"ההפצצה מתחילה"

"ההפצצה מתחילה"

אז אחרי שישבתי וסיננתי את כל התמונות (768) ליתר דיוק !
החלטתי שאין לי יותר מידי לאן ללכת הלילה ויש חופש גדול, אז אני אשב ויעבוד על התמונות כדי להעלות לפורום פה. אז זהו, סיימתי יש ברשותי 68 תמונות. מקווה שזה לא יותר מידי, והתמונות לא חוזרות על עצמם. אז מה אפשר להגיד על המסדר? מחדש כל פעם מחדש, ביחוד, השיר "כנפיים" שמעביר בי צמרמורת כל פעם שאני שומע אותו (זה כבר סיום קורס 6 שאני נמצא), ואני כל פעם אומר לעצמי מתי אני אהיה שם
כנראה אף פעם
. המופע חוזר על עצמו בכל שנה, חוץ מכמה חידושים (הספיט החשור, הנחשון והF16 "סופה"). ולמרות זאת, פשוט מדהים לראות את זה כל פעם מחדש. לראות איך כולם מכסים את האוזניים כשה"רעם" עושה מעבר נמוך ומרעיד לכולם את ה****
אז, תהנו

טוב כנראה יש תקלה בתפוז ../images/Emo153.gif

אני מעלה תמונות וזה מוחק לי אותם ומעביר לי אותם שרשורים אני אנסה מחר. איתכם הסליחה

e dor

New member
ראיתי את הבעיה ...

אבל הספקתי לראות חלק מהתמונות - יפה מאוד !! באיזו מצלמה אתה מצלם ? תודה, לילה טוב.

אני מצלם במצלמת

CANON D10 עם עדשת SIGMA 70/200 צילמתי גם באירוע עם מגן שמש שעזר לי "להתגבר" על השמש הייתי בשער 5 שזה מול השמש לא נורא, התמונות יצאו שחורות, בשביל מה יש תוכנות לתמונות על המחשב?

tcu6

New member
גם אני ישבתי בשער 5, בשורה השניה

היתי צריך להיות בשער 3 אבל המטוסים בתצוגה גנבו את זמני והשער התמלא באדם.

e dor

New member
אז שני דברים ...

א. טרנר יושב מקדימה עם הסרבל הכתום הידוע שלו, מאחורה יושב הטייס. ב. הצעיף קשור למטוס - תסתכל בגודל המקורי של התמונות ותוכל להבחין בזה. לילה טוב.

Matan103

New member
טרנר יושב מאחורה דור

הם לא יטעו בשני הטקסים. אני הייתי בראשון, וגל היה בשני.

עוד אחת של הסטירמן

גם כן מטוס מדהים לא משתווה ל"אושקוש" עם הסטירמן עם הטורבינה בין הכנסע אבל עדיין "זה משלנו!"

"יש להם כנפיים"

אחרי 3 שנים, הם זוכים לרגע המיוחל מסורת זריקת הכובעים שהצוקיות עוברות מעל

כאן זה מתחיל..

הררררררררעם אחח איזה רעשש שכל הילדים הקטנים בוכים, שכל הזקנים מכסים את העיניים והאוזניים רק אני , מחייך

למעלה