ההפגנה

איילת כ

New member
ההפגנה

אחרי שדנו בהפגנה מכל זוית אפשרית, ובטח כבר נמאס לכם ממנה, יש לי נקודה שלא נגענו בה, ומעניין אותי לדעת מה דעתכם. טוב, אני לומדת באולפנה בארץ,יום אחד בא אלינו מתנחל מטעם יש"ע ומתחיל לספר לנו על ההפגנה, אם אנחנו מוכנים שילחו לנו SMS במקרה של פינוי וכו' עכשיו, האם אתם חושבים שיש מקום לפולטיקה בבתי ספר????? נמקו

tamarhp

New member
אמממ

אצלנו המדריכה תלתה בכל פינה אפשרית בביצפר כרזה על ההפגנה, וכשהיא יצאה מהכיתה שמענו את אחד המורים צועקים עליה במסדרון שאין מקום לפוליטיקה בביצפר. לפי מה שהבנתי ההנהלה אמרה לה לעשות את זה... אני חושבת שאם ביצפר מחנך לערכים מסויימים, הוא יכול לערב גם פוליטיקה, וזה גם הכנה טובה לחיים - כשעושים את זה במינון נכון. בשנה שעברה, כשהיו בחירות, המדריכות עשו כזו פעילות והן עמדו בהפסקה עם מגאפון וחילקו סטיקרים של כל המפלגות ותלו בחוץ שלטים של מלא מפלגות (גם שינוי, אם אני לא טועה..) אני חושבת שיש מקום לדבר על פוליטיקה בביצפר, ואפילו יותר מזה - לפעמים הילדים שומעים על כל מה שקורה מהתקשורת, ממה שמדברים בבית, בשכונה, ואין להם ביקורת חיצונית שתנחה אותם מה נכון ומה לא עפ"י הערכים אליהם הוא חונך.

shadow dancer

New member
לדעתי....

בס"ד חייבים להכניס פוליטיקה לבצפר... כמובן שתלוי באיזו כיתה... אבל חייבים! זה עוזר לתלמיד לגבש דעה וכו'.... אבל אני לא בטוח שהמורה צריך להביע דעה!!! אולי רק בכיתות גבוהות... אצלנו המורה להיסטוריה העביר למה חשוב כ"כ ללכת להפגנה!!! איך נהנתי...

בעיקרון... זה מעולה שיכניסו

פוליטיקה לבתי הספר, אבל זה אסור!! אני אתן דוגמא בהקשר להפגנה... המנהל שלנו אמר לנו כמה זה חשוב ללכת ועודד את זה, אבל בתור מנהל, אסור היה לו לארגן הסעה מסודרת מהאולפנא... כששאלנו אותו למה, הוא אמר שזה בגלל שאסור לערב פוליטיקה בבתי הספר...

למעלה