ההפתעה שלי!!!

ד י ק ו ש

New member
ההפתעה שלי!!!

הבטחתי ואני אקיים.. אז ככה.... בעוד כחודשיים-שלושה יתקיים ספיישל בפספוסים , ספיישל על המיחה שעשו למאיה !! מתחו את מאיה במשך 50 דקות וחירפנו אותה חח!! בקיצור יהיה ספיישלל .. ונחשו מה!?!? כ=ל חברי הפורום , כולם , ללא שום יוצא דופן , מוזמנים לספיישל , לאולפנים של הרצליה!! יצרו איתי קשר ואני מביאה את כולכם .. אני לא חושבת שאני בעצמי אהיה נוכחת אבל אני מארגנת את כל מי שרוצה להגיע!! יכניסו אותכם שם בחינם !!! כל מי שרוצה יכול לבוא!! פרטים בהמשך... ;)

לdiklla love maya3

יש לך איסי קיו אם כן כנסי לשלי 262479452 ונדבר טיפה על מאיה כפרע עליה !!!

וואווווו דיקווש שיחקת אוותה~! ישששש

קודם כל חברה חזרתי סופית~! היו לי בעיות באינטרנט וגם הלחץ הכבד בלימודים וגם יש לי 2 פרימיירות - אחת של הלהקה ואחת של דרמה:] וואי אני כ"כ שמחה להיות כאןן סוף כל סווף~! ודיקווש אין עליך בעוללם~! אני בשוק פשוט חחח יעני הזדמנות לראוות את מאיוש~!~! מרגש~! אווהבת אתכם, &הודיוש&

בע"ה מאמי חח../images/Emo13.gif

אבל אין סיבה שללא חח
אווהבת, &הודיוש&

תודה דיקו'ש !! אפשר לארגן איזה מפגש

מעניין של הפורום [אהמ אהמ סיוני] מי בא? מי שבא שישרשר
מי שלא
ומי שאולי
חח שרשרו

מורלוש

New member
יואווווווו אממאאאאא ;))))))

באיזה יום זה? איזה שעה? ודיקושש מושלמתת שיליי ברוררר שאני באהה...תודההה נסיכהה שיליי!!

../images/Emo220.gif../images/Emo210.gif איזה כיף.. תודה דיקו'ש.

99% שאני באה, אם ההורים לא יבטלו בדקה ה-90 חח.. ותודה רבה רבה רבה דיקלה.

מלודוש

New member
אעאעאעאעאעאעאעעאעאעאעעאעאעאעאעאע

אני בשוווווווווווווקקקקקקק אני לא מאמינהה איזהה כיףףף =]]] אני באהה 200% חח איזה אושררר... בננות מכפר יונהה... נארגןן משו ביחדד....סבביי?! אוהבתכםםם...!! דיקוש אהובתיי תודעע רבהה חיימשלי

לקידוש !!!!!!!

היי אני סהר את בטח מכירה אותו ואני גם יכולה להיות מוזמן את יכולה להגיד באיזה יום זה היה

SHIRANF

New member
אממ חמוד .. קידוש זה ביום שישי בערב

היא דיקוש לא קידוש

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואיייייי שירן הרגת אותייייייייי

למעלה