ההנהלה מטומטמים

דיברגנט חדש

Well-known member
ההנהלה מטומטמים

על אף התנגדותו של אלדשטיין, איפשרה הנהלת מכבי ת"א לארבעת זריה: ווימס, גאודלוק, ראד וסילי - לצאת בליל כיפור לפני משחק היורוליג לפני שבועיים • למרות ששבו בארבע לפנות בוקר, שום צעד משמעתי לא ננקט • שלשום כבר קיבלו את הפרס, שחלקם קיוו לו: פיטורי המאמן

אכן הנהלה מטומטמת

אני הגעתי למצב שכבר לא מעניין אותי יותר אם הם מנצחים או מפסידים.
ממש איבדתי עניין בקבוצה הזאת.

דיברגנט חדש

Well-known member
בהחלט, הם כ"כ טמבלים שאפילו הטיעון שלהם על הישראלים נגנז

רמי הדר ראה שהוא לא יכול לשחק עם ישראלים כי הם מניבים לו 0 נק', אז רוב המשחק היו רק זרים בדיוק כמו אצל ארז אדלשטיין.

נכון, אני אפילו לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם היו מפסידים

לגאלאטה סאראיי

מבחינתי, האכזבה הכי גדולה הוא גל מקל. לא יודעת מה קרה לבחור המוכשר הזה ולמה הוא לא מצליח... ואוחיון? מה קרה לו פתאום? מאבד כדורים כמו טירון?

dory141

New member
הבהרות

שם הקבוצה הוא גלטסראיי ( Galatasray, סראיי זה אגב ארמון בטורקית). לגבי אוחיון, אני לא יודע. אולי יש לו בעיות אישיות שמשפיעות עליו. לגבי מקל, הוא בעיני הבן שהר של הכדורסל. אמנם אמא שלו לא מנהלת עבורו את הקריירה, אבל מרוב תחנות שעבר נראה לי שהוא פשוט שכח שגם צריך לשחק כדורסל. חבל שיזכרו כשרון כל כך גדול כיהודי נודד מאשר סטאר ברמה אירופאית.

דיברגנט חדש

Well-known member
תגובה

זה לא לבעיות אישיות, אלא למחלתו (יוגי) ומאז שהוא חלה, הוא כבר לא אותו דבר.
&nbsp
לגבי מקל, אשתקד הוא קרע את עצמו בקיץ לעומת השנה שלא עשה כלום ורק היה עסוק בחתונתו.
אין למכבי את הפריבילגיה להמתין לו, כי עוד הפסד אחד והעונה נגמרה מבחינתם.

dory141

New member
שום דבר לא נגמר

יש עוד 27 משחקים. בלי קשר, נניח שירצו להחליף את מקל, יש עוד ישראלי ברמה גבוהה שנראה לך שיתרום יותר ממנו? תן לי שם ואמליץ עליך כראש מחלקת הסקואטינג של מכבי.

דיברגנט חדש

Well-known member
פארמר הוא בעיניי במשבצת של ישראלי כי הוא יהודי

כנ"ל, רוצסטר.

אגב, ג'ורדן פארמר עכשיו פנוי ויוכל לחזור במקום גל מקל שהחליף אותו אשתקד והתגלה כצפוי לפחות טוב ממנו בצורה משמעותית כפי שכתבתי רבות אשתקד בפורום בנושא.

dory141

New member
כשמביאים יותר מדי סטארים נוצרות בעיות

כל אחד חושב שמגיע לו יחס מיוחד. כתוצאה מכך, הם מעמידים את עצמם מעל המערכת ומרשים לעצמם למחות נגד ההנהלה על סנקציה של הצוות המקצועי. ללא קשר, יכול מאוד להיות שההחלטה ללכת על אדלשטיין הייתה מוטעה. לגבי הדר, ימים יגידו אם ההימור השתלם. בכל מקרה, אם מכבי ת"א רוצה מאמן חדש, עליה לחפש מאמן שעונה לדרישות הבאות (לא חשוב אם זר או מקומי): משוחרר מחוזה בקבוצה (בכדורסל נפוץ שמאמן עובד בשתי משרות, קבוצה ונבחרת); שהקבוצה מסוגלת לעמוד בדרישות השכר שלו; וששני הצדדים מעוניין באותה מידה שיחתום.
ללא קשר, ניקולה וויצ'יץ היה סנטר מעולה במכבי אבל כמנהל קבוצה הוא לא כ"כ טוב. לדעתי מנהל מקומי (שחקן עבר כמו טל בורשטיין או דורון ג'מצי) יכול היה להתאים למערכת יותר ממנו.

למעלה