ההפגנה במוצאי שבת

ההפגנה במוצאי שבת

שלום וברכה רציתי להעלות עניין שכואב לי (וכחבר התנועה, אפילו יותר): ההפגנה בעד וועדת חקירה התקיימה במוצאי שבת. הסיבה העיקרית בגינה לא הגעתי היתה ההבנה כי מועד כזה מחייב את כריכתה של ההפגנה בחילול שבת של עשרות אנשים. הדבר מפריע לי הן מבחינה דתית והן מבחינה סוציאלית - כפיה על שוטרים, אנשי הגברה וכיוצ"ב לעבוד ביום המנוחה המרכזי. אשמח להתייחסות רשמית של התנועה לעניין שמעון פוגל

ההפגנה במוצאי שבת

שלום לך. ראשית חבל שלא העת. איני סבור שההפגנה מחייבת בחילול שבת.אנו הקפדנ להשלים את ההכנות לפני השבת. ועובדה שלעצרת הגיעו אנשים דתיים בינהם רבנים. בברכה שוקי

אבזץ

New member
חבל שלא באת.

היו לא מעט חובשי כיפה. דווקא מה שהפריע לי היא הנפת השלטים בסמוך לבימה. השלטים חסמו את טווח הראיה - מי שרצה לראות את הנואמים ואת האמנים שהופיעו, נאלץ לעמוד בצמוד לבימה או להסתפק במסך הוידאו. וזה מעבר לרושם המוטעה שנוצר בעקבות כך, הרחבה מול הבימה נתרוקנה מאנשים שברחו לצדדים ולקדמת הבימה (כדי שיוכלו לראות) ולמתבונן מן הצד נראה היה כאילו זו הפגנה סהרורית של מיעוט חסר משמעות. וכמובן שזה מנע מעוברי אורח שחלפו במקום באקראי להצטרף להפגנה. ככה אני הרגשתי, וחבל! לתשומת לבכם בהפגנות ובמחאות הבעל"ט. לצערי, אין בליבי ספק שעוד נכונו לנו כמה שכאלו... במלחמה הזו ובזו שתהא אחריה. בכבוד רב ובמלוא ההערכה

למעלה