ההסתה פורחת

דקלבטר

New member
ההסתה פורחת

... ההסתה פורחת בעקבות מאמר "בערוצים הפירטיים ההסתה פורחת" ( "הארץ 26.12.2002) עם תת-כותרת "הימין היהודי הלאומני הוא האיום הממשי על הדמוקרטיה בישראל" שזו הסתה ברורה שמזכירה לי דברי רבין ב-1994 שהאשים את הימין שרצה "להשתלט על בניני הממשלה" ושזה מזכיר לי תרוץ של היטלר כאשר הוא האשים את הקומוניסטים בניסיון להצית את הרייכסטג בברלין וכך הוא סלל את דרכו לשלטון ב- 1933 ברצוני להתייחס לעניין של הסתה וחופש הביטוי במדינתנו. ערבים מגדירים את מדינת ישראל כדמוקרטית ליהודים ויהודית לערבים – ואני הייתי מוסיף – עם חופש הביטוי לשמאלנים. במאמר הנ"ל המחבר יזהר באר שהינו מזכ"ל "קשב – מרכז להגנת הדמוקרטיה בישראל" כועס שאצל יהודים יש תופעה רחבה של טרוריסטים והוא מזכיר את שמות של ברוך גולדשטיין ויגאל עמיר כאשר בכל התולדות של ההיסטוריה של המאה ה-20 הוא לא מצא יותר מ-2 שמות של מחבלים יהודים בישראל – ומה לגבי מאות ואלפים אם לא מיליונים בפוטנציה - המחבלים הערבים – כאילו הם בכלל לא קיימו ואינם קיימים – כולם שוחרי שלום ללא דם על הידייהם. ומה זה טרור של השני יהודים האלה מול טרור של רבבות ערבים עם מילינוי שהידים ותומכיהם. ימין לפי דבריו מאים לשלטון החוק. בטח שתנועות המרדה והסתה כמן גוש שלום, יש גבול, גיבורי העם מתוך סרבני שרות בצה"ל ,נשים בשחור וכו' אינם מאימים לדמוקרטיה. לערבים ותנועות למיניהן יש מאות עורכי-דין ופרופסורים.מרצים באוניברסיטאות, תנועות ערביות ובינלאומיות. אבל המחבר מוזיל דמעות-תנין על כך שערוץ 7 הבלתי חוקי הופך להיות ל"איום ממשי על הדמוקרטיה בישראל". ומה נשאר לימין האמיתי? הימין שאינו קונה שקר שליכוד היא מפלגת ימין – היא עשתה רוטציות עם עבודה וישבה איתה באחדות לאומית – זאת אומרת שאין בין ליקוד ועבודה הבדל מהותי. ליקוד בעצמה מגדירה את עצמה כמפלגת מרכז הליברלי. אז כאשר כל האמצעי תקשורת בישראל שייכים למרכז או שמאל ושמאל קיצוני מה נשאר לימין האמיתי –רק ערוץ 7 הבלתי חוקי. במדינת ישראל יהודית דמוקרטית אין מקום לתקשורת פטריוטית ולאומית – אחרת למה אפילו בשלטון של ליקוד הרדיפה של ערוץ 7 לא שרק לא נפסקת אלא גוברת – אולי מפני חשש ששם יודעים איפה יושב "המלך הערום" ומאוד פוחדים מין הגילוי שאינו רצוי? מדוע ממשלת ליקוד לא עושה שום דבר ללגליזציה של אחד מין הערוצים הלאומים הפעילים והיעילים ביותר בישראל? לגבי הביטוים בערוץ 7 כמו שעברים חייבים להתחנן "על ארבע" שנפסיק אז בביטוי הזה אני משתמש מזמן – ומאמרים שלי אינם מפורסמים במדינה שאני חושב אליה שהיא שלי. קריאות "פושעי אוסלו לדין" ידועות לי, אבל גם כאשר אני שולח מאמרים בשם "אחראים על מחדלי אוסלו – לועדת חקירה" בעצם אני שולח אותם לחלל החיצון – שם הם יתפרסמו ביתר קלות מאשר בעיתונות כאן במדינת ישראל היהודית ודמוקרטית. כאשר אני מתלונן בפני מועצת העיתונות נגד הסתה פרוע בעיתונים כמו "הארץ" ו"כל העיר" – סגנו של יו"ר עונה לי רק אחרי כמה חודשים כאשר הוא בעצם מצדיק את העיתונים האלה ופוסל את תלונתי בתשובת-שווא קצרצרת. אותו דבר כאשר פניתי לדן שילון בעקבות כתבתו על רבין ורציתי לברר מה היא המורשת המפורסמת שלו שלא ידוע לא לי ולא לרבים כמוני. בתשובתו מר שילון ענה לי שלא שם למטרה לעשות מחקר כאשר לי נדמה שאחרי 7 שנים שרבין נרצח היגיע זמן שכל העם כולל גם חברי משפחתו ידוע את כל האמת לגבי האיש, מורשתו ונסיבות רצחו. "סיבות לדאגה יש דווקא מפורעי חוק יהודים, גזענים, טרנספריסטים ומסיתים, הזוכים לגיבוי מצד הפטרונים פוליטים שלהם, בכנסת ובממשלה"- מסיים המחבר – והייתי מוסיף – גם באמצעי התקשורת. כי אני לא ראיתי במשפט האחרון יחס כלפי ימין שאינו צוין אלא עידוד של גזענות וטרנספר מצד שמאל שמעודד ויתורים לטרור על ידי פינוי התנחלויות שזה מבחינתי מעשה טרנספר בכח על רקע גיזעני על ידי מסיתים למיניהם כמו גוש שלום וסרבני שירות בצה"ל שמקבלים במה לגיטימית בעיתונות לגיטימית במדינה לגיטימית שהם בצורה לגיטימית מסרבים מלהגן. הסתה והמרדה כאן איננה כמו שאין זה הסתה לפרסם מודעות של "גוש שלום" ב"הארץ" בקריאת חרם לתוצרת התנחלויות. וכאשר כל העולם לוחם נגד טרור אצלנו ראש המפלגת "ימין" השולטת מרמז לערבים שהמחבלים כן יקבלו לבסוף את המדינה מספר 23 (כי לערבים לא מספיק 22 מדינות כדי לפתור בעיית פליטים ולהגיע לשלום איתנו). כך ליקוד משאיר בעצם פתח לאוסלו-2. וכל זה למרות שנתגלו כבר עובדות לע מטרות ערביות אמיתיות בכל "תהליך השלום" שהפך ל"תהלוכה לקבר" למאות ישראלים. והינה כבר מזמן ידוע שמבחינת ערבים כל ישראל – התנחלות וכל יהודי - מטרה. זה מסוג של אותן אשליות כמו אשליית הפרדה ללא פתרון לערבים בתחום מדינת ישראל הריבונית (כאשר כבר עשרות ערבים מקומיים נתגלו כמחבלים, מאות – כסייענים, אלפים – כמשתפים, מאות אלפים – כתומכי טרור ערבי בהסכמה ו/או בשתיקה). אבל על האמת הזו לא יתנו לי מקום בעיתון ישראלי חוקי לכן אני צריך לחפש אלטרנטיבה כמו ההוא שמחפש פרצות כדי לא לשלם מס הכנסה כי לא נותנים לאנשים לחיות בכבוד וביושר. המערכת סתומה. הכל קונים לא בכשרונות אלא בכסף ובקשרים (או שקרים). וכך אני אמשיך לכתוב את המאמרים שלי לעורך עיתון התורני השומר על המשמר על חופש הביטוי אורבליאני כאשר הכותב מרגיש את עצמו כחלק של "העם חופשי בארצנו – ארץ ציון וירושלים" – כאשר בעצם אמשיך לכתוב לעולם החיצון. (אבל נזכרתי שתודה לאל יש עוד ערוץ 7 - אולי שם ישמעו אותי?) דקל בטר ירושלים [email protected]

למעלה