ממש חיממת לי ת'
כבר כתבתי לך כמה פעמים שאני חושבת שהבנות שלך מדהימות - פשוט אין מילים!!! ואת צודקת , גם אני התקרבתי למשפחה שלי יותר אחרי הגירושין ... למה הם עושים את זה ? טוב למצוא גם פלוסים
מזל טוב לאבא
~נטע

vered 37

New member
אם יש משהו

שגרם לי לחייך היום ..זה לקרוא אותך. חיוך של אושר ... כתבת מקסים ! התחברתי לכל מילה...רינתי...
.. כל מה שתיארת כך גם אני מרגישה כלפיי המשפחה המדהימה האוהבת והתומכת שלי. אין כמו אמא ואבא רינתי אחים ואחיות והמשפחה הקרובה. ואף איש בעולם לא יעמוד ויהרוס קשר שהוא חזק. ולך אני מאחלת שהקשר הזה עם המשפחה רק ילך ויתחזק והאהבה תשכון בביתך לעד. את אשה עם המון כח עצמה ואהבה אינסופית...... כל הכבוד לך מתוקה !!!

פשוט מדהימה ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

את יקירתי..צעירה ברוח ובנפש.. ומאידך, כל כך בוגרת ובעלת תובנות וניסיון חיים של מבוגרת.. אשה יפה וחכמה, אמא מדהימה, בת נפלאה.. את (והמשפחה שלך) כל כך שלמה , שגם "חסרונו" של ה"בעל" לא יכול לשלמות שלך... עוד רבות ידובר, יסופר ויושר ...סתם, סתםםםםםםםםם
מזל טוב יקירתי..רק שמחות

shovalit35

New member
מזל טוב לאביך../images/Emo20.gif

אהתי מה שכתבת אין כמו המשפחה והבנות שלך מקסימות

יערית

New member
../images/Emo140.gif

הרבה מזל טוב לאביך הצעיר
{הוא בהחלט כזה},תחבקי את המשפחה שלך, משפחה לא מחליפים כמו גרביים!!!. שבת מקסימה שתהיה לכם.

36alma

New member
ואו - כמה כיף...

איזו תחושה נפלאה העברת בסיפור שלך...תחושה של השלמה. לחבק את החיים..

L o v e M e1

New member
../images/Emo49.gif לאבא שלך רינת ושתמיד

יהיו שמחות ואהבה במשפחתך החמה.

למעלה