ההפגזה השבועית

popo11

New member
תודה !

החמסה מדאס. את החמסה החסרה פשוט הוצאתי עם סכין חיתוך (ואז היא נעשתה החמסה הקטנה עם ה
בכסף
)

אתי@

New member
../images/Emo12.gifיש עוד? WOW איזה הספק

עבודות נהדרות ומקוריות, ממש אהבתי
את מוכרת את העבודות שלך?

עדי 4

New member
הלווווו,סיון איזה הספק

כל זה הולך למכירה בכוכב יאיר? פשוט מקסים. מחכה לראות את ההמשך.

popo11

New member
אכן נוסע איתי למכירה בכוכב יאיר

משהי מתנדבת לתמחר לי את המוצרים ? החמסה האדומה והחמסה עם הדג באמצע בערך בגודל של כף יד. החמסה הכחולה המלאה יותר קטנה. המוביילים כולם בערך באותו אורך, כ-25 ס"מ. אגב, החמסות והמוביילים מדאס, חוץ מהשלושה המרובעים שהם דיקטים.

תמחורים..

לדעתי חשוב לקחת בחשבון את העלויות, זמן הביצוע, מבחר המוצרים שהינך מביאה ליריד וסוג האוכלוסיה שיגיע, מתוך הנחה שאת מעוניינת למכור את המוצרים ולא להישאר איתם מתוך סנטימנטים לעבודה שהושקעה. אם יש לך מוצרים שמבחינת נפח הם גדולים יותר ועלייך לתמחר אותם במחירים גבוהים יותר יחסית >לדוגמא אם יש לך קופסאות צבועות למינהן שרק עלות הקופסא עצמה ללא עבודה הינה גבוהה..> רצוי לתמחר את המוצרים הקטנים יותר במחירים הנעים בין 15 - 25 שח - סכום שלאנשים יהיה "קל" להוציא מהארנק ולהיפרד ממנו.. בהצלחה!

popo11

New member
ברור !

עכשיו מה עם מספרים? כמה היית משלמת עבור המוצרים שהראתי היום ?

lilachh

New member
לדעתי זאת בעיה עבור בנות כמונו

שיוצרות להסתכל על מוצר ולחשוב כמה היינו משלמות עליו כפי שאדם שלא יוצר היה מסתכל ושואל את עצמו.....אל תשכחי שבתור אדם שיוצר כשאת עוברת בין דוכנים ורואה יצירות ואת המחירים את חושבת לעצמך הרבה פעמים שבשביל זה לשלם ככה וככה כסף???או את זה ואת זה ואת זה אני יכולה לעשות לבד - למה לשלם כל כך הרבה...אבל אנשים שלא יוצרים - מסתכלים על זה בצורה אחרת... בכל מקרה תעשי חישוב של כמה חומר השקעת (כמו שגלי אמרה) - העלות שלו החומר וכמה זמן הקדשת וכמה את חושבת שזמן העבודה והחומרים שווים וקחי בחשבון שכמו שגלי אמרה לאנשים יותר קל להיפטר מסכומים לא גבוהים ככה שחשוב שיהיה מבחר מוצרים עם טווח מחירים גם גבוה וגם נמוך. ושוב - זה תלוי בשיקולים שלך - זכור לי ששבלול אמרה שהיא מתמחרת כפי שנראה לה ולא עושה שיקולים של גבוה או נמוך - כי אם זה גבוה מדי למי שרוצה לקנות אז עדיף שישאר אצלה. - ושבלול אני מצטערת אם עיוותי את דברייך - זה מה שזכור לי

lilachh

New member
בקיצור - לגבי מחירים אולי הבנות

מהיריד במזרע יוכלו לעזור לך

דעתי האישית..

אני הייתי מתמחרת כך: על החמסות 25 שח המוביילים מהעץ 20 שח המוביילים מהדאס 15 שח

נופר30

New member
וואו

במחירים כאלה אני הייתי קונה גם לא לשכוח שהמחירים שדורשים מאנשים על עבודות כאלה הוא הרבה הרבה יותר גבוהה ( ולכן לא תמיד אני קונה אותם ) במחירים כאלה לדעתי הדברים יחטפו

lilachh

New member
לדעתי זה טיפונת נמוך מדי לא ../images/Emo35.gif

אבל שוב - אני די לא בקיאה במחירים שמוכרים...

popo11

New member
המון המון המון

חבילה של חצי קילו (~12 ש"ח) מספיקה ליותר מ-10 מוביילים.

lilachh

New member
אז אני הייתי מתמחרת כך:

החמסות - 30 ש"ח מוביילים מעץ - 25 ש"ח מובילים מדאס - 20 ש"ח ולדעתי אלו עדיין מחירים נמוכים

למעלה