ההסתה חזרה לביבי בפרצוף

ההסתה חזרה לביבי בפרצוף

ההסתה חזרה לביבי בפרצוף במשך עשרות שנים היה לימין בישראל פטנט בטוח לנצח בבחירות. פשוט מאד, צריך רק להצביע באצבע ארוכה ולצעוק בגרון ניחר: תתפסו אותו, הוא שמאלני, הוא חלש, הוא פחדן, הוא מוותר, הוא משת"פ, הוא אוהב ערבים, הוא יחלק את ירושלים, בגללו יש פיגועים, בגללו יש קסאמים, הוא אשם, ובקיצור - הוא בוגד. צריך להתבייש שכמה פעמים בתולדות המדינה זה עבד בגדול והביא לימין נצחונות בקלפי. (ושלעולם לא נשכח, זה גם הביא לככר העיר רוצח עם אקדח לירות שלושה כדורים בראש ממשלה!). בבחירות האלה התברר חד משמעית שהעם שלנו סוף סוף התבגר . מסתבר שהיום ההסתה עובדת כמו בומרנג, היא רק חוזרת אל מי שמפיץ אותה ומורידה את מי שהיתה מפלגת שלטון בישראל למקום החמישי בכנסת (!). אחרי התוצאות האלה, ברור שביבי נתניהו לא ישאר הרבה זמן ראש הליכוד. למי שיחליף אותו אני מציע לקחת את נשק ההסתה החלוד ולאפסן אותו עמוק עמוק בבוידם. אם תרצו לנסות לשקם את המפלגה שלכם כדאי שתחפשו שיטות לגמרי אחרות.

מסתבר

New member
ע"ע הכרזות של שמאלמרט

או העלון שמתייחס למשפחתו של אולמרט, לא בהכרח הליכוד, יותר ממחנה המפד"ל-האיחוד הלאומי, אבל בהחלט לא חסרה הסתה שכזו בצד הנצי של הפוליטיקה. מה שיוסף באמת לא צודק בו הוא שהעם שלנו לא התבגר בכלל, אם הוא הלך ונתן מספר דו ספרתי של מנדטים לליברמן או לש"ס הוא אפילו חזר כמה צעדים אחורה. וגם שאין שום קשר בין ההסתה לכישלון של הליכוד, זה הליכוד עשו לגמרי בכוחות עצמם.

Ms UnderstOod

New member
הממ

ליכוד התקיפה בערך כל מפלגה אחרת שהתמודדה.. ובקושי דיברו על עצמם - על המצע שלהם ויו"ר המפלגה המהולל וכו'.. ("קדימה לגבולות 67", "אהוד אחד כבר הספיק" וכו') לדעתי זה אומר דבר אחד בלבד - לא היה להם שום דבר טוב להגיד על עצמם. ביבי זונה (אה, התחמקות יפה מלקיחת אחריות על מפלת הליכוד.. למה לא, לך תאשים בן אדם בתרדמת.. ממילא הוא לא יוכל להגיב. מלאך!)

FiFi 59

New member
חחחחחחח

אח.. פוליטיקאים.. אני רוצה לראות מישהו שיבר איתי דוגרי ולא יתחמק מכל שאלה.. כנראה אני אמשיך לחלום..

אפשר לחשוב שאת נתניהו לא התקיפו

והכרזה של שמאלמרט הייתה במקום כי היא רצתה להבהיר שלהצביע לקדימה זה להצביע לשמאל,זאת לא כרזה לגיטימית?! כשקדימה יותר מרומזת שעמיר פרץ קומוניסט,ושמעון פרס מלכלך על הבית הקודם שלו שאומר שהעבודה אף פעם לא היו חברתיים,גם לליכוד מותר לתקוף אגרסיבי. הליכוד תקפו גם את ליברמן,והאיחוד הלאומי מפד"ל תקפו את הליכוד. לא רק קדימה הותקפה. אתה מדבר מנקודת מבט שמאלנית. "העם שלנו לא התבגר בכלל, אם הוא הלך ונתן מספר דו ספרתי של מנדטים לליברמן או לש"ס" זאת כבר סתם התנשאות...

id0a

New member
בכל המערכת בחירות הדאת התעמולה

העיקרית היתה השמצות, השמצות ושוב השמצות, לא רק מצד הליכוד על קדימה ומצד קדימה על העבודה ומצד קדימה על הליכוד ומצד איחוד לאומי על הליכוד. היה גם את מרצ, כן כן, מרצ הידית סגולה האוהבת הרמוניה, היא באה וירדה על כולם ועל אמא של כולם. אז אל תגיד שרק הימין השמיץ, ראש המשמיצים היתה מרץ. אולי העם התבגר שהוא נתן למרץ 5 מנדטים, מנדט אחד פחות מבחירות קודמות.

glebRa

New member
אני חושב שרק משום שכיום

מערכת הבחירות הייתה הרבה יותר רלבנטית לגבינו ראינו את כמות ההשמצות. קשה לי להאמין שבבחירות הקודמות, שלהזכירכם בה היינו בני 14, מישהו התעניין מאוד במצע של מפלגה זו או אחרת. בטח שלא בתעמולה שלה.

id0a

New member
**צד נאצי של הפוליטיקה ?**

זה שהימין רוצה לחיות במדינה שהיא לא 50 מטר מרובע לא אומר שהם נאצים, זה שיש להם אידיאולוגיה לא אומר שהם נאצים, זה שהם שהם עומדים על העקרונוצ שלהם לא אומר שהם נאצים. (אני מדבר בעיקר על איחוד לאומי- מפדל ועל ליברמן, ואולי עך חלק קטן מהליכוד כמו עושי לנדאו).

מסתבר

New member
מה אתם קופצים תגידו לי?

עידו אמר שמה שהוא אומר זה שטויות, מין הסתם שהוא התכוון לדברי ההסתה של הימין, רק אמרתי שיש כאלה. נצי זה לא נאצי, בפוליטיקה החלוקה בתחום הביטחוני היא על פי יוני (יונה) ונצי (נץ), ולא שמאל וימין כמו אצלנו, שזה בכלל מתייחס לתחום הכלכלי. אין לי כוח להיכנס לעניין של ליברמן וש"ס, אבל חפי, תפסיק כבר להיות אנטי כל עמדה, זה מעיק.

Ms UnderstOod

New member
אה חף

סורי שזה תקוע באמצע החיים אבל שאלתי את תום מה פשר הדבר שמקבלים ראיון שני.. והוא אמר שגם אותו הזמינו, וזה אומר כנראה שהם לא אספו מספיק פרטים על האופי שלך וקשה להם להחליט לאן לשבץ אותך. לא רציתי לכתוב את זה איפה שדור דיק רואה כדי שלא יחוש שזה נכון גם לגביו.. סוף [:

חחח (על דור דיק)

כן אני יודע שזאת הסיבה... הפחד שלי שעכשיו שהם יכירו אותי יותר לעומק ויאספו יותר פרטים הם לא יקבלו אותי... סתם אני מבין אותם אני לא הייתי אני במיונים (הייתי בהכר מלאה בהם רק חצי מהזמן) אז זכותם לרצות שאני אבוא שוב.

למעלה