ההעלמות

קשכפית

New member
ההעלמות

טייגר כתב כאן הודעה ושכח לשנות את השם משתמש שלי לשלו היתה לטייגר מעידה ושימוש והמצב האמיתי הוא ממש רע. אז אני מקווה שאתם מבינים למה הוא לא נוכח כאן וגם אני החיים שלנו במערבולת כרגע ואין טיפת אנרגיה לשום דבר אחר. סליחה ואני מאמינה הוא יחזור אליכם, או לפחות רוצה להאמין קשכה

קשכפית

New member
תודה קלין די

אך האמת שאנחנו לבד. יש תמיכה וירטואלית ממכם ויש תמיכה מחבר טוב טוב, ויש גם חברה שרוצה לעזור ואני בנתיים לא נותנת לה פתח, כי קשה לי גם כך. אבל אף אחד לא יכול באמת לעזור או לקחת את הסבל. טייגר במעידה שלו בעולם של סמים קשים, משהוא שזר לי. הוא שם בפנים אני בחוץ אבל במובן אחר אני בפנים, מחוסר ברירה, כי הוא איתי ובמעידה זה אדם אחר, אדם בהשפעה, השליטה של הסם באדם זו מחלה נוראית
הרופאה שלו אמר, הוא צריך עכשיו תמיכה והשגחה - וזה קשה וגם כואב, זה מנטרל את החיים שם בחוץ, את החיים "הרגילים" של האנשים "הרגילים" הימים האחרונים נתנו לי הרגשה של סוף. של אין אור בקצה המנהרה. תמיד יש חזרה לזרועות הסם, גם אם זה פעם בשנה, מי שיש לו חולשה לסם ונותן לה מקום אז היא לוקחת אותו לשם. מי שעושה את זה לעצמו מאמלל את עצמו, אבל מי שעושה את זה לעצמו והוא לא לבד, מאמלל את מי שלידו.

ramshay

New member
יש מי שמסדר את הדברים

כל מכור נמצא במלחמה יומיומית עם המחלה שלו שמתעוררת בבוקר שעה לפניו ומתחילה בתרגילי השליטה שלה עוד בעודו ישן. בסוף אנחנו קמים ומחליטים לעשות את שנדרש מאיתנו ובאים מלמטה, בענווה ובכניעה ומקבלים עובדה פשוטה. אין לנו את הכלים לעשות את זה לבד. מחכים לך, טייגר.

קשכפית

New member
במלחמה יש מנצחים ויש מפסידים

כנראה שאם אין ענווה וכניעה ורצון לעזרה אז מפסידים. הלואי ויהיה מי שיסדר את הדברים, אבל חוץ מאדם לעצמו אין אף אחד שמסדר דבר. טייגר עקשן ואוחז באיזו אמת ששתולה לו בראש, יש לו דעות מוצקות על מחלת ההתמכרות ויש בו חוסר אמונה מוחלט לגמילה טוטאלית כדרך האן.איי כמו שאתה רמי יודע, הוא לא מוכן לוותר על האמת שלו, ברור לו שאין גמילה, ברור לו שכל מי שנגמל היום יחזור להשתמש מחר, הוא אומר שהכמיה לסם לא עוברת. וכנראה שחוסר האמון שלו, חוסר הרצון כל החיים לקבל עזרה, להיות ענוו וכנוע למול המחלה למול המשיכה לסם, זה מה שהביא את המעידה הזו ואחרות בעבר, ולגבי העתיד... אם התבנית לא תשתנה אז.... זו כרוניקה ידועה מראש, זה רק עניין של זמן ותדירות.

ramshay

New member
קשכה, זה לא חייב להיות כך

נכון שאפשר לראות את חצי הכוס הריקה. אבל כדרכם של האופטימיים אני מעדיף תמיד לראות את החצי המלא שלה. יש דרך ויש פתרון ואף אחד לא צריך יותר לסבול. ידוע שלאנשים אינטליגנטיים קשה יותר כי יש להם כלים לשפוט ולבקר ולכן התהליך אצלם ארוך יותר. אם טייגר רוצה לדבר, אני יכול למסור לכם את מספר הטלפון דרך האימייל.

קשכה וטייגר המקסימים

אני מבין שהמצב קשה ואני חושב עליכם הרבה. אוהב אתכם ומחכה לשמוע שהמשבר נמצא כבר מאחוריכם.
אמיר.

קשכפית

New member
תודה רבה אמיר

אמת, המצב קשה וזה משפיע גם על התיפקוד שלי בכל הרמות, איך לא?. מקווה לספר שהמשבר מאחורינו, כרגע הוא עוד לפנינו, יש עוד התאוששות די גדולה שצריך טייגר לעבור.

היי קשכה

אני בטוח שזה משפיע על התפקוד שלך בכל הרמות - זה לא יכול להיות אחרת. אני מקווה לשמוע כמה שיותר מהר שהמשבר כבר מאחוריכם. נשיקות, אמיר.

יאיר5

New member
קשכה יקרה.

כולנו אנשים כולנו טועים לפעמים.... טוב כמו שאני יודע הכול מאחוריכם ועוד כמה ימים הכול ישכח והחיים יחזרו לשיגרה אז תהיי חזקה תשרי עליך ועל טייגר אני יודע שכואב לו והוא יהיה בסדר. יאיר

קשכפית

New member
יאיר היקר

על העזרה שלך אני אפילו לא יכולה להגיד תודה, כי זה לא מספיק. אתה איש יקר באמת! אני מקווה שהדברים יחזרו לשיגרה מהר, כרגע כל יום נראה לי כמו חודש כל שעה כמו שנה. מה יהיה אחרי שהדברים יחזרו לשיגרה? איך אני אחייה עם הפחד מפני המעידה הבאה?

eliela

New member
מאחורי העננים הקודרים

השמש זורחת במלאו עוצמתה מאחורי כל משבר... אני מאחלת לטיייגר שיידע להשלים את המשפט ולך... רק אהבה גלית

פ י צ

New member
טיגר יקר, מחזיקים לך אצבעות חזק חזק

ושולחים לך המון אהבה.

קשכפית

New member
פיצ, לא מכירה אותך וגם טייגר בשלב

זה לא מתקשר באופן כללי ובטח שלא יושב מול המחשב והפורום ולא קורא מה אתם כותבים לו אבל בוודאי ישמח כאשר יחזור לעצמו לראות את החיבוק, האצבעות והאהבה שאתה והאחרים שלחו לו.

קשכפית

New member
אלילה יקרה, מה שאת מאחלת לטייגר

גם אני מאחלת. ותודה רבה לך על האהבה.

למעלה