ההפגנה היום...מנקודת מבטי-חובה!!

• פותח הנושא vmax*
  • פורסם בתאריך

vmax*

New member
ההפגנה היום...מנקודת מבטי-חובה!!

ראשית תנחומים למשפחת האופנוענים...באשר הם כמה מצר וכמה כואב שדוקא היום זה קורה ועוד שלא באשמתם...מה שמורה לנו כמו תמיד את המסקנה בעבור הביטוח שהאופנועים בחלקם הגדול אינם הגורם לתאונה ותמיד יש גורם שלישי שברובו משאיות(כפי שמוכיחה הסטטיסטיקה כמויות מועורבות משאיות והתוצאה החמורה מכך) אך מי אני שאשפוט אינני בוחן ואף לא הנהג המעורב...את מה שקרה בדיוק ועל מה עבר להם בראש לעולם לא נדע...נישארנו אנחנו רק עם התוצאה. לשאר הגורמים העוסקים בהפגנה ראשית תודה על היוזמה ועל האירגון ועל שעות וימים ללא שינה..במהלך הנסיעה לא ראיתי מתפרעים ולא עקיפות מסוכנות,נכון היה מעט דחוס ,אבל מרשלים היו לאורך הדרך כמו כן ליווי משטרתי צמוד.בסך הכל הכללי היתה ההתנהגות למופת אך לדברים הבאים שצריך לקחת בחשבון: א. כשמובילים שיירה גדולה מעיין זו רצוי וחובה לסגור את כל נתיבי הנסיעה לרוכבים ולא לאפשר לכלי רכב אחרים לנסות לעקוף ולהדחס ביננו.ראינו בדרך איך אוטובוסים דוחפים אותנו כמוכן רכבים פרטיים. ב. כשמדובר בהפגנה אז זה צריך להראות כהפגנה...להביא אותנו לחניון ולדחוס אותנו אין לזה צורה ואף לא אפקט.(לא מאמין שהזזנו למישהו) ג. לא נתקלתי כל כך באמצעי התקשורת למיניהם(נכון שלא גבול לבנון)ואנחנו לא פוגעים בבטחון,אבל מינימום ואולי אני טועה. רק דבר אחד שימח אותי היום רבותיי וזו האחדות שהפגינו כולם קטנים כגדולים ובאתם בהמוניכם(לי זה ניראה כמו 2500 איש) והוכחנו לעצמנו דבר אחד כשרוצים אז אפשר אבל ביחד!! אז קדימה לא לומר נואש ולהביט קדימה-כי במותם הם ציוו לנו את החיים יהי זכרם ברוך.

למעלה