ההמתנה מורטת העצבים

אתושקה

New member
ההמתנה מורטת העצבים

אז...הם כבר בתוכי, 3 ימים אחרי ההחזרה, וההמתנה הזאת הורגת אותי!!! בינתיים קיבלתי כדורים לחיזוק ההורמונים בגוף, בדיקת הדם נקבעה לי ל- 17/3 14 יום אחרי ההחזרה יש אפשרות לבדוק את התוצאות מוקדם יותר? ובינתיים? איך מתמודדים עם הציפיה? אגב, כמה זמן מומלץ לנוח מנוחה מלאה אחרי חזרת עוברים? מחכה לעצות שלכן חברותי...

ינסון

New member
דגירה נעימה...

לנוח, זה סובייקטיבי..בתחילת דרכי לא זזתי שבועיים. בהמשך נחתי שבוע, אחר כך גיליתי שבתי הקפה בבוקר מלאים באנשים שאין להם מה לעשות, אזניצלתי את ימי המחלה.... היום... אחרי השאיבה, אני נחה יום, אחרי ההחזרה נחה יומיים..ואודרוב חזרה לעבודה.. לפחות הימים עוברים מהר ואני לא עסוקה בכן או לא כן או לא כן או לא!! אבל החשוב הוא שאת תרגישי נוח. אם המנוחה בבית עושה לך כיף, אז צרפי לזה כמה סרטי וידיאו, ספר טוב ותעברי את השבועיים האלו בסטלבט של החיים. זה בטוח יעשה לך טובה לנשמה..הכי חשוב זה.. תחזרי אלינו עם תשובה חיובית! יונת

אולה *

New member
../images/Emo50.gif אתושקה!

ההמתנה - זוהי תקופה הכי קשה, אין מה לעשות. אני מנסה להעסיק את עצמי, לעבוד יותר, לצאת יותר. אבל כמובן, הכל מחזיר אותי לעניין ההמתנה. אין המלצה חד-משמעית על המנוחה אחרי ההחזרה. בכל בית חולים יש הנחיות שונות. בנות הפורום בד"כ נחות יומיים-שלושה, לא שכיבה מוחלטת, אך גם ללא מאמץ מיותר. אני בד"כ בבית, אבל לא במיטה (למעט פעם אחת שהרגשתי ממש רע). ניתן לעשות את בדיקת הדם 12 ימים אחרי ההחזרה. בהצלחה, אולה

מיכל ק-ש

New member
אתושקה

בתשובה לשאלתי מלפני שבוע, פרופ´ זיידמן ענה שאפשר לבדוק בטא 14 יום מקבלת הכוריגון ומינימום 8 ימים לאחר החזרה. זו היתה הפעם הראשונה ששמעתי על מספר כה קצר של ימים, אבל אם זיידמן אמר, הוא יודע מה שהוא אומר. לגבי מנוחה - לכל בית חולים יש המלצה אחרת. באיכילוב למשל בכלל לא אומרים לך לנוח מנוחה מלאה, אלא רק לעשות דברים באיזי יומיים שלושה. לגבי הציפיה - אני האחרונה שיכולה לייעץ איך להתמודד איתה
. אני בד"כ נפרדת משפיותי יפה למשך 12 יום...
בהצלחה!!! מיכל

באאבו

New member
אין אחת שלא עוברת את זה...

אתושקונת, שיווו, כמה שזה מעצבן. אני לפעמים אפילו מעדיפה כבר לקבל את השלילי, רק לא להמשיך ולהמתין... עכשיו אני עוד מנסה להצמיח את השיערות שתלשתי לעצמי לפני הבדיקה האחרונה...
.. נסי באמת להעביר את התקופה הזו בעבודה, תעסיקי את עצמך, ומי יודע.. אולי אפילו תשכחי מזה, ותגלי שאת באיחור..
.. בהצלחה, אתושקה! באאבו

גאיה100

New member
60 שניות על התמודדות עם ציפיה../images/Emo133.gif

כיצד להעביר את הזמן: לסדר מחדש את כל הארונות בבית להסתכל על כל האלבומים שעל המדף אפשר גם להוסיף כתוביות חדשות לתמונות ואם ממש רוצים אז לסדר מחדש את התמונות באלבום עם דגש על עיצוב לקפוץ לסופר-פארם הקרוב ולעשות סקר מחירים ראשון לגבי הבשמים (פסח מתקרב...) אחר כך לעבור לרשת אפריל ולבדוק גם שם רק להשתדל שלא להיכנס לקניונים יותר מדי או לפחות לא לעמוד בסמוך לקבוצה שמכילה יותר משני אנשים להיכנס לקוסמטיקאית ולבקש פדיקור-מניקור למחרת לחזור בשביל טיפול פנים וניתן גם לקפוץ לספר לאמר שלום ודרך אגב גם לחדש את הצבע ולהתעדכן במראה "חדש" בדרך חזרה הביתה, אם נשאר לך קצת כסף אפשר גם לעצור בחנות תכשיטים ולקנות משהו קטן אבל כזה שניתן לבהות בו בהנאה לפחות שעה הרי המטרה שלנו להעביר את הזמן... ואם תרצי יש לי עוד מתכונים רבים לכיצד להעביר את הזמן בלי לטפס על עצמך ועל הקירות מחזיקה לך את כל האצבעות חזק חזק (מצידי שיעצר לי הדם עד ה 17.3) חיבוקים, גאיה.

אתושקה

New member
אתן מדהימות

יוהו....בעלי, אמי, אחיותי, גיסתי, חברתי הטובה ביותר, כולן מכרכרות סביבי כבר 3 ימים, מנסות "להעביר" לי את הזמן וכמה שיותר "להנעים" אותו, ואתן ברגע אחד קטן העלתן חיוך ע---נ---ק-- על השפתיים שלי (ממש כואב לי כבר הפה) אתן מדהימות!!! וגאיה...אפשר לאמץ אותך? מבטיחה חדר עם נוף לים, 3 ארוחות ביום ומסג´ אחת לשבוע!

רומי 007

New member
לכל הממתינות החודש - בהצלחה

אתושקה ושאר הבנות ה"דוגרות" מאחלת לכן המתנה קלה ככל האפשר . לגבי ההמלצות של גאיה (שלום גאיה, אני לא זוכרת שכבר נתקלתי בך כאן, את חדשה?) אחלה רעיונות, אם כי אני דוגלת ליישם אותם גם ביום יום ולא לחכות להמתנה לתשובה!

נטאשה

New member
אתושקה הי ../images/Emo141.gif

אין לי עצות והצעות אני הולכת בעצמי להכנס להמתנה הזאת לאחר החזרה שתתבצע בעוד שעה מעכשיו אז מה שאני כן מוכנה, זה להמתין יחד איתך תרתי משמע אז מ ע כ ש י ו..... בהצלחה לשתינו ולכולנו דלית
(סתם עוד משהו לבהות בו כדי להעביר את הזמן....)

נטאשה

New member
אולה ובאאבו

תודה על האיחולים מנסה לשמור על אש קטנה ומקוה בשקט בשקט דלית

אתושקה

New member
שותפתי למריטת השערות

את בטח עכשיו בשלב של רגע אחרי...הרגע שאת לא מאמינה שהקשית הזאת השקופה הכילה את כל חלומותיך, הרגע שאת מחזיקה את הבטן חזק חזק...שלא יברחו!!! אני אשמח לבלות איתך את הציפיה מורטת העצבים, אני מתכוונת לאמץ כמה וכמה מהעצות של גאיה....בתי קפה וכד´.. מצטרפת?? אתי

נטאשה

New member
אתי - כן אני אחרי עכשיו ../images/Emo42.gif

אמא שלי לא מרשה לי לזוז מהבית בימים הקרובים!!! ואני ילדה של אמא.... ולכן צידתי את הבית בהרבה אוכל ודברים טובים, גלידה בעיקר, אני מתה על גלידה, הודעתי בעבודה שאני לא אהיה זמינה עד תחילת שבוע הבא ואני הולכת לחגוג לי במרפסת היפה שלי עם ספרים ותה צמחים, המון כניסות לפורום וטיולים קצרים עם הכלבה. אגב, גם אני אמורה לעשות בדיקת הריון ב-17 כך שאנחנו ממש ממש מחכות יחד. מחזיקה אצבעות חזק חזק. דלית

נטאשה

New member
אתושקה ../images/Emo79.gif

אני לא מטופלת באסף הרופא אלא, במדיקל סנטר בהרצליה דלית

הי אתושקה../images/Emo50.gif

גם אני בדיוק כמוך 3 ימים אחרי ההחזרה ומתחילה לדמיין שאני מרגישה כל מיני תחושות אבל זה רק בגלל שאני כ"כ הרבה חושבת על זה. זה הרי יותר מידי מוקדם כדי להרגיש משהו וזה תמיד קורה לי. בכל מקרה תחזיקי מעמד אני כבר על סף טירוף אבל ממש לא באלי לחזור לעבודה אז אני בבית עד יום ראשון. נעביר את זה ביחד. מאחלת לך (וגם לי) המון בהצלחה !!!

נטאשה

New member
כלשם... ../images/Emo41.gif

מאחלת לך גם המתנה לא קשה יחד איתנו ומה שהכי חשוב - שיצליח לנו ובגדול!!!!!!!!!!!!! דלית

למעלה