ההפך

JamesNox

New member
ההפך

״אני רוצה לעשות משהו שונה בוולנטיינ׳ז דיי השנה״ הוא אמר
עצרתי את ״קאסל״. נית׳ן פיליון קפא על המסך בפה פתוח. עלו לי כמה רעיונות מעניינים, אבל אני די בטוח שהוא סטרייט.
הבטתי בו וחייכתי ״מה, לאכול שוקולד מול הטלויזיה כי נזכרנו ברגע האחרון ולא מצאנו בייביסיטר כבר לא מספיק רומנטי בשבילך?״
״אל תהיה חוצפן. קבעתי כבר לנסיכה בייביסיטר. והזמנתי לנו סוויטה במלון. זו לא הנקודה שלי.״
״אז מה הנקודה שלך?״
״אם תשתוק לרגע אני אגיד לך!״ הוא הרים קצת את הקול. המממ. זה יכול להוביל לכיוונים מענינים.
״אני רוצה שנעשה סשן אמיתי. כמו שעשינו לדייב ליום ההולדת שלו. עם קשירה אמיתית שאי אפשר להשתחרר ממנה לבד. ומילת ביטחון. והצלפות. וסקס בכפיה. כל הדברים שאתה חושב שאני לא יודע שאתה מפנטז עליהם.״
עצמתי עינים ונשמתי עמוק. עשיתי כאלו סשנים כמובן. בתור נשלט, עם האקס שלי. אבל כבר שנים שלא. אנחנו משחקים משחקי כח, כמובן. אבל השליטה שלו עלי כל כך עמוקה, התהומות שאנחנו עומדים על סיפם כל כך מסחררים, שאנחנו אף פעם לא נזקקנו למשחקי אביזרים. לא אחד עם השני, בכל מקרה. כדומים מול אדם שלישי כן. אבל לא ככה.
הוא ראה שאני מנסה להשתלט על הפאניקה וליטף אותי ברכות.
״זה פשוט משהו שאני מאד רוצה לעשות אתך, במיוחד אם אתה רוצה שנמשיך בעניין השליטה הזה. ואני יודע כמה שזה חשוב לך. ואני יודע כמה שהרעיון מטריד אותך. ואני מבטיח שזה יהיה חד פעמי. אם לא תיזום את זה בעצמך אחר כך, זאת אומרת. אבל אני באמת מרגיש שאני צריך לחוות את זה. ולו רק כדי שאני אדע עם איזה זכרונות אתה מתמודד.״

נשמתי עמוק שוב וניסיתי להרגע. להזכיר לעצמי שאני נותן את עצמי בידיו. שאני בוטח בו בצורה כל כך עמוקה, שאין סיבה שלו לתת גם את זה.
״אני מסכים״ לחשתי
״דבר ברור. אני לא רוצה שיהיו אחר כך ספקות לגבי ההסכמה שלך״
״אני מסכים״ חזרתי ״אני מסכים. אתה יכול לקשור אותי, להצליף בי, לעשות בי כרצונך. אתה יכול לשחק בי במה שתרצה. אם מילת ביטחון תשמח אותך, תן לי אחת. אבל אני בוטח בך.״

״מה?״ הוא כמעט צעק, ותפס אותי וטלטל אותי ״על מה אתה מדבר, חתיכת אדיוט? איזה מין חרא אתה חושב שאני? אבדת סופית את שפיותך?״
הבטתי בו, נבוך ומבולבל
״אתה באמת חושב שמה שאני רוצה זה לשחזר את הרגעים הכי איומים בחיים שלך בשביל הקינק? אתה נותן לי כל כך מעט קרדיט? לא הבטחתי מליון פעמים שאני אף פעם לא אפגע בך?״
שתקתי. באמת שלא הבנתי מה קורה.
הוא חיבק אותי, הצמיד אותי אליו בכח. לא מרפה.
״אתה לא הבנת נכון״ אמר אחרי שנרגע. אחרי שנרגענו. ״אני רוצה לעשות אתך סשן, נכון. אבל להפך. אני רוצה להיות חסר אונים בידיך. לשחרר לחלוטין את עצמי לשליטתך. אני רוצה שתבדוק איתי מה גבולות הכאב שלי. אני רוצה להרגיש איך זה להיות אתה.״

כעסן הבחור

אני מבינה שיש המשך כי ולנטיינס כבר עבר.......................

JamesNox

New member
אני לא יודע אם כעסן

אבל לא תמיד יש לו סבלנות כשנראה שהמח שלי לא רץ בקצב של המח שלו. מה שקורה לא מעט, כי הוא כזכור בעל מנת משכל בערך כפולה מהממוצע במשק, שלושה תארים אקדמים מתקדמים ודובר שש שפות ברהיטות, בעוד שאני הטבעתי את מעט תאי המח המתפקדים שהיו לי באלכוהול וסמים עוד במילניום הקודם.
עם זאת, הוא משתדל שלא להתעצבן עלי, בעיקר מרשעות כי הוא יודע שזה מחרמן אותי בטירוף.

A לוןA

New member
גרר.

איזה טוויסט מפתיע.
ו...? ולנטיינס היה כבר לפני חודש. אל תגרום לי לכסוס ציפורניים...!

JamesNox

New member
ציפורנים זה בריא.

המון ויטמינים ומינרלים.
ואני אגיע לזה.

אויש אני כל כך אוהבת את הכתיבה שלך

בבקשה תכתוב לנו כמה שיותר. אתה נהדר. ואתם ביחד- בכלל נהדרים

JamesNox

New member
מצטער, נו

יש לי עוד דברים לעשות, כן? חובותי כאב ועקר בית, בתור התחלה.

JamesNox

New member
מצטער, הגבירה

אני משתדל, אבל אדוני הוא הבעלים הראשון של זמני.

שאפו, על הזוגיות מעוררת הקנאה

(האמת אני לא בקטע..ורק קוראת פה לרוב,
נקלעתי לכאן בניסיון להבין מישהו אחר שכן בעיניין,
והאמת, שלא הכל פה אבל הצלחתם לשבור לי כמה טאבואים. )

הרבה,

אני משערת שחלקן השתנו שגיליתי משמיעה ביד ראשונה, על ידיד שהיה השולס ,
ועוד.עוד לפני שנכנסתי לפה..אבל
גיליתי פה אנשים עם מודעות גבוהה, ולא בהכרח שזה מייצג,
אבל בראש היה לין סדיסט ומזוכיסט סטייל הרוזן דה סאד
כשנתקלתי בזה במפגש עם מישהו שהייתי דלוקה עליו...מנהל של חנות תקליטים די גדולה, שחשף את אהבתו נערתי זאת מעלי ללא היסוס,
דלולה או לא זה היה מאוד לא הקטע שלי, וגם כעת, הנסיבות כפי שאמרתי גרמו לי להתגלגל לכאן
(אולי זה קשור למנהלים פה שנוטנים טון ורקע של אורות רכים ולא של רוק כבד...או למי שכותב פה, יש כמה כותבים מאוד רגישים.), ,
חלקכם בטח קראו דברים שלי בפנטזיות...:)
כן , לגבי השיר..בעיניי הוא גאוני,

A לוןA

New member
מבחינתי

נשלט אטום (ההיפך ממודע) הוא ממש לא מעניין
ושולט אטום יכול להיות ממש מסוכן
כך שמודעות (ואפילו רגישות חרמנא לצלן) הן מילות מפתח.

זה לא אומר שומדבר על חיבתי לסשנים לצלילי green day ומטאליקה : )

וכמו בכל אינטראקציה זוגית, אפשר גם בלי רגש- אבל איך אפשר להשוות את זה לכזו עם?

למעלה